Proč si pořídit tepelné čerpadlo od společnosti IVT, s.r.o.?

REKLAMA       Inzerce, 2.3.2017
Spolehlivá švédská kvalita

Stejně jako v případě automobilů, i u tepelných čerpadel platí, že na trhu působí několik garážových prodejců. Jak automobil, tak tepelné čerpadlo, si často žádají vstupní investici přesahující 100 000 Kč. Ovšem pozor, mezi jednotlivými značkami i typy čerpadel jsou obrovské rozdíly.

Tak, jako byste si nekoupili dvoudveřové malé auto v případě, že máte velkou rodinu a potřebujete převážet větší náklady, není vhodné si kupovat např. tepelné čerpadlo vzduch/vzduch v situaci, kdy potřebujete i v těch největších mrazech spolehlivě vytopit nemovitost s větším počtem menších místností.

Níže vám řekneme, proč si jako partnera pro koupi a instalaci tepelného čerpadla vybrat společnosti IVT, s.r.o., distributora švédských tepelných čerpadel značky IVT.

Výhody spolupráce se společností IVT, s.r.o.:

• vysoká specializace prodává jen tepelná čerpadla a žádné jiné zdroje tepla

• dlouholeté zkušenosti díky 24leté působnosti na trhu ví, jaká řešení fungují a co klientům doporučit. Tepelná čerpadla IVT najdete ve více jak 11 000 domech!

• důraz na úspory namísto nejnižší ceny preferuje cenovou výhodnost a dlouhou životnost

• péče o zákazníka nabízí nejdelší záruky na tepelná čerpadla na trhu, stejně jako instalaci všech druhů tepelných čerpadel (vzduch/voda, vzduch/vzduch, větrací vzduch/voda, země/voda, země/vrt, voda/voda ze studny, voda/voda z vodní plochy)

certifikáty nejlepší tepelná čerpadla IVT získala známku kvality Q a pravidelně vítězí v nezávislých spotřebitelských testech

• lídr trhu firma se zaměřuje na technologické novinky, které uvádí na trh vždy o krok dopředu než ostatní dodavatelé.

Více informací o vhodnosti jednotlivých typů tepelných čerpadel pro váš konkrétní případ je vám k dispozici v tomto průvodci výběrem tepelného čerpadla.

Pokud uvažujete o tom, že byste si do vaší nemovitosti pořídili tepelné čerpadlo jako zdroj teplého vzduchu či dokonce i teplé vody, neváhejte kontaktovat obchodního zástupce IVT, s.r.o. ve vašem regionu.

Upozornění redakce Kurzy.cz: Články, jejichž autorem nejsou Kurzy.cz, nevyjadřují názor redakce či provozovatele portálu Kurzy.cz. Využijete-li v článcích poskytnutá sdělení jako investiční doporučení nebo poradenství, činíte tak z vlastního uvážení, na vlastní náklady a riziko.



Sdílejte článek na sociálních sítích nebo emailem

Social icons
Hodnocení článku

Fotogalerie na bydlet.cz, nejlépe hodnocené fotografie



Články Technika