Nejvyšší čas pořídit si skleník

Pokud jste se rozhodli, že si pořídíte skleník a stále váháte a nemůžete si vybrat, tak je nejvyšší čas se rozhodnout. Jaro se kvapem blíží a nepočká na nikoho z nás. Skleníků je na trhu nepřeberné množství a vybrat si ten nejvhodnější není snadné.  Pokud hledáte kvalitní skleník, o který se v letních bouřkách a zimních plískanicích nebudete muset bát, je jedinou rozumnou volbou skleník z ocelové konstrukce s pozinkovanou úpravou a skleněnými výplněmi.

Typicky českým výrobcem těchto skleníků je společnost Limes Litomyšl s.r.o., který působí na našem trhu již od roku 1991. Limes Litomyšl vyrábí celou řadu skleníků o různých délkách, šířkách a cenových relacích. Potřebujete-li jednoduchý skleník, například jako náhradu za Váš dosluhující fóliovník, tak zvolte skleníky řady Hobby. Jednoduchá konstrukce i montáž a možnost výběru mezi klasickou výplní ze skla nebo polykarbonátu plně vyhoví Vašim požadavkům.

Jste-li vášnivým zahrádkářem nebo pěstitelem a hledáte skleník, který potřebujete uzpůsobit Vašim potřebám a ve kterém se Vám bude dobře pracovat, tak pro Vás je tu řada Variant. Skleníky Variant jsou tím, co si představíte pod pojmem skleník. Tyto skleníky mají celou řadu příslušenství, kterým lze skleník dovybavit tak, aby vyhovoval Vašim potřebám. Skleníky Variant nabízí Limes Litomyšl ve čtyřech typech rozdělených podle šířky a délky. Nejprodávanějším skleníkem je Variant L 4,5, který splňuje kritéria „rodinného skleníku“. Na Vaší zahradě bude dominantní stavbou. Je dostatečně prostorný pro vypěstování velkého množství zeleniny pro Vaši rodinu po celou sezónu. Zajímavou úpravou je možnost barevné úpravy skleníku, tak aby ladil s ostatním vybavením Vaší zahrady.

Pokud jste vybíraví a nechcete mít na zahradě jen tak nějaký skleník, pak zvolte řadu Primus.


Skleníky Primus jsou již v základním provedení barevné podle vzorníku barev RAL (výběr na přání). Barva chrání konstrukci a výrazně tak prodlužuje její živostnost. Navíc mají příslušenství, které nikdo jiný nenabízí. Výškově dělené dveře, žaluziová boční okna a policový systém jsou jen jednou z možností. Samozřejmostí je nerezový spojovací materiál.

Nabídka skleníků a dalších produktů společnosti Limes Litomyšl je široká a určitě si vyberete. Navíc je doprava skleníků po celé ČR zcela zdarma. Přesvědčte se na internetových stránkách www.limes.cz. 



Sdílejte článek na sociálních sítích nebo emailem

Social icons
Hodnocení článku

Fotogalerie Zahrada, nejlépe hodnocené fotografie



Články Zahrada