Jakou SMS půjčku zvolit? Portál PůjčkyPřehledně.cz vám poradí

Představte si, že vezmete do ruky svůj mobil, zašlete SMS v požadovaném tvaru, a máte zažádáno o půjčku. Že vám to přijde jako doslova nemožný sen? Omyl! Přesně takto jednoduše totiž funguje SMS půjčka, která si v posledních letech na trhu vytvořila své pevné místo. A jak zmapoval portál PůjčkyPřehledně.cz, rozhodně se jednotlivé společnosti nepyšní jenom svou jednoduchostí a rychlostí, ale třeba i výhodností, a to v podobě nulových úroků a nulových poplatků.

Komu může daný typ půjčky přijít vhod?
Než se podíváme na konkrétní možnosti, určitě vás zajímají situace, ve kterých vám může daná SMS půjčka pomoci. Jedná se o běžné životní situace, jako například:

• Zaměstnavatel se opozdí s vaší výplatou
• Nečekaný výdaj narušil váš měsíční rozpočet
• V daném měsíci jste vlivem menší mzdy nevyšli s penězi
• Přišel nedoplatek za plyn či elektřinu, a je třeba ho zaplatit

Tyto čtyři životní situace patří dnes mezi ty nejčastější, které se mohou přihodit i vám. Pojďme se tedy společně s portálem PůjčkyPřehledně.cz podívat na to, jaké máte možnosti, a od koho je nejlepší si o půjčku zažádat. A při našem přehledu zacílíme především na společnosti, které novým klientům nabídnou možnost půjčky zcela zdarma – tedy kolik si půjčíte, tolik vrátíte.

Ferratum – nejrychlejší a nejjednodušší možnost
Pokud začneme společností s nejdelší tradicí v tomto segmentu, je to zaručeně Ferratum. Ta navíc potěší svou celkovou propracovaností, jelikož kromě základních údajů uvedených ve vaší občance neuvádíte žádné další informace. Navíc je žádost schválena i do jedné jediné minuty. To vše díky absenci jakéhokoliv papírování, či i díky tomu, že není nahlíženo do registrů. A tak je to i vhodná SMS půjčka pro problémové klienty, kteří v minulosti měli drobné finanční potíže, a své závazky neplatili tak, jak měli.

• Rozsah půjčky: 500 Kč – 10 000 Kč
• Registrační poplatek: NE
• Půjčka zdarma: 2 000 Kč na 15 dní

CreditON – Až 4 000 Kč zcela zdarma
Druhou stálicí ve světě SMS půjček je jistě poskytovatel s názvem CreditON. I on, stejně jako výše uvedená možnost nabídne především rychlé vyřízení. To v konkrétním případě trvá maximálně 30 minut. Samozřejmostí je, že při žádosti nepotřebujete ručitele, a během schvalování není nahlíženo do bankovních, ani nebankovních registrů. Navíc i zde je pro nové klienty připraven bonus ve výši nulových úroků.

• Rozsah půjčky: 500 Kč – 4 000 Kč
• Registrační poplatek: NE
• Půjčka zdarma: 4 000 Kč na 30 dní

Zaplo.cz – Jednoduchá možnost s registračním poplatkem
Tento poskytovatel, a to konkrétně Zaplo.cz jistě mnoho lidí zaujal svou kampaní v médiích. Pojďme si tedy spolu s portálem PůjčkyPřehledně.cz připomenout jeho přednosti. Mezi ty jistě patří patnáctiminutová rychlost schválení, či velmi jednoduchá žádost, na kterou taktéž stačí primárně základní informace z vašeho občanského průkazu. Drobným negativem může být nutnost korunového registračního poplatku. Jelikož má ale společnost několik účtů, lze ho zaslat v rámci stejné banky, a tak celý proces schvalování prodloužit jenom o pár minut.

• Rozsah půjčky: 1 000 Kč – 5 000 Kč
• Registrační poplatek: ANO
• Půjčka zdarma: 5 000 Kč na 30 dní

Kredito24 – Nejsložitější, ale stále výhodná možnost
Tento poskytovatel je z výše uvedených variant jeden z nejsložitějších, a to jak pro nutnost registračního poplatku, tak i pro náročnější, několika fázovou žádost. V ní je často třeba uvádět i informace o zaměstnání, nebo výši příjmu. Mezi hlavní přednost však patří schválení během několika vteřin, a taktéž možnost bezplatného úvěru.

• Rozsah půjčky: 1 000 Kč – 5 000 Kč
• Registrační poplatek: ANO
• Půjčka zdarma: 5 000 Kč na 30 dní

Nechte si poradit i příště
Z výše uvedeného tak jasně vyplývá, co je aktuálně na našem trhu tou nejvýhodnější možností. Pozor dejtepouze na to, že se často jedná o krátkodobé promoakce, které se obměňují za jiné. Abyste byli vždy v obraze, a věděli, kde vám poradí s těmi nejvýhodnějšími možnostmi, doporučujeme již zmíněný web PůjčkyPřehledně.cz, který je tím nejlepším vodítkem ve světě úvěrových produktů. 




Sdílejte článek na sociálních sítích nebo emailem

Social icons
Hodnocení článku

Fotogalerie na bydlet.cz, nejlépe hodnocené fotografie



Články Tipy a triky