Krásné byty a originální bydlení u rybníka. Bytový projekt pivovar Dobříš - moderní s nádechem historie.

Krásné byty v dispozicích 1+kk až 5 + kk najdete v bytovém projektu bývalého pivovaru v Dobříši. Jedná se o  unikátní bytový komplex přímo u dobříšského rybníka Papež. Dominantou i historickou připomínkou areálu jsou původní pivovarské věže s cihlovými komíny.

Společnost CENTURY 21 Bonus Praha začala s prodejem bytových jednotek v unikátním projektu bývalého parostrojního pivovaru v Dobříši. V prodeji je nyní 38 bytových jednotek, 2 ateliéry a 5 nebytových prostor za velmi výhodné ceny. Byty jsou v nabídce pouze týden a už se uzavřely dvě rezervační smlouvy. „Byty nabízíme pouze týden a už jsme měli desítky prohlídek a uzavřeli dvě rezervační smlouvy“, informuje hlavní makléřka Century 21 Bonus Praha, Jana Kejmarová.

Realitní společnost CENTURY 21 Bonus Praha začala nabízet 38 bytových jednotek, 2 ateliéry a 5 nebytových prostor v krásném prostředí dobříšského pivovaru. Bytové jednotky a ateliéry jsou ihned k nastěhování v bezvadném stavu. Jejich výměra je od 29 do 200 m2 v dispozicích od 1+kk do 5+kk/M. Jsou vybaveny

dřevěnými podlahami, dřevěnými dýhovanými dveřmi vč. dřevěných zárubní, zařizovacími předměty Duravit, Vileroy a Boch, Hansgrohe, kuchyní Leicht, spotřebiči Electrolux a vstupní dveře jsou bezpečnostní a protipožární.

„Nabízíme byty v unikátním projektu, který je v tomto regionu neopakovatelný a ještě za velmi výhodné ceny“ řekla Jana Kejmarová a dodává, „byty prodáváme již od 1.550.000 , což je bezkonkurenční cena. “

Dominantou celého projektu jsou pivovarské věže s cihlovými komíny upozorňující na kouzlo starých časů. Celý areál je uzavřený, v klidném prostředí s vymezenými vstupy a vjezdy. Zároveň je uvažováno o zprovoznění kamerového systému pro zvýšení bezpečnosti areálu.

Majitelem celého objektu byl od roku 1895 s malou přestávkou až do roku 1948 kníže Josef Colloredo Mansfeld. Nyní objekt hledá nové vlastníky. V nabídce jsou jednotky do osobního vlastnictví vč. podílů na pozemcích a společných částech budovy. Zdrojem tepla je plynová kotelna umístěna přímo v objektu.  „V ceně bytů je i parkovací stání. V ceně služeb novým majitelům nabízíme právní servis a služby hypotečního poradce,“ informuje Jana Kejmarová. Veškeré informace jsou uvedeny na oficiálních stránkách www.novebytydobris.cz.

Představení projektu
Tento jedinečný projekt vznikl v areálu bývalého parostrojního pivovaru z roku 1879. Nyní nabízí atraktivní bytové i nebytové jednotky. V tomto pivovaru se přestalo vařit pivo zhruba před 30 lety. Poté sloužil jako sklad a na začátku třetího tisíciletí zůstal pustý. Toho využila pražská stavební firma, která objekt v těsné blízkosti dobříšského rybníka Papež přetvořila v soubor obytných domů. Celý areál je nyní oplocen, čímž vzniklo vnitřní klidné nádvoří.

Představení společnosti CENTURY 21 Bonus Praha
Společnost CENTURY 21 Bonus Praha je součástí světové realitní sítě CENTURY 21. Je tuzemskou jedničkou v prodejích developerských projektů a na českém trhu má v tomto segmentu - z hlediska pokrytí všech regionů -nejsilnější postavení. Společnost založil v roce 2000 Jan Rosák v rámci skupiny Bonus Group, která zaměstnává více jak 150 makléřů po celé ČR. Její roční obrat v prodeji nemovitostí činní přes čtyři miliardy korun. BONUS Group se zaměřuje na rezidenční nemovitosti a svým klientům nabízí veškeré služby související s realitní činností. Prodej jednotek, správu nemovitostí v ČR a Velké Británii, organizování dražeb nemovitostí a administrativní a právní úkony při nakládání s nemovitostmi.

 

Kontakt
Dagmar Adamcová
Tel:  605 760 207
E-mail:  dagmar.adamcova@century21.cz



 



Sdílejte článek na sociálních sítích nebo emailem

Social icons
Hodnocení článku

Fotogalerie Stavba, nejlépe hodnocené fotografie



Články Stavba