Subway rodinná koupelna pro velké i malé

S novým nábytkovým programem Subway se vaše koupelna promění v zábavný park a místo pro vodní bitvy i večerní lenošení. Kulaté tvary zabraňují nebezpečí nárazu. Subway představuje dětský smích, odpočinek a pohodu. Dochází zde ke sloučení tvaru a funkčnosti za účelem zcela individuálního pocitu bydlení. Nový rozsáhlý program nábytku Subway splňuje nejvyšší požadavky na kvalitu a design.

Kdy se nastěhujete? SUBWAY: hravý - chytrý - bezpečný

Oblé křivky, vybrané materiály, velkorysý úložný prostor a mnoho odkládacích ploch pro dostatek prostoru pro dobu strávenou v koupelně. Věcí hodných pozornosti se zde nachází mnoho, nejvíce ale zaujme rozmanitost barev, která každé místnosti propůjčí individuální vzhled. Vyberte mezi 5 odstíny - bílou, bílým leskem, petrolejovou modrou, šedým leskem a grafitovým dubem.

Rozmanitost pro všechny

Kvalitní materiál sanitární keramiky i nábytku odolává každému útoku nečistot a dělá z kolekce koupelnu určenou ke každodennímu používání a to nejen pro malé, ale i velké milovníky pěny do koupele. Jedná se o snadno udržovatelkou koupelnou s dostatečným prostorem pro kačenku do vany a její kamarády. Důležitou roli hraje nadčasový design, technické inovace, kvalitní materiály a především velký výběr výrobků Subway, díky kterému se každý zařídí dle vlastních přání a potřeb. Subway je nejkomplexnější kolekcí  značky Villeroy & Boch, zahrnuje širokou nabídku sanitární keramiky, van, sprchových koutů, topení a nově i nábytku. Objevte Váš osobitý Subway. Konec konců se jedná o Vaši koupelnu a Váš život.

Koupelnová kolekce Subway představuje sebevědomou estetiku, minimalistický design a  maximální funkčnost pro současnou generaci i mladé rodiny. Úspěch kolekce také spočívá v její mimořádně příznivé ceně.

Více na www.villeroy-boch.com



Sdílejte článek na sociálních sítích nebo emailem

Social icons
Hodnocení článku

Fotogalerie na bydlet.cz, nejlépe hodnocené fotografie



Články Koupelna