Budoucnost je ve čtvercích

Pohodlnost prý byla hlavním důvodem pro úžasné vynálezy, které lidskému druhu zjednodušují život. Někdy se jedná o technicky náročné a propracované technologie, jindy stačí pouze dobrý nápad a výsledek může být krásně jednoduchý. A to je i případ kobercových čtverců, jež kromě příjemně snadné montáže skýtají ještě řadu dalších užitečných vlastností.

 

Kobercové čtverce od předního světového výrobce, belgické firmy Domo, dodává společnost KMD Plus. V jejím sortimentu najdeme kvalitní textilní krytiny pro vysokou zátěž i domácí využití. A nejedná se o nijak tenkou nabídku. V současné době drží společnost skladem na čtyřicet tisíc m2 koberců, v nedávné době otevřela na Pankráci v budově City Tower showroom zaměřený právě na kobercové čtverce. Svůj koberec si zákazníci mohou vybrat ale také on line na stránkách www.novekoberce.cz , kde najdou kompletní sortiment, aktuální stav skladových zásob, akce i velice zajímavé ceny. KMD Plus si váží každého zákazníka, ať zařizuje hotel, kancelář či pokojíček. Ačkoli se může zdát, že se tento sortiment uplatní hlavně ve veřejných prostorách, není tomu tak. V poslední době se v nabídce vysoce zátěžových koberců objevují designy, které velmi dobře vyhoví i v interiérech určených pro bydlení. Vyšší vlas, pestřejší barvy, možnost zajímavých kombinací, to vše s přidanou hodnotou vyšší odolnosti díky kvalitním polyamidovým vláknům Antron, teflonové ochraně proti zašpinění a skvrnám či antistatickému provedení. S koberci dodávanými ve čtvercích odpadá složitá manipulace, jakou známe v případě dlouhých a těžkých kobercových rolí, lépe se skládají na ploše a navíc ušetříme na prořezu. Pokládat se mohou na stávající podlahovou krytinu, PVC, dřevo, dlažbu či laminát a k jejich připevnění nepotřebujeme lepidlo. Fixují se speciální oboustranně lepící páskou D-Tack, která je v KMD Plus samozřejmě také k dispozici. Drobné karamboly, zašpinění jednoduše vyřešíte vyjmutím příslušného čtverce a opláchnutím přímo pod vodovodem. Pokud dojde k poškození, stačí daný díl vyměnit. A design? Ten je čistě na vás. Přejete-li si jednobarevnou celistvou plochu, nebo naopak jednotlivé čtverce přiznat a například pootočením o devadesát stupňů docílit zajímavé mozaiky, kombinovat více odstínů nebo si vyhrát s proužky, fantazii se meze nekladou a osobitým ztvárněním zdůrazníte svůj vlastní styl, a tvůrčí odvahu. Obývací prostory, haly, zimní zahrady, pracovny, obchody, restaurace i kanceláře, není místo, kde by se kobercové čtverce nedaly použít.  

S profesionálním servisem a ochotou firmy KMD Plus, jež zahrnuje poradenství, rychlé dodávky, ochotu pomoci v případě poškození koberce a rozumné ceny za kvalitní zboží, bude vaše kobercová anabáze příjemným tvůrčím požitkem.



Sdílejte článek na sociálních sítích nebo emailem

Social icons
Hodnocení článku

Fotogalerie na bydlet.cz, nejlépe hodnocené fotografie



Články Design