Bolí vás záda? Houpejte se!

Konečně dobrá zpráva pro ty, které trápí ztuhlá „kancelářská záda“ z tisíců prosezených hodin. Věřte nebo ne, lékem je celodenní „houpání“J. Patentovaná zdravotní židle SpinaliS s pružinou (Medulla spinalis= lat. Mícha) jako jediná nejen předchází bolestem zad, ale dokáže je ve většině případů zcela odstranit. Její unikátnost spočívá v pohyblivém sedáku na pružině, který doplňuje pohyblivá opěrka. První židle s pružinou byla uvedena na trh již v roce 1999 a od roku 2007 je k dostání i v ČR. Díky svým zdravotním účinkům jsou židle Spinalis zařazeny mezi zdravotní pomůcky - odtud pochází název „zdravotní židle“.

Díky přirozenému pohupování a balancování bezděky kompletně procvičíte a posílíte zádové i břišní svaly, aniž byste se zvedli ze židle J. Sami poznáte, že ani po celém dni v kanceláři nebudete rozlámaní a unavení. Konec ztuhlým a bolavým zádům, bolestem hlavy a strnulé šíji. Původní myšlenka vychází z rehabilitačního míče, který na krátkodobé sezení doporučuje mnoho lékařů a fyzioterapetů, maximálně však na 2 hodiny denně. V nabídce je devět základních modelů včetně dětské zdravotní židle, z nichž si ten správný zvolíte, dle tvaru a velikosti sedáku, výšky opěrky, typu potahového materiálu a dokonce i výšky pístu, přesně pro svou postavu a vkus.

Zdravotní židle SpinaliS na pružině pomáhá:

  • Držet Vaše tělo vzpřímeně   
  • Zmírňovat tlak na meziobratlové ploténky   
  • Bez námahy posilovat postulární svaly, které při pasivním sezení ochabují   
  • Odstraňuje bolesti zad a krku 
  • Příznivě ovlivňuje Vaší kondici

Více informací o zdravotních židlích SpinaliS® naleznete na www.zdravotni-zidle.cz

Máte možnost všechny židle SpinaliS osobně vyzkoušet v showroomech, kde vám doporučí správný model a nabídnou možnost zápůjčky zdarma.



Sdílejte článek na sociálních sítích nebo emailem

Social icons
Hodnocení článku

Fotogalerie na bydlet.cz, nejlépe hodnocené fotografie



Články Tipy a triky