chmi.cz (ČHMÚ)
30.11.2023 10:46:00

Máte rádi sníh a zimní sporty? Nebo naopak patříte k těm, kteří bílou nadílku spojují spíš s obavami, zda dorazí v pořádku do práce či do školy? Ať už vás zajímá sníh z té či oné strany, ČHMÚ vám přináší v celé zimní sezóně pravidelné sněhové zprávy

❄️❤️⚠️ Máte rádi sníh a zimní sporty? Nebo naopak patříte k těm, kteří bílou nadílku spojují spíš s obavami, zda dorazí v pořádku do práce či do školy?

🔎☃️ Ať už vás zajímá sníh z té či oné strany, ČHMÚ vám přináší v průběhu celé zimní sezóny pravidelné sněhové zpravodajství.

ℹ️🌨 Některé informace pro vás máme v denním kroku, jiné v týdenním. A jak už jste si asi zde na facebooku zvykli, píšeme pro vás příspěvky sem na facebook - dle aktuální sněhové situace.

⛄️📑 Vydali jsme dnes novou tiskovou zprávu, kde najdete všechny podrobnosti o našich měřeních a informacích, které pro vás máme - včetně odkazů.

👨‍🔬👉 Tisková zpráva zde:

https://www.chmi.cz/files/portal/docs/tiskove_zpravy/2023/TZ_snehove_zpravodajstvi.pdf


Přehled pojmů


Počasí hledání předpověď počasí pro všechna města světa.
Druhou možností je hledání přes seznam kontinentů a států.

Zdroj dat o počasí

Předpověď počasí pro dodává MET Norway norský meteorologický ústav a NRK.

Pocitová teplota

Pro výpočet pocitové teploty používáme Australian Apparent Temperature (AAT) model, který je navržen pro celoroční výpočty a bere kromě teploty a rychlosti větru v úvahu i vlhkost vzduchu. Kalkulačky pocitové teploty (AAT model, Wind Chill model).
°C / °F     Radar     Sdílet
logo

Copyright © 2000 - 2024 AliaWeb, spol. s r.o. CZ

Zdroj dat MET Norway    © Vlajky    RSS
Napište nám

Používání souborů cookie     Reklama na serveru

Ochrana údajů    Kontakty