Po Zuzaně zůstaly tři děti. Ze slov manžela běhá mráz po zádech

Od Nového roku pátral Ján po své manželce Zuzaně, která odešla z domu, a od té doby ji nikdo neviděl. V pátek se bohužel potvrdily jeho nejhorší obavy, když ji policie našla mrtvou blízko jejího bydliště. Podle manžela měla Zuzana dlouho problémy a doufal, že vyhledá pomoc psychologa. Před jejím odchodem také mluvili o společné budoucnosti. Ján proto nechápe, co se mohlo s jeho ženou stát.

Do nového domu se přistěhovala čtyřicetiletá Zuzana se svou rodinou před rokem. Vybrali si obec Špačince poblíž Trnavy na západě Slovenska. A po celou dobu Zuzana s manželem Jánem dům předělávala. 

 

Po čase se však začala jeho manželka chovat jinak a uzavřela se do sebe, uvedl portál Pluska. S nikým nemluvila. "V normálních vztazích máte známé, přátele, ona neměla nikoho. Když to člověk v sobě dusí a neřeší to, může pak zkratovat," řekl portálu zdrcený manžel.

 

Rozhodl se jí také nabídnout pomoc psychologa. Manželka ji však odmítla a začala se postupně distancovat od své rodiny a dalších blízkých. "Nechodila na rodinné oslavy, ani na Vánoce jsme nešli spolu navštívit rodinu. I z facebooku si vymazala všechny přátele," pokračoval Ján se slzami v očích.

 

 

Manžel portálu přiznal, že se se ženou hádal. Nebyly to však žádné vážnější problémy. Společně také plánovali budoucnost. "Ještě před pár dny jsme si povídali, co potřebujeme dokončit na domě. Nechápu, co se jí mohlo stát, že jen tak odešla. Nic po sobě nenechala," dodal Ján. Také neví, co bude dál s ním a jeho třemi dětmi – sedmiletými dvojčaty Vivien a Lukášem a čtrnáctiletou Sofií.

 

Po Zuzaně pátrala policie, ale i dobrovolníci od středy 1. ledna, kdy odešla z domu. Naposledy ji kamera zachytila kolem 15:20, poté se vydala pěšky po polní cestě. Předtím ještě stačila autem odvézt všechny své věci neznámo kam.

 

Manžel byl v té době s dětmi na návštěvě u své sestry. Když dorazil domů, zjistil, že je jeho žena pryč. Také mu nebrala telefon. O dva dny později našla policie její bezvládné tělo nedaleko obce. Podle portálu tvnoviny.sk Zuzana zemřela bez cizího zavinění. Za její smrt nejspíš může podchlazení. Přesnou příčinu však určí pitva. 


Zařazenoso 04.01.2020 12:01:00
Zdrojtn.cz Mediafax Nova
Origináltn.nova.cz/ext/po-zuzane-zustaly-tri-deti-ze-slov-manzela-beha-mraz-po-zadech.html
Přílohy

Související témata

Zuzana Bubílková | Zuzana Hejnová
Zobrazit sloupec 

Kalkulačka - Výpočet

Výpočet čisté mzdy

Důchodová kalkulačka

Přídavky na dítě

Příspěvek na bydlení

Rodičovský příspěvek

Životní minimum

Hypoteční kalkulačka

Povinné ručení

Banky a Bankomaty

Úrokové sazby, Hypotéky

Směnárny - Euro, Dolar

Práce - Volná místa

Úřad práce, Mzda, Platy

Dávky a příspěvky

Nemocenská, Porodné

Podpora v nezaměstnanosti

Důchody

Investice

Burza - ČEZ

Dluhopisy, Podílové fondy

Ekonomika - HDP, Mzdy

Kryptoměny - Bitcoin, Ethereum

Drahé kovy

Zlato, Investiční zlato, Stříbro

Ropa - PHM, Benzín, Nafta, Nafta v Evropě

Podnikání

Města a obce, PSČ

Katastr nemovitostí

Katastrální úřady

Ochranné známky

Občanský zákoník

Zákoník práce

Stavební zákon

Daně, formuláře

Další odkazy

Auto - Cena, Spolehlivost

Registr vozidel - Technický průkaz, eTechničák

Finanční katalog

Volby, Mapa webu

English version

Czech currency

Prague stock exchange


Ochrana dat, Cookies

 

Copyright © 2000 - 2024

Kurzy.cz, spol. s r.o., AliaWeb, spol. s r.o.