Shanghai Electric bude spolupracovat s ACWA Power

Společnost Shanghai Electric podepsala MOU se společností ACWA Power ze Saúdské Arábie, aby společně vyvíjely globální solární projekty

•Toto memorandum o porozumění (MOU) znamená rozšíření činnosti společnosti Shanghai Electric v zemích zapojených do iniciativy Pásu a cesty.

•Představuje další krok směrem k cíli společnosti ACWA Power, kterým je do roku 2030 vyrábět elektřinu o celkovém výkonu 150 GW.

Společnost Shanghai Electric Group Co, Ltd („Shanghai Electric" nebo „Skupina"), přední nadnárodní konglomerát vyrábějící energetická a elektrická zařízení, podepsala memorandum o porozumění (MOU) pro spolupráci se společností ACWA Power ze Saúdské Arábie na globálních projektech čisté energie. Pokračuje tím v expanzi skupiny do zemí iniciativy Pásu a cesty (země iniciativy).

Dva dodavatelé čisté energie podepsali 16. dubna dohodu o strategickém partnerství během návštěvy předsedy představenstva společnosti Shanghai Electric a generálního ředitele Zheng Jianhua v Saúdské Arábii. Rozsah spolupráce zahrnuje celou řadu energetických projektů, včetně výstavby plynových turbín, vývoje odsolování, tepelné, fotovoltaické, solární, větrné a kombinované výroby elektřiny.

V rámci reformního plánu „2030 Vision" usiluje saúdská vláda o rozšíření výroby energie z obnovitelných zdrojů, aby do roku 2030 činila 30 % dodávek energie v zemi. Společnost Shanghai Electric přispívá k tomuto cíli spoluprací s ACWA Power na výstavbě solárních zařízení od dubna 2018.

„Toto oboustranně výhodné partnerství nám umožní blíže spolupracovat se společností ACWA Power na globálním rozvoji projektů v oblasti čisté energie a budování naší značky v mezinárodním měřítku, protože pokračujeme v rozšiřování činnosti v zemích iniciativy," řekl pan Zheng a dodal, že skupina plánuje v příštích několika letech do tohoto regionu více investovat.

Společnost Shanghai Electric vyvinula úsilí o růst v zámoří. V roce 2018 překonaly zahraniční příjmy skupiny částku 11,2 miliardy RMB (přibližně 1,67 miliardy USD). Přibližně 11 % tohoto růstu pochází z příjmů globálního investičního podniku, zahraničních inženýrských příjmu a příjmů z vývozu.

Společnost Shanghai Electric pro podporu expanze značky využívá metody globálního vývoje. První metodou bylo zakládání nových podniků v devíti zemích iniciativy včetně Vietnamu, Indie, Saúdské Arábie, Iráku a Malajsie. Druhou souběžnou fází vývoje je rozšiřování projektové působnosti značky v zemích iniciativy. Nedávno získané zakázky zahrnují projekt integrace uhlí a elektřiny v Tharu v Pákistánu, projekt solární energie v Dubaji, energetické projekty v Pákistánu Qasim a Sahiwal a výstavbu projektů plynových turbín v Panamě a Srbsku.

O společnosti Shanghai Electric Group Co., Ltd.

Společnost Shanghai Electric Group Co, Ltd (Shanghai Electric), obchodovaná na burzách v Šanghaji a Hong Kongu, je velký integrovaný podnik pro výrobu zařízení, který se specializuje na energetická zařízení, průmyslová zařízení a integrační služby. Od devadesátých let minulého století se tržby společnosti Shanghai Electric zařadily mezi 3 největší čínské výrobce zařízení. V roce 2017 byla společnost Shanghai Electric vybrána jako jedna z 500 největších globálních výrobních společností, která ve stejném roce vstoupila do žebříčku Fortune China Top 500. Skupina se umístila v žebříčku ENR 2018 mezi 100 nejlepšími z 250 mezinárodních dodavatelů a má hodnotu 70,6 miliardy juanů.

Foto - https://mma.prnewswire.com/media/877235/Shanghai_Electric.jpg

KONTAKT: Shen Jin, +86-13817909115, shenjin@shanghai-electric.com

PROTEXT


Zařazenopá 26.04.2019 08:04:00
Zdrojprotext.cz
Originálprotext.cz/zprava.php?id=31136

Související témata

Škoda power
Tiskové zprávy
Oppenheimer jmenuje Senior bankéře divize ve Frankfurtu
Knižní novinka Psychopat v mém mozku
Bořislavka Centrum získalo European Property Awards
FUTTEC získal od EK 1,8 mil. euro na opravy silnic
Nadace The Mary Kay Foundation věnovala 3,1 mil. USD
Více zpráv
Zobrazit sloupec 

Kalkulačka - Výpočet

Výpočet čisté mzdy

Důchodová kalkulačka

Přídavky na dítě

Příspěvek na bydlení

Rodičovský příspěvek

Životní minimum

Hypoteční kalkulačka

Povinné ručení

Banky a Bankomaty

Úrokové sazby, Hypotéky

Směnárny - Euro, Dolar

Práce - Volná místa

Úřad práce, Mzda, Platy

Dávky a příspěvky

Nemocenská, Porodné

Podpora v nezaměstnanosti

Důchody

Investice

Burza - ČEZ

Dluhopisy, Podílové fondy

Ekonomika - HDP, Mzdy

Kryptoměny - Bitcoin, Ethereum

Drahé kovy

Zlato, Investiční zlato, Stříbro

Ropa - PHM, Benzín, Nafta, Nafta v Evropě

Podnikání

Města a obce, PSČ

Katastr nemovitostí

Katastrální úřady

Ochranné známky

Občanský zákoník

Zákoník práce

Stavební zákon

Daně, formuláře

Další odkazy

Auto - Cena, Spolehlivost

Registr vozidel - Technický průkaz, eTechničák

Finanční katalog

Volby, Mapa webu

English version

Czech currency

Prague stock exchange


Ochrana dat, Cookies

 

Copyright © 2000 - 2024

Kurzy.cz, spol. s r.o., AliaWeb, spol. s r.o.