Společnost Currency.com po investicích společností Larnabel Ventures a VP Capital zprovozní první platformu pro obchodování security tokenů na světě

Investoři kryptoměn nyní mohou jednoduše obchodovat na tradičních finančních trzích s přímým využitím kryptoměn bez nutnosti dřívější konverze na klasické peníze.

Currency.com, společnost zabývající se blockchainovou technologií nové generace, dnes oznámila zprovoznění první plně funkční platformy pro obchodování tokenových cenných papírů (security tokeny) na světě, která investorům umožňuje obchodovat, investovat a těžit z využití reálných finančních nástrojů přímo pomocí kryptoměn.

Platforma Currency.com je přístupná všem investorům a vydá více než 10 000 tokenových cenných papírů (zpočátku více než 150), které budou sledovat základní tržní cenu běžných finančních nástrojů, jako jsou globální akcie, indexy a komodity. Uživatelé budou moci například koupit token, který odráží vývoj akcií Apple na burze Nasdaq - APPLE.CX - se stejnými ekonomickými náklady a přínosy akcií Apple. Uživatelé budou moci tyto tokeny koupit přímo na platformě na Currency.com za kryptoměny Bitcoin (BTC) nebo Ethereum (ETH) a budou mít možnost jejich obchodování na marži.

Společnost Currency.com využívá k nabídce těchto možností technologii sesterské platformy Capital.com, která je regulována komisemi pro cenné papíry FCA a CySEC, aby uživatelům umožnila přístup k tokenové verzi smlouvy o výměně určitého kapitálu, komodity nebo indexu.

Ivan Gowan, výkonný ředitel společnosti Currency.com, řekl: „Jsme nadšeni, že zavedeme toto revoluční blockchainové podnikání a poskytneme investorům kryptoměn konkrétní možnost diverzifikace jejich portfolia investováním do tradičních aktiv bez nutnosti výměny kryptoměn na klasické peníze. Currency.com se zavazuje poskytovat uživatelům nadstandardní bezpečnost a ochranu před podvody a zabraňovat případným rizikům tím, že využije úplnou sledovatelnost blockchainových transakcí a bude dodržovat nejpřísnější regulační standardy stanovené Běloruskou vyhláškou č. 8. o rozvoji digitální ekonomiky."Ivan Gowan, výkonný ředitel společnosti Currency.com, řekl: „Jsme nadšeni, že zavedeme toto revoluční blockchainové podnikání a poskytneme investorům kryptoměn konkrétní možnost diverzifikace jejich portfolia investováním do tradičních aktiv bez nutnosti výměny kryptoměn na klasické peníze. Currency.com se zavazuje poskytovat uživatelům nadstandardní bezpečnost a ochranu před podvody a zabraňovat případným rizikům tím, že využije úplnou sledovatelnost blockchainových transakcí a bude dodržovat nejpřísnější regulační standardy stanovené Běloruskou vyhláškou č. 8. o rozvoji digitální ekonomiky."

„Currency.com ve velké míře změní a provede revoluci ve finančních technologiích," uvedl Viktor Prokopenya, zakladatel a generální ředitel společnosti VP Capital. „Přístup na globální finanční trhy byl historicky dostupný prostřednictvím jednoho primárního média - burzy, ale Currency.com využívá průkopnickou kryptoměnovou technologii, která vytváří příležitost pro investory, kteří jinak nemají přístup k tradičním akciovým trhům. To vše bylo umožněno díky progresivní vyhláškou č. 8 o rozvoji digitální ekonomiky, která byla schválena v Bělorusku. Bělorusko se stalo jednou z nejvíce pokrokových zemí, pokud jde o blockchainové technologie, a první zemí na světě, která vytvořila specializovaný legislativní rámec přizpůsobený kryptoměnám a jejich odvětví."

Currency.com je první blockchainový podnik, který má být licencován Parkem pokročilé technologie (HTP) v Bělorusku po přijetí vyhlášky č. 8 o rozvoji digitální ekonomiky. Vyhláška č. 8 legalizuje podniky založené na blockchainu, poskytuje právní status pro tokenové a inteligentní smlouvy a legalizuje operace spojené s těžbou, držením, nákupem, prodejem a distribucí nebo výměnou kryptoměn, jako jsou výměnné služby, digitální tokeny nebo počáteční nabídky tokenů a těžby.

Currency.com je plně v souladu s vyhláškou č. 8 a zavádí nejlepší opatření v souladu se zákony proti praní špinavých peněz (AML), poznání svého zákazníka Know Your Customer (KYC) a přísná pravidla týkající se ochrany údajů a ochrany zákazníků na stejné úrovni jako Obecné nařízení o ochraně osobních údajů (GDPR). Rovněž vyvinula robustní interní mechanismy, které zajišťují, že všechny vklady klientů jsou chráněny pokročilými bezpečnostními opatřeními. Patří k nim ověřování všech blockchainových transakcí pomocí zpravodajských služeb blockchainu, jako jsou například Coinfirm, Elliptic a Chainanalysis.

Platforma pro obchodování s tokenovými cennými papíry bude doplněna o bezplatnou platformu pro obchodování a výměnu kryptoměn za použití klasických peněz, ukládání aktiv na bezpečném místě a uskutečňování transakcí mezi kryptoměnami; stejně jako o bezplatnou aplikaci Moonfolio pro sledování portfolia kryptoměn, která umožňuje uživatelům vytvářet diversifikované portfolio kryptoměn od nuly.

Společnost Currency.com bude autorizovat nové uživatele na platformě postupně, aby zajistila optimální funkčnost během rozšiřování služeb. Uživatelé se mohou přihlásit na seznam čekatelů na online platformě Currency.com na stránkách https://currency.com/. Společnost také zahájí program doporučování prostřednictvím stávajících obchodníků, kteří obdrží pozvánkové kódy, jež mohou sdílet s přáteli.

Jakmile bude uživatel přijat, bude se účastnit exkluzivního referenčního programu platformy Currency.com. Currency.com bude obchodníkům pravidelně zasílat pozvánkové kódy, kterými mohou pozvat své přátele a vydělat 50% obchodních provizí během svých prvních 6 měsíců obchodování. Každá osoba registrovaná na platformě Currency.com během období pozvání obdrží zdarma obchodní kapitál ve výši 50 USD na každý účet.

Aplikace iOS a Android pro platformu Currency.com budou k dispozici pro beta testování od února 2019.

O společnosti Currency.com

Currency.com je společnost zabývající se blockchainovou technologií nové generace, která provozuje první obchodní platformu na světě pro tokenové cenné papíry, umožňující investorům využívat jejich kryptoměnová aktiva k investicím do globálních finančních trhů a těžit z nich - bez nutnosti výměny jejich kryptoměn na klasické peníze. Společnost Currency.com je licencována, autorizována a regulována Parkem pokročilé technologie v Bělorusku podle vyhlášky č. 8 o rozvoji digitální ekonomiky. Pro více informací navštivte webové stránky: https://currency.com/.

O společnosti VP Capital

Společnost VP Capital, založená Viktorem Prokopenya, je globální investiční společností zaměřenou na technologický sektor. Pro více informací navštivte webové stránky www.vpcapital.com.

O společnosti Larnabel Ventures

Společnost Larnabel Ventures byla založena rodinou Gutseriev za účelem investic do sektoru informačních technologií.

Dotazy z médií

media@currency.com

Kanály sociálních médií

Facebook https://www.facebook.com/currencycom/

Twitter https://twitter.com/currencycom

Telegramová skupina https://t.me/currencycom_group

medium https://medium.com/currency-com

Kakaotalk public https://open.kakao.com/o/gp0NNl7


Zařazenoút 15.01.2019 15:01:00
Zdrojprotext.cz
Originálprotext.cz/zprava.php?id=30490

Související témata

Kryptoměny
Tiskové zprávy
Oppenheimer jmenuje Senior bankéře divize ve Frankfurtu
Knižní novinka Psychopat v mém mozku
Bořislavka Centrum získalo European Property Awards
FUTTEC získal od EK 1,8 mil. euro na opravy silnic
Nadace The Mary Kay Foundation věnovala 3,1 mil. USD
Více zpráv
Zobrazit sloupec 

Kalkulačka - Výpočet

Výpočet čisté mzdy

Důchodová kalkulačka

Přídavky na dítě

Příspěvek na bydlení

Rodičovský příspěvek

Životní minimum

Hypoteční kalkulačka

Povinné ručení

Banky a Bankomaty

Úrokové sazby, Hypotéky

Směnárny - Euro, Dolar

Práce - Volná místa

Úřad práce, Mzda, Platy

Dávky a příspěvky

Nemocenská, Porodné

Podpora v nezaměstnanosti

Důchody

Investice

Burza - ČEZ

Dluhopisy, Podílové fondy

Ekonomika - HDP, Mzdy

Kryptoměny - Bitcoin, Ethereum

Drahé kovy

Zlato, Investiční zlato, Stříbro

Ropa - PHM, Benzín, Nafta, Nafta v Evropě

Podnikání

Města a obce, PSČ

Katastr nemovitostí

Ochranné známky

Finanční katalog

Občanský zákoník

Zákoník práce

Stavební zákon

Daně, formuláře

Další odkazy

Auto - Cena, Spolehlivost

Registr vozidel - Technický průkaz, eTechničák

Monitoring ekonomiky

Volby, Mapa webu

English version

Czech currency

Prague stock exchange


Ochrana dat, Cookies

 

Copyright © 2000 - 2024

Kurzy.cz, spol. s r.o., AliaWeb, spol. s r.o.