Společnost Gap Inc. urychluje digitální transformaci

Společnost Gap Inc. urychluje digitální transformaci prostřednictvím cloudu společnosti Microsoft

Společnost Gap Inc. (NYSE: GPS) v pátek oznámila, že založila strategické partnerství se společností Microsoft Corp. (Nasdaq: MSFT) za účelem urychlení svých strategií digitální transformace a dalšího vytváření nových zákaznických zkušeností ve všech značkách, včetně značek Old Navy, Gap, Banana Republic, Athleta, Hill City a Intermix. Se společností Microsoft jako primárním dodavatelem cloudu se společnost Gap Inc. zaměřuje na technologické inovace, rychlost a flexibilitu, které využívají platformy Microsoft Azure a Microsoft 365 k podpoře nových obchodních možností a efektivnější práci v celé organizaci.

"Jelikož rozšiřujeme naši hodnotu a aktivní podnikání a urychlujeme online i mobilní řešení, je schopnost rozšiřování naší technologie v bezpečném prostředí pro tento růst klíčová," říká Sally Gilligan, ředitelka pro informatiku společnosti Gap Inc. "Platforma Microsoft Azure zajišťuje našim týmům schopnost poskytovat našim zákazníkům inovativní a personalizované možnosti s rychlostí, která je podporována hloubkou odborných technologických znalostí společnosti Microsoft."

Společnost Gap Inc. úzce spolupracuje se společností Microsoft na přenosu stovek aplikací na platformu Azure se zaměřením na bezproblémové a individuální zážitky pro zákazníky při nakupování v obchodech, online a mobilních zařízeních. Zpočátku bude společnost na platformu Azure přesouvat klíčový inventář, obchody a možnosti webových stránek společnosti pro důvěryhodné, škálovatelné a nákladově efektivní výpočetní zpracování. Tyto klíčové schopnosti podporují portfolio značek a produktů, které jsou prodávány ve více než 90 zemích prostřednictvím mnoha kanálů, včetně více než 3100 obchodů provozovaných společností. S využitím platformy Azure jako služby urychluje společnost Gap Inc. čas potřebný pro zavádění nových zákaznických služeb, což zákazníkům nabízí větší flexibilitu ve výběru, kde a jak chtějí nakupovat. Cloud platformy Microsoft Azure podporuje model DevOps společnosti, pomocí kterého inženýři a týmy produktového managementu rychle vyvíjejí, nasazují a testují nové funkce.

Prostřednictvím budování a centralizace datové platformy na platformě Azure nyní může společnost Gap Inc. využívat pokročilou analytiku a strojové učení pro získání komplexního pochopení zákazníků napříč jednotlivými kanály a následně dodání nabídky personalizovaného zboží, marketingu a služeb pro všechny značky svého portfolia. Společnost využívá systém Microsoft Power BI k tomu, aby podpořila více zaměstnanců společnosti Gap Inc. v oblasti vizualizace a činnosti na základě získaných informací, aby dokázali vytvořit nejlepší zákaznický zážitek a rozvíjet podnikání.

Společnost Gap Inc. také využívá řešení Microsoft 365 pro poskytování silnějších a kreativnějších způsobů komunikace, spolupráce a vzájemného sdílení názorů zaměstnancům jejích značek a provozoven na celém světě.

"Společnost Gap Inc. je globálním průkopníkem a lídrem v oblasti maloobchodu od chvíle, kdy v roce 1969 otevřela svůj první obchod v San Francisku," říká Shelley Bransten, viceprezidentka pro globální maloobchod a spotřební zboží společnosti Microsoft. "Jsme nadšeni, že s nimi můžeme spolupracovat, abychom dále modernizovali jejich zákaznické a zaměstnanecké aplikace, přeměňovali data na dolary a budovali výkonné nové aplikace a služby, které pohání digitální transformaci a kladou zákazníky do středu zájmu jejich podnikání."

O společnosti Gap Inc.

Společnost Gap Inc. je předním světovým prodejcem nabízejícím oděvy, doplňky a výrobky osobní péče pro muže, ženy a děti pod značkami Old Navy, Gap, Banana Republic a Athleta. Čistý prodej za fiskální rok 2017 činil 15,9 miliardy USD. Produkty společnosti Gap Inc. jsou ke koupi ve více než 90 zemích světa prostřednictvím obchodů provozovaných společností, franšízových prodejen a e-komerčních obchodů. Pro více informací navštivte webové stránky www.gapinc.com.

O společnosti Microsoft

Společnost Microsoft (Nasdaq „MSFT" @microsoft) umožňuje digitální transformaci pro éru inteligentního cloudu a inteligentní převahy. Jejím posláním je podporovat každou osobu a každou organizaci na této planetě, aby dosáhla výš.

Foto - https://mma.prnewswire.com/media/782242/Microsoft_Corp_Gap_Inc_Distro_Center.jpg

Foto - https://mma.prnewswire.com/media/782241/Microsoft_Corp_Gap_Inc_Employees.jpg

Foto - https://mma.prnewswire.com/media/782240/Microsoft_Corp_Sally_Gilligan_Rathi_Murthi.jpg

Logo - https://mma.prnewswire.com/media/24227/microsoft_corp_logo226_9217jpg.jpg

Poznámka pro redaktory: Další informace, novinky a perspektivy od společnosti Microsoft naleznete na webu zpravodajského centra Microsoft News Center na adrese http://news.microsoft.com. Webové odkazy, telefonní čísla a tituly byly v době publikování správné, ale mohly se změnit. Pro další pomoc mohou novináři a analytici kontaktovat tým pro rychlou reakci společnosti Microsoft nebo jiné vhodné kontakty uvedené na stránkách http://news.microsoft.com/microsoft-public-relations-contacts .

KONTAKT: Microsoft, vztahy s médii, WE Communications for Microsoft, (425) 638-7777, rrt@we-worldwide.com; e-mail: press@gap.com


Zařazenoso 10.11.2018 15:11:00
Zdrojprotext.cz
Originálprotext.cz/zprava.php?id=30156

Související témata

Tiskové zprávy
Oppenheimer jmenuje Senior bankéře divize ve Frankfurtu
Knižní novinka Psychopat v mém mozku
Bořislavka Centrum získalo European Property Awards
FUTTEC získal od EK 1,8 mil. euro na opravy silnic
Nadace The Mary Kay Foundation věnovala 3,1 mil. USD
Více zpráv
Zobrazit sloupec 

Kalkulačka - Výpočet

Výpočet čisté mzdy

Důchodová kalkulačka

Přídavky na dítě

Příspěvek na bydlení

Rodičovský příspěvek

Životní minimum

Hypoteční kalkulačka

Povinné ručení

Banky a Bankomaty

Úrokové sazby, Hypotéky

Směnárny - Euro, Dolar

Práce - Volná místa

Úřad práce, Mzda, Platy

Dávky a příspěvky

Nemocenská, Porodné

Podpora v nezaměstnanosti

Důchody

Investice

Burza - ČEZ

Dluhopisy, Podílové fondy

Ekonomika - HDP, Mzdy

Kryptoměny - Bitcoin, Ethereum

Drahé kovy

Zlato, Investiční zlato, Stříbro

Ropa - PHM, Benzín, Nafta, Nafta v Evropě

Podnikání

Města a obce, PSČ

Katastr nemovitostí

Katastrální úřady

Ochranné známky

Občanský zákoník

Zákoník práce

Stavební zákon

Daně, formuláře

Další odkazy

Auto - Cena, Spolehlivost

Registr vozidel - Technický průkaz, eTechničák

Finanční katalog

Volby, Mapa webu

English version

Czech currency

Prague stock exchange


Ochrana dat, Cookies

 

Copyright © 2000 - 2024

Kurzy.cz, spol. s r.o., AliaWeb, spol. s r.o.