Aukční dům Concierge Auctions a společnost ONE Sotheby's International Realty budou prodávat v absolutní dražbě floridskou nemovitost v hodnotě 159 milionů USD

Neoklasické umělecké dílo, rezidence Playa Vista Isle, se rozprostírá na ploše přibližně 5 akrů na jednom z nejvyšších bodů floridské exkluzivní rezidenční oblasti „Millionaires Mile" a je jednou z nejdražších nemovitostí v celé zemi, v hodnotě 159 milionů USD. Tato jedinečná nemovitost bude prodána v živé absolutní dražbě dne 15. listopadu prostřednictvím aukčního domu Concierge Auctions ve spolupráci s realitní kanceláří ONE Sotheby's International Realty.

Rezidence Playa Vista Isle, dokončená v roce 2018 a ideálně umístěná v oblasti Hillsboro Beach, která se nachází uprostřed mezi městskými oblastmi Miami a Palm Beach, je jedinou nemovitostí na celém pobřeží Gold Coast ležící mezi oceánem a vodní dopravní cestou lntracoastal Waterway. Nabízí soukromou pláž o délce přesahující 150 metrů, stejně jako dva hlubokomořské doky, které na své 150 m délce průčelí Intercoastal Waterway mohou najednou dokovat jachty o délce 220 a 150 stop (67 metrů a 46 metrů). Dodatečné prostorné soukromé přístavní parkoviště pro 17 vozů poskytuje hostům maximální pohodlí. Tyto jedinečné vlastnosti, mimo jiné, činí rezidenci Playa Vista Isle nejjedinečnější prominentní nemovitostí v celé zemi. Nemovitost o rozloze 58 000 čtverečních stop (cca 5 400 m2) byla pečlivě zkonstruována s využitím nejkrásnějších vybraných materiálů z celého světa, které byly zvýrazněny lícováním pláty z 22 karátového zlata. Rezidence Playa Vista Isle získala ocenění „Nejlepší světová nemovitost", „Nejlepší rezidenční nemovitost na Floridě" a „Nejlepší architektura jednotlivé residence na Floridě".

„Myšlenka a pozornost věnovaná detailům, které byly vloženy do každého centimetru rezidence Playa Vista Isle, mě udivuje pokaždé, když ji vidím," uvedl Mayi de la Vega z realitní kanceláře ONE Sotheby's. „Obtížnost replikování tohoto projektu je jedním z mnoha důvodů, proč je tak jedinečný. Je neuvěřitelně veliký v každém ohledu - absolutní nutnost shlédnutí pro nejnáročnější kupce na světě."

Sean Murphy ze společnosti Coastal Construction říká: „Náš klient chtěl nejen dům s prvotřídními materiály, chtěl postavit dům, který vydrží celé generace. V žádném stadiu výstavby se nešetřilo na žádných výdajích. Dům těchto rozměrů, vybudovaný stejným způsobem bez ohledu na výdaje, s nejskvostnějšími materiály a jedinečnými úpravami, jako je kino IMAX, by snadno mohl svými náklady na výstavbu překročit částku 100 milionů USD za samotnou budovu. To nezahrnuje vzácnou a vysoce hodnotnou plochu 5 akrů půdy mezi oceánem a vodní cestou Intracoastal se dvěma nově postavenými betonovými hlubokomořskými doky."

Rezidence Playa Vista Isle s 11 ložnicemi a 22 koupelnami zahrnuje první domácí kino 3D-IMAX© na světě, garáž na 20 vozů s bezpečným přístupem přes tunel; vinný sklípek na cca 3000 lahví s individuálně řízenou teplotou a vlhkostí zajištěným biometrickým přístupem s přilehlou degustační místností; vyhřívaný nekonečný bazén o rozloze 420 metrů čtverečních; nadměrné vířivé vany umístěné ve výšce cca 12 m nad oceánem, které poskytují panoramatický výhled; 13 vodních prvků včetně šesti vodopádů a golfovou jamku. Je zde také rozlehlý přilehlý pozemek, který může pojmout další výstavbu, zahradu nebo rekreační zařízení.

„Postavil jsem tento dům nejen z prvotřídních materiálů, ale také tak, aby vydržel celé generace. Ve všech fázích výstavby se nešetřilo na nákladech, aby bylo dosaženo nejlepších výsledků v oblasti designu, struktury a řemeslné práce. Vše, co bylo dodáno v nedokonalé kvalitě, bylo odesláno zpět nebo předěláno, dokud nebyl každý povrch přesně doladěn," uvedl prodejce Robert Pereira. „Tato nemovitost je architektonickým uměním, které nelze replikovat, což ztěžuje jeho ocenění a nabízí se jako vhodný subjekt pro aukční dům Concierge Auctions. Jsem odhodlán umožnit uchazečům určit jeho nejvyšší hodnotu."

Více informací naleznete na webových stránkách ConciergeAuctions.com nebo na tel. +1.212.202.2940.

Kontakt:

Kari Neering kari@relevanceinternational.com

(212) 257-1500

Foto - https://mma.prnewswire.com/media/752771/Concierge_Auctions_Playa_Vista_Isle.jpg


Zařazenost 03.10.2018 07:10:00
Zdrojprotext.cz
Originálprotext.cz/zprava.php?id=29913

Související témata

Zobrazit sloupec 

Kalkulačka - Výpočet

Výpočet čisté mzdy

Důchodová kalkulačka

Přídavky na dítě

Příspěvek na bydlení

Rodičovský příspěvek

Životní minimum

Hypoteční kalkulačka

Povinné ručení

Banky a Bankomaty

Úrokové sazby

Hypotéky, Stavební spoření

Směnárny - Euro, Dolar

Práce - Volná místa

Úřad práce, Mzdy, Platy

Dávky a příspěvky

Nemocenská, Porodné

Podpora v nezaměstnanosti

Důchody

Investice

Burza - ČEZ

Dluhopisy, Podílové fondy

Ekonomika - HDP, Mzdy

Kryptoměny - Bitcoin, Ethereum

Drahé kovy

Zlato, Investiční zlato, Stříbro

Ropa - PHM, Benzín, Nafta, Nafta v Evropě

Podnikání

Obchodní rejstřík

Města a obce, PSČ

Katastr nemovitostí

Ochranné známky

Finanční katalog

Občanský zákoník

Zákoník práce

Stavební zákon

Daně, formuláře

Další odkazy

Auto - Cena, Spolehlivost

Monitoring ekonomiky

Volby, Mapa webu

English version

Czech currency

Prague stock exchange


Ochrana dat

Používání cookies

Copyright © 2000 - 2024

Kurzy.cz, spol. s r.o., AliaWeb, spol. s r.o. V