Podzim se ponese v duchu drum'n'bass i hardcore beatů

Klub Storm oslaví 5. narozeniny a do Letňan opět zavítá Imagination Festival

I letos nabídne podzim hned několik hudebních událostí, které potěší hlavně fanoušky tvrdších elektronických žánrů. Do konce roku v Praze proběhnou ještě tři zásadní drum'n'bassové akce evropského formátu, které představí všechny polohy tohoto hudebního stylu. Vedle oslavy půlkulatých narozenin klubu Storm (12.10.), kde má produkční zázemí největší dnb festival na světě Let It Roll, nás čeká sedmý ročník Imagination Festivalu (24.11.), který v sobě snoubí hard styles a drum'n'bass, a konec roku uzavře již tradiční dnb party Hospitality Prague (14.12.).

Podzimní sezonu v říjnu zahájí pořádnou drum'n'bass náloží pražský klub Storm, který oslaví své páté narozeniny. Jako dárek k narozeninám v tomto tanečním klubu vystoupí vedle tří zahraničních headlinerů i Storm crew Djs, rezidenti a jejich hosté. Všechny polohy současného drum'n'bass představí legendární duo Hybrid Minds, které ocení zejména milovníci liquidu, dále pak neméně slavní djs jako Jade, jehož jméno je spojené hlavně se zvuky neurofunku, nebo nadějná britská dvojice ANNIX.

"Sobotní část oslav bude již tradičně patřit rovným beatům, do Stormu přijede významná osobnost světové techno scény a zástupce Drumcode labelu - Enrico Sangiuliano!" uvádí Zdeněk Souček alias DJ Suki, který již 11 let stojí za celým festivalem Let It Roll mající své zázemí právě v klubu Storm.

V listopadu bude následovat halová akce Imagination Festival v pražských Letňanech. Již sedmý ročník tohoto hardcore a hardstyle drum'n'bass eventu opět představí dvě stage s více jak dvaceti mezinárodními interprety. Již tradičně akci doprovodí při hře s vaší imaginací jedinečná vizuální show zahrnující i specifický stage design. Akce, která se chlubí nejvíce oddanou fanouškovskou základnou ve Střední Evropě, pojme až šest tisíc účastníků. Imagination festival nabídne od mainstreamu až po rawstyle, i to nejlepší z uptempo hardcore a frenchcoru.

"Na akci přiletí reprezentovat to nejlepší z drum'n'bassu jedni z nejlepších djs současnosti - zakladatel Titan Records a bezpochyby jeden z největších djských talentů A.M.C, zakladatel labelu Liquicity - skvělý Maduk, reprezentant labelu Critical Music - Emperor a zástupce neurofunkové Blackout rodiny, mladý Pythius. Na Devastator Stage pak nesmí nikdy chybět alespoň jedna legenda - letos na ní vystoupí nejlepší hardstyle DJ a producent z Itálie - Zatox," nastiňuje výčet interpretů pořadatel Tomáš Nezval z IMI Dance.

Tradiční Hospitality Prague se tentokrát uskuteční v pražském klubu Roxy. Britské vydavatelství Hospital Records se opět se svou hudební nocí Hospitality předvede s několika zahraničními hosty. Lineup na tuto předvánoční party vydavatelství zatím ještě nezveřejnilo.

Více o jednotlivých eventech najdete na www.letitroll.cz/zveme-vas-na-dalsi-dnb-udalosti/.


Zařazenoút 25.09.2018 13:09:00
Zdrojprotext.cz
Originálprotext.cz/zprava.php?id=29861

Související témata

Tiskové zprávy
Oppenheimer jmenuje Senior bankéře divize ve Frankfurtu
Knižní novinka Psychopat v mém mozku
Bořislavka Centrum získalo European Property Awards
FUTTEC získal od EK 1,8 mil. euro na opravy silnic
Nadace The Mary Kay Foundation věnovala 3,1 mil. USD
Více zpráv
Zobrazit sloupec 

Kalkulačka - Výpočet

Výpočet čisté mzdy

Důchodová kalkulačka

Přídavky na dítě

Příspěvek na bydlení

Rodičovský příspěvek

Životní minimum

Hypoteční kalkulačka

Povinné ručení

Banky a Bankomaty

Úrokové sazby, Hypotéky

Směnárny - Euro, Dolar

Práce - Volná místa

Úřad práce, Mzda, Platy

Dávky a příspěvky

Nemocenská, Porodné

Podpora v nezaměstnanosti

Důchody

Investice

Burza - ČEZ

Dluhopisy, Podílové fondy

Ekonomika - HDP, Mzdy

Kryptoměny - Bitcoin, Ethereum

Drahé kovy

Zlato, Investiční zlato, Stříbro

Ropa - PHM, Benzín, Nafta, Nafta v Evropě

Podnikání

Města a obce, PSČ

Katastr nemovitostí

Ochranné známky

Finanční katalog

Občanský zákoník

Zákoník práce

Stavební zákon

Daně, formuláře

Další odkazy

Auto - Cena, Spolehlivost

Registr vozidel - Technický průkaz, eTechničák

Monitoring ekonomiky

Volby, Mapa webu

English version

Czech currency

Prague stock exchange


Ochrana dat, Cookies

 

Copyright © 2000 - 2024

Kurzy.cz, spol. s r.o., AliaWeb, spol. s r.o.