Cianews.cz (ČIA)
Internet a telefony  |  01.09.2003 15:15:01

T-Mobile uvádí na trh 3 nové tarify



Tři nové tarify - Student, Twist Home a Víkend +, uvádí na trh společnost T-Mobile. Na dnešní tiskové konferenci je představil výkonný ředitel marketingu firmy Jiří Dvorjančanský.

Tarif Student si mohou na základě potvrzení o studiu nebo ISIC karty aktivovat za 99 korun výhradně na prodejnách T-Mobile studenti ve věku 18 až 26 let. Za měsíční paušál 190 korun pak získají 50 volných minut, 30 volných SMSek do sítě T-Mobile a volání v ceně od 1,90 do 4,50 korun za minutu. Ceny jsou uvedeny bez DPH. Prostřednictvím tohoto tarifu se student firmě upíše na jeden rok s možností smlouvu následně prodloužit nebo neobnovit. Novinkou jsou takzvané prázdniny - tedy možnost přerušit využívání služeb až na 12 týdnů v roce, přičemž čerpání volna je možné minimálně po periodách jednoho týdne. Uživatel tarifu Student souhlasí s přijímáním reklamních sdělení formou SMS nebo MMS zpráv v maximálním počtu pěti zpráv za měsíc.

Propagaci tarifu Twist Home hodlá T-Mobile směrovat do skupiny klientů různých národností pracujících v ČR - především na obyvatele Slovenska, Ruska, Ukrajiny, Vietnamu a Číny. V jazycích těchto zemí budou připraveny i speciální propagační materiály. Tarif lze aktivovat od 3. září na všech prodejních místech T-Mobilu. Hovory na Slovensko vyjdou na 4,50 koruny za minutu do pevné a 7,50 koruny za minutu do mobilní sítě včetně DPH. Při volání na Ukrajinu a do Ruska zaplatí uživatel 7,50 koruny, do Číny 9,50 koruny za minutu, volání do Vietnamu vyjde na 19 korun za minutu. Tyto ceny jsou platné za použití služby I-Call. Na Twist Home nelze přejít ze stávajících tarifů, aktivace je možná pouze nákupem nové SIM karty. Tarify Student a Twist Home lze vzájemně kombinovat.

K tarifům třetí generace lze nově za měsíční paušál 29 korun aktivovat tarif Víkend +, který zlevní víkendové volání v rámci sítě T-Mobile na 0,50 koruny za minutu. Ceny jsou uvedeny bez DPH. Od 15. září do 15. listopadu mohou zákazníci Víkend + využívat i bez nutnosti aktivace a platby paušálu.

-rot-, -jh-



Copyright 2003 Česká informační agentura, s.r.o.





© ČESKÁ INFORMAČNÍ AGENTURA, s.r.o. Zpravodaj.cz využívá agenturní zpravodajství České informační agentury, která si vyhrazuje veškerá práva. Publikování nebo další šíření obsahu ze zdrojů ČIA je výslovně zakázáno bez předchozího písemného souhlasu ze strany ČIA.
Hodnocení článku: 10 | 8 | 6 | 4 | 2 | 0



Přečtěte si také:

22.08.2019T-Mobile přišel s novými tarify Research (Česká spořitelna)
04.05.2016Tržby T-Mobile ČR v 1Q poklesly o 3%, zisk rostl o 7% Vladimír Urbánek (Kurzy.cz)
K článku zatím nejsou žádné komentáře.
Přidat komentář





Zobrazit sloupec 

Kalkulačka - Výpočet

Výpočet čisté mzdy

Důchodová kalkulačka

Přídavky na dítě

Příspěvek na bydlení

Rodičovský příspěvek

Životní minimum

Hypoteční kalkulačka

Povinné ručení

Banky a Bankomaty

Úrokové sazby, Hypotéky

Směnárny - Euro, Dolar

Práce - Volná místa

Úřad práce, Mzda, Platy

Dávky a příspěvky

Nemocenská, Porodné

Podpora v nezaměstnanosti

Důchody

Investice

Burza - ČEZ

Dluhopisy, Podílové fondy

Ekonomika - HDP, Mzdy

Kryptoměny - Bitcoin, Ethereum

Drahé kovy

Zlato, Investiční zlato, Stříbro

Ropa - PHM, Benzín, Nafta, Nafta v Evropě

Podnikání

Města a obce, PSČ

Katastr nemovitostí

Katastrální úřady

Ochranné známky

Občanský zákoník

Zákoník práce

Stavební zákon

Daně, formuláře

Další odkazy

Auto - Cena, Spolehlivost

Registr vozidel - Technický průkaz, eTechničák

Finanční katalog

Volby, Mapa webu

English version

Czech currency

Prague stock exchange


Ochrana dat, Cookies

 

Copyright © 2000 - 2024

Kurzy.cz, spol. s r.o., AliaWeb, spol. s r.o.

ISSN 1801-8688