Lidé (Lidé)
Lidé  |  08.06.2023 16:09:22

ESG aktivity realitní skupiny Českomoravská Nemovitostní nově zastřešuje Lucie Půžová

Přední česká realitní skupina Českomoravská Nemovitostní jmenovala do nově vytvořené pozice konzultanta pro udržitelnost zkušenou manažerku s bohatou praxí v odvětví financí, realit a FMCG Lucii Půžovou. Jejím úkolem bude rozvíjet stávající aktivity v oblasti udržitelnosti a ESG a připravit a následně řídit komplexní ESG strategii celé realitní skupiny, která má ve správě aktiva přesahující hodnotu 14 miliard .

Lucie Půžová Ve své nové pozici bude Lucie Půžová úzce spolupracovat se všemi odděleními tak, aby zajistila plnou, a především hladkou integraci udržitelných praktik do veškerých činností skupiny – od nákupu, přes office management až po správu jednotlivých objektů.

„Aktivity v oblasti ESG jsou již nějakou dobu nedílnou součástí podnikání skupiny Českomoravská Nemovitostní, dosud se však tato problematika řešila v rámci jednotlivých oddělení. Nyní bude pojata komplexně a systematicky, což nám pomůže dlouhodobě úspěšně naplňovat vizi udržitelného byznysu,” vysvětluje generální ředitel ČMN Karel Bor.

Odbornice na problematiku investičních projektů v oblasti nemovitostí Lucie Půžová se na pozici konzultantky pro udržitelnost přesouvá z investičního oddělení, kde od roku 2018 zajišťovala investiční procesy a zajišťovala efektivní alokaci kapitálu skupiny.

„Oblasti realitních projektů, jejich akvizicím a financování, investičnímu managementu a problematice udržitelnosti a ESG se věnuji již téměř deset. Velmi dobře znám dílčí procesy a rozumím fungování jednotlivých oddělení, což je pro mou novou pozici nesmírně důležité. ESG totiž prochází napříč celou společností a pro správné nastavení aktivit je důležité zapojení každého oddělení. Nastavit kompletní ESG strategii pro tak velkou skupinu jako je ČMN je pro mne opravdovou výzvou, na kterou se nesmírně těším,” říká Půžová.

Lucie Půžová vystudovala obor Ekonomika a management na Mendelově univerzitě v Brně. Ještě před dokončením studia nastoupila do společnosti Klimatex, která se zabývá výrobou a prodejem funkčního outdoorového oblečení. Z pozice produktové a nákupní manažerky se podílela na rozvoji a výrazné modernizaci produktového portfolia značky a po dvou letech byla jmenována do pozice CEO společnosti. Od roku 2014 se pohybuje v sektoru financí a realit.


Českomoravská Nemovitostní je česká investiční skupina založená v roce 2016 Radkem Stachou, stávajícím předsedou představenstva. ČMN se zaměřuje na dlouhodobé investice a správu prémiových komerčních nemovitostí v atraktivních lokalitách. S celkovou hodnotou spravovaného majetku přes 14 miliard korun a pronajímatelnou plochou komerčních nemovitostí bezmála 150 000 m2 patří ČMN v současnosti mezi největší pronajímatele kancelářských ploch v Praze.

08.06. 22:19  nooo (Vědma)
08.06. 22:16  nooooo (Vědma)






?
Zobrazit sloupec 

Kalkulačka - Výpočet

Výpočet čisté mzdy

Důchodová kalkulačka

Přídavky na dítě

Příspěvek na bydlení

Rodičovský příspěvek

Životní minimum

Hypoteční kalkulačka

Povinné ručení

Banky a Bankomaty

Úrokové sazby, Hypotéky

Směnárny - Euro, Dolar

Práce - Volná místa

Úřad práce, Mzda, Platy

Dávky a příspěvky

Nemocenská, Porodné

Podpora v nezaměstnanosti

Důchody

Investice

Burza - ČEZ

Dluhopisy, Podílové fondy

Ekonomika - HDP, Mzdy

Kryptoměny - Bitcoin, Ethereum

Drahé kovy

Zlato, Investiční zlato, Stříbro

Ropa - PHM, Benzín, Nafta, Nafta v Evropě

Podnikání

Města a obce, PSČ

Katastr nemovitostí

Ochranné známky

Finanční katalog

Občanský zákoník

Zákoník práce

Stavební zákon

Daně, formuláře

Další odkazy

Auto - Cena, Spolehlivost

Registr vozidel - Technický průkaz, eTechničák

Monitoring ekonomiky

Volby, Mapa webu

English version

Czech currency

Prague stock exchange


Ochrana dat, Cookies

 

Copyright © 2000 - 2024

Kurzy.cz, spol. s r.o., AliaWeb, spol. s r.o.

ISSN 1801-8688