Tisková zpráva (Tisková zpráva)
Obchod a služby  |  06.06.2023 12:15:17

Nova Post v České republice. Společnost otevřela svou první pobočku v Praze: Ukrajinci žijící v České republice budou moci snadno posílat zásilky domů na Ukrajinu

Česká republika se stala čtvrtou zemí EU, ve které Nova Post otevřela své pobočky. Před vstupem na český trh společnost zahájila činnost také v Polsku, Litvě a Moldavsku.

Od nynějška mohou Ukrajinci žijící v České republice snadno posílat zásilky domů na Ukrajinu a stejně tak snadno a rychle přijímat balíky, dokumenty a dokonce i cargo náklad od svých příbuzných. Pobočka Nova Post otevřela své dveře zákazníkům v Praze na adrese: Pod Višňovkou 1664/29, Praha 4 - Krč a denně přijímá zásilky, balíky a cargo náklad o hmotnosti až 1000 kg.

“Máme odborné znalosti v oblasti rychlosti dodání, dlouholeté zkušenosti v oblasti přeshraničních zásilkových služeb a nejnovější vybavení, které naším zákazníkům nabízíme. Do České republiky vám doručíme jakékoli zboží z celého světa v nejkratším možném čase a usnadníme také vstup českým firmám na ukrajinský spotřebitelský trh, kde na ně čeká více než 30 milionů zákazníků. V letošním roce otevřeme další pobočky Nova Post v Praze a v Brně a investujeme 3 miliony do rozvoje společnosti v České republice.” - říká Vyacheslav Klymov, spolumajitel skupiny Nova Post.

Čestným hostem na slavnostním otevření pražské pobočky byl i Vedoucí úřadu Velvyslanectví Ukrajiny v České republice, Vitaliy Usatyi, který jako první poslal pohlednici na Ukrajinu.

“Od 24. února 2022 jsme svědky událostí, které vnímáme jako největší krizi v dějinách Evropy 21. století. Invaze způsobila mimořádné hospodářské změny a navzdory každodenním výzvám vykazuje ukrajinský obchod pozoruhodnou přizpůsobivost, odolnost a nezdolnost. Příkladem úspěšného soukromého podnikání je Nova Post. Společnost pokračuje v dodávkách jak do okupovaných oblastí Ukrajiny a na frontovou linii, tak i do zahraničí. Jsem přesvědčen, že profesionální práce specialistů Nova Post pomůže navázat oboustranně výhodnou spolupráci mezi ukrajinskými a českými firmami a přiláká tak investice na rychlou obnovu Ukrajiny. Rozšíření pole působnosti Nova Post v EU potvrdilo konkurenceschopnost ukrajinského obchodu v poskytování kvalitních služeb na úrovni světových standardů.” - říká Vitaliy Usatyi, Vedoucí úřadu Velvyslanectví Ukrajiny v České republice.

Pobočka je pro zákazníky otevřena denně. Doba dodání je od 5 pracovních dnů.



K článku zatím nejsou žádné komentáře.
Přidat komentář





Zobrazit sloupec 

Kalkulačka - Výpočet

Výpočet čisté mzdy

Důchodová kalkulačka

Přídavky na dítě

Příspěvek na bydlení

Rodičovský příspěvek

Životní minimum

Hypoteční kalkulačka

Povinné ručení

Banky a Bankomaty

Úrokové sazby, Hypotéky

Směnárny - Euro, Dolar

Práce - Volná místa

Úřad práce, Mzda, Platy

Dávky a příspěvky

Nemocenská, Porodné

Podpora v nezaměstnanosti

Důchody

Investice

Burza - ČEZ

Dluhopisy, Podílové fondy

Ekonomika - HDP, Mzdy

Kryptoměny - Bitcoin, Ethereum

Drahé kovy

Zlato, Investiční zlato, Stříbro

Ropa - PHM, Benzín, Nafta, Nafta v Evropě

Podnikání

Města a obce, PSČ

Katastr nemovitostí

Katastrální úřady

Ochranné známky

Občanský zákoník

Zákoník práce

Stavební zákon

Daně, formuláře

Další odkazy

Auto - Cena, Spolehlivost

Registr vozidel - Technický průkaz, eTechničák

Finanční katalog

Volby, Mapa webu

English version

Czech currency

Prague stock exchange


Ochrana dat, Cookies

 

Copyright © 2000 - 2024

Kurzy.cz, spol. s r.o., AliaWeb, spol. s r.o.

ISSN 1801-8688