VISA Czech Top Shop (VISA Czech Top Shop)
Obchod a služby  |  15.05.2023 21:06:44

Soutěž Visa Czech Top Shop navazuje silná partnerství

Ve čtvrtek 4.  května 2023 podepsala společnost Instore Consulting EU, která zaštiťuje unikátní soutěže Visa Czech Top Shop, Visa Slovak Top Shop a Visa Hungarian Top Shop memorandum o spolupráci s Asociací českého tradičního obchodu a zároveň partnerskou smlouvu se společnostmi Bank ID a KnowInstore, které díky svému zaměření přinesou expertízu především v oblasti digitalizace a nových technologií. Soutěž Visa Top Shop, je a la „Michelinské“ expertní hodnocení prodejen a kvality zákaznického zážitku dle osmi stanovených kritérií.

Partnerské smlouvy za přítomnosti Markéty Němcové, country manažerky soutěže VISA Czech Top Shop podepsali v prostorách Asociace českého tradičního obchodu (AČTO) Pavel Březina, předseda představenstva AČTO, Executive Director BankID Marek Růžička, Executive Director Knowinstore Pavel Kozler a Jiří Beran, manažer soutěže VISA Czech Top Shop.

„Asociace českého tradičního obchodu (AČTO) sdružuje sedm tisíc prodejen. Řada z nich se nachází na venkově a svou velikostí se řadí spíše mezi malé prodejny. Je pro nás velice důležité tyto prodejny pro zákazníky zatraktivnit tak, abychom oslovili mladé lidi a lidi, kteří jsou zvyklí na moderní technologie. Spolupráce na tomto projektu je pro nás důležitá, umožnuje nám ukázat, že dokážeme udělat novou a zajímavou, moderní a technologicky vybavenou prodejnu, která přiláká nové zákazníky,“ vyjádřil se k nově vzniklé spolupráci Pavel Březina, předseda představenstva AČTO

Technologická společnost BankID zajišťuje v ČR digitální ověření uživatelů poskytované bankami. Podpisu smlouvy se zúčastnil Executive Director BankID Marek Růžička. „Chtěl bych poděkovat za přizvání do projektu Visa Czech Top Shop, kde se budeme společně s kolegy z firmy Knowinstore zaměřovat především na aspekt digitalizace prodejen. Moc nás těší, že i tradiční retail vnímá digitalizaci jako důležitou záležitost a přináší spoustu nových inovací. Společně s kolegy budeme tuto oblast bedlivě střežit a rozdávat ceny za zajímavé nápady.“

Jak řekl Executive Director KnowInstore Pavel Kozler, svou roli vidí, podobně jako BankID, především v podpoře digitalizace českého retailového prostředí. „Jsme rádi, že se KnowInstore může spojit s dalšími partnery a společně propagovat digitalizaci a inovace v retailu, což v současné době vnímáme jako naše poslání. Rádi bychom, aby prodejny byly pro zákazníky lepší a provoz prodejen pro retailery efektivnější a zajímavější. Chceme posouvat prodejny do 21. století.“

„Jsem moc ráda, že se k a la Michelinskému hodnocení zákaznického zážitku Visa Czech Top Shop připojují noví partneři. Věřím, že společně dokážeme retail a zákaznickou zkušenost posunout zase o kousek dále," řekla Markéta Němcová, Country manager Visa Czech Top Shop.

VISA Czech Top Shop

Soutěž „VISA Czech Top Shop“ je analogií Michelinských hvězd udělovaných restauracím. Inspektoři soutěže inkognito navštěvují a hodnotí každý měsíc zákaznický zážitek nominované prodejny dle osmi kritérií. Z dvanácti vítězů jednotlivých měsíců určí finálová porota závěrečné pořadí nejlepších prodejen roku. Soutěž probíhá již od roku 2020 a jejím titulárním partnerem je společnost Visa, partnery jsou dále MORIS design a SAMSUNG, divize průmyslových displejů. Mediálním partnerem soutěže je Newstream.

Prodejnu může nominovat každý snadno a bezplatně přes mail nominace@mistoprodeje.cz.

Více o soutěži najdete zde: https://www.mistoprodeje.cz/o-soutezi-czech-top-shop/ a na stránkách https://www.czechtopshop.cz/

K článku zatím nejsou žádné komentáře.
Přidat komentář


Přečtěte si také:

15.04.2024Detoa v Jizerských horách si převzala ocenění Visa Czech Top Shop VISA Czech Top Shop (VISA Czech Top Shop)
11.04.2024Ráj pro milovníky hudby vyhrál březnové kolo soutěže Visa Czech Top Shop VISA Czech Top Shop (VISA Czech Top Shop)
11.03.2024Vítězem únorového kola Visa Czech Top Shop je první pobočka drogerie Hebe VISA Czech Top Shop (VISA Czech Top Shop)



Zobrazit sloupec 

Kalkulačka - Výpočet

Výpočet čisté mzdy

Důchodová kalkulačka

Přídavky na dítě

Příspěvek na bydlení

Rodičovský příspěvek

Životní minimum

Hypoteční kalkulačka

Povinné ručení

Banky a Bankomaty

Úrokové sazby, Hypotéky

Směnárny - Euro, Dolar

Práce - Volná místa

Úřad práce, Mzda, Platy

Dávky a příspěvky

Nemocenská, Porodné

Podpora v nezaměstnanosti

Důchody

Investice

Burza - ČEZ

Dluhopisy, Podílové fondy

Ekonomika - HDP, Mzdy

Kryptoměny - Bitcoin, Ethereum

Drahé kovy

Zlato, Investiční zlato, Stříbro

Ropa - PHM, Benzín, Nafta, Nafta v Evropě

Podnikání

Města a obce, PSČ

Katastr nemovitostí

Katastrální úřady

Ochranné známky

Občanský zákoník

Zákoník práce

Stavební zákon

Daně, formuláře

Další odkazy

Auto - Cena, Spolehlivost

Registr vozidel - Technický průkaz, eTechničák

Finanční katalog

Volby, Mapa webu

English version

Czech currency

Prague stock exchange


Ochrana dat, Cookies

 

Copyright © 2000 - 2024

Kurzy.cz, spol. s r.o., AliaWeb, spol. s r.o.

ISSN 1801-8688