Tisková zpráva (Tisková zpráva)
Reality  |  10.05.2023 11:56:25

Scott.Weber Workspace otevře třetí lokalitu na Praze 8 a třináctou v Praze

Zdroj: Crestyl Zdroj: Crestyl

Největší poskytovatel privátních flexibilních kanceláří a coworkingu se rozšiřuje o lokalitu Dock v Libni na Praze 8. Třinácté centrum nabídne na ploše 3 190 m2 celkem 350 kancelářských míst, eventové prostory, privátní terasy a přes 20 zasedacích a jiných místností pro soustředěnou práci pro zvýšení produktivity. Scott.Weber v Docku poskytne mimořádné množství relaxačních zón v duchu wellbeingu pro zajištění fyzického a duševního zdraví, pohody, a tím celkové spokojenosti pracovníků. Pro klienty nabídne i bistro se šéfkuchařem, který bude používat čerstvé suroviny přímo ze střešní terasy se zahradou. V Docku je také využíván koncept modulárních eventových prostor.

Nová lokalita se nachází v budově Dock In Five rozsáhlého komplexu společnosti Crestyl. Dock ústí z metra Palmovka na běžecké a cyklistické trasy vedoucí z Libně přes Holešovice, Tróju až do Stromovky. „Dock jsme vybrali díky jednomu z nejlepších umístění v Praze. Hned vedle Vltavy, blízko přírody, a přitom na křižovatce MHD a pár minut do centra. Lokalita Dock je plná života a je zde mimořádně bohatá občanská vybavenost, která není jen o restauracích a kavárnách, ale také fitness centrech a jiných praktických podnicích, jako je pražírna, čistírna a další,“ říká Adam Zvada, CEO a zakladatel Scott.Weber Workspace.

Wellbeing, dostatek světla i rostlin prokazatelně zvyšují produktivitu

Interiéry Scott.Weber jsou vyvinuté a designované v souladu s nejpřísnější certifikaci Well. Ta se zaměřuje na kvalitu vnitřního prostředí kancelářských prostor, aby se zvyšovala spokojenost a produktivita zaměstnanců. Mezi posuzovanými aspekty je například kvalita vzduchu, vody, množství světla, přírodních rostlin a také prostředí pro fyzický i duševní wellbeing.

Dock splňuje také nejvyšší certifikaci Leed Gold pro udržitelnost budov. Je to potvrzení, že budovy jsou navrženy s ohledem na energetickou efektivnost, ekologickou šetrnost a kvalitu vnitřního prostředí. „Když vybíráme budoucí prostory, tak už zdaleka neplatí ta jedna známá proměnná lokalita, lokalita, lokalita‘. Dnes musíme posuzovat také kvalitu budovy a vnitřních prostor a hlavně občanskou vybavenost v budově a nejbližším okolí. Jsme v áčkových‘ budovách, které splňují ta nejpřísnější kritéria v oblasti udržitelnosti, dopadu na životní prostředí a kvality pracovního prostoru pro zaměstnance. To dnes hraje prim. A v případě komplexu Dock je i skvělá vybavenost, co se týče restaurací, kaváren, fitness, obchodů a dalších služeb denní potřeby ,“ vysvětluje Adam Zvada.

 


Zaměstnanci potřebují více neformální místnosti pro spolupráci a koncentraci

Požadavky a nároky firem a jejich pracovníků se mění stále větší rychlostí. „To, co se považovalo ještě vloni za optimální, dnes je už nedostačující. Příkladem je třeba počet call boxů, focus rooms a dalších prostorů, kde mají lidé soukromí například na hovory a one-to-one meetingy,“ říká Ivana Ludvíková, Head of Design ve Scott.Weber Workspace. I z toho důvodu budou mít firmy v lokalitě Dock k dispozici 10 zasedacích místností s kapacitou až 20 osob. K tomu přibude dalších 10 místností na online cally a rychlé porady nebo třeba prostor na klidnou soustředěnou práci či brainstormingy.

Stejně tak rostou požadavky na zapojovaní zaměstnanců do společenského života. „Mezi naše hodnoty patří i angažovanost a propojenost. Pro naše klienty organizujeme odborné eventy i zábavné akce, kde se mohou firmy odprezentovat, seznámit nebo se lidé mohou různě odreagovat. Díky propojenosti už u nás vznikly i mediálně zajímavé nápady a příležitosti. Nejen to vede k celkové spokojenosti zaměstnanců a zaměstnavatelů,“ doplňuje Adam Zvada.

Přes 5 000 kancelářských míst po celé Praze

Scott.Weber poskytuje na 13 lokalitách více než 5 000 kancelářských míst na celkové ploše přes 40 000 m 2 . V současné době to odpovídá přibližně více než třetině pražského trhu privátních flexibilních kanceláří a coworkingů. Novou lokalitu Dock otevře 1. ledna 2024.

K článku zatím nejsou žádné komentáře.
Přidat komentář





Zobrazit sloupec 

Kalkulačka - Výpočet

Výpočet čisté mzdy

Důchodová kalkulačka

Přídavky na dítě

Příspěvek na bydlení

Rodičovský příspěvek

Životní minimum

Hypoteční kalkulačka

Povinné ručení

Banky a Bankomaty

Úrokové sazby, Hypotéky

Směnárny - Euro, Dolar

Práce - Volná místa

Úřad práce, Mzda, Platy

Dávky a příspěvky

Nemocenská, Porodné

Podpora v nezaměstnanosti

Důchody

Investice

Burza - ČEZ

Dluhopisy, Podílové fondy

Ekonomika - HDP, Mzdy

Kryptoměny - Bitcoin, Ethereum

Drahé kovy

Zlato, Investiční zlato, Stříbro

Ropa - PHM, Benzín, Nafta, Nafta v Evropě

Podnikání

Města a obce, PSČ

Katastr nemovitostí

Ochranné známky

Finanční katalog

Občanský zákoník

Zákoník práce

Stavební zákon

Daně, formuláře

Další odkazy

Auto - Cena, Spolehlivost

Registr vozidel - Technický průkaz, eTechničák

Monitoring ekonomiky

Volby, Mapa webu

English version

Czech currency

Prague stock exchange


Ochrana dat, Cookies

 

Copyright © 2000 - 2024

Kurzy.cz, spol. s r.o., AliaWeb, spol. s r.o.

ISSN 1801-8688