Patria (Patria Finance)
Akcie v ČR  |  24.04.2023 08:52:00

Hardwario mění CEO a s tím akcionářské podíly. Významným zákazníkem se stane Jablotron

HARDWARIO pokračuje v uzavírání strategických partnerství v oblasti dodávek IoT řešení a vývoje hardware. Novým významným zákazníkem IoT inovátora HARDWARIO se stává Jablotron. Společnost HARDWARIO bude s touto významnou českou firmu rozvíjet oblast zabezpečovací techniky. V souvislosti s touto unikátní příležitostí dochází ke změně na pozici CEO, kterou bude nyní zastávat spoluzakladatel a dosavadní technický ředitel Pavel Hübner. Součástí této změny je rovněž koncentrace majoritního podílu, kdy se hlavním akcionářem stává Pavel Hübner, který odkupuje podíly spoluzakladatelů Alana Fabika, Tomáše Moravy a Lukáše Fabika.


"Cíle HARDWARIO stanovené v rámci našeho vstupu na burzu zůstávají beze změny. Chceme nadále upevňovat svou pozici inovačního leadera v oblasti internetu věcí a pracovat na řešeních s vysokou přidanou hodnotou,” doplňuje Pavel Hübner, spoluzakladatel HARDWARIO a nový ředitel firmy.

Společnosti HARDWARIO se dále daří využívat nových obchodních příležitostí plynoucích z růstu atraktivity IoT oboru. Mezi další nově sjednané strategické spolupráce v oblasti vývoje a dodávek IoT řešení patří projekty s firmami DCT Czech a VANEMA. U obou jde o perspektivní zakázky v rozsahu stovek zařízení ročně. Pro DCT Czech, předního světového výrobce a dodavatele mycích řešení pro elektrotechnický průmysl, mezi jehož zákazníky patří například Continental, Honeywell nebo Philips, HARDWARIO vyvine speciální komunikační moduly do jejich mycích strojů. Pro společnost VANEMA půjde o zařízení pro sběr dat o spotřebě tepla a vody v bytových domech.

HARDWARIO a.s. je česká technologická společnost, která se zaměřuje na oblast IoT – internetu věcí. Svým zákazníkům poskytuje konfigurovatelná IoT zařízení, konektivitu a cloudové služby. Společně s partnery úspěšně zavádí IoT projekty ve výrobě, energetice, zemědělství, maloobchodě, zdravotnictví nebo správě majetku.

Patria.cz je investiční portál společnosti Patria Finance a.s. s real-time daty zaměřený na domácí a zahraniční kapitálové trhy. Poskytujeme online informace a analytickou podporu z oblasti financí, makroekonomiky a investic. Samozřejmostí jsou také aktuální investiční tipy a dlouhodobá investiční doporučení. Akcie, měny, komodity, investice, doporučení - vše přehledně na jednom místě.

K článku zatím nejsou žádné komentáře.
Přidat komentář





Zobrazit sloupec 
Kurzy.cz logo
EUR   BTC   Zlato   ČEZ
USD   DJI   Ropa   Erste

Kalkulačka - Výpočet

Výpočet čisté mzdy

Důchodová kalkulačka

Přídavky na dítě

Příspěvek na bydlení

Rodičovský příspěvek

Životní minimum

Hypoteční kalkulačka

Povinné ručení

Banky a Bankomaty

Úrokové sazby, Hypotéky

Směnárny - Euro, Dolar

Práce - Volná místa

Úřad práce, Mzda, Platy

Dávky a příspěvky

Nemocenská, Porodné

Podpora v nezaměstnanosti

Důchody

Investice

Burza - ČEZ

Dluhopisy, Podílové fondy

Ekonomika - HDP, Mzdy

Kryptoměny - Bitcoin, Ethereum

Drahé kovy

Zlato, Investiční zlato, Stříbro

Ropa - PHM, Benzín, Nafta, Nafta v Evropě

Podnikání

Města a obce, PSČ

Katastr nemovitostí

Katastrální úřady

Ochranné známky

Občanský zákoník

Zákoník práce

Stavební zákon

Daně, formuláře

Další odkazy

Auto - Cena, Spolehlivost

Registr vozidel - Technický průkaz, eTechničák

Finanční katalog

Volby, Mapa webu

English version

Czech currency

Prague stock exchange


Ochrana dat, Cookies

 

Copyright © 2000 - 2024

Kurzy.cz, spol. s r.o., AliaWeb, spol. s r.o.

ISSN 1801-8688