Tiskové zprávy  |  17.04.2023 12:11:19

TOP 20 finančních produktů postoupilo do finále! Pomozte svému favoritovi k vítězství v Ceně veřejnosti Zlaté koruny

Letos probíhá již 21. ročník soutěže Zlatá koruna, ve které se rozhoduje o těch nejlepších finančních produktech roku. Jejich kvalitu hodnotí Finanční akademie Zlaté koruny, ve které je více než 400 odborníků. Výsledky pak slouží jako cenný ukazatel reálné situace na finančním trhu. Akademici Zlaté koruny volí také Novinku roku a posuzují u finančních produktů podporu udržitelnosti v kategorii Zelená koruna.

Vedle odborného hodnocení Finanční akademie probíhají také dvě ankety nejoblíbenějších finančních produktů veřejným hlasováním - Cena veřejnosti a Cena podnikatelů. Cena podnikatelů je jednokolová, zatímco v Ceně veřejnosti musí produkty uspět ve dvou kolech. Během nominace (prvního kola) měla veřejnost možnost projevit svou podporu kterémukoliv aktuálně nabízenému produktu. Dvacet produktů s nejvyšším počtem nominačních hlasů postupuje do druhého kola. Ve finálovém hlasování může každý znovu podpořit svého favorita z finálové dvacítky a pomoci mu k vítězství a zisku Zlaté, Stříbrné nebo Bronzové koruny.

Hlasovat ve veřejných anketách je možné do 15. května 2023, kdy končí i hlasování v Ceně podnikatelů, ve které soupeří produkty určené podnikatelům.

Hlasující mají také možnost zodpovědět při hlasování tipovací otázku a zařadit se tak do soutěže o zajímavé ceny od partnerů soutěže. Vyhrát lze například plné stipendium na Vysoké škole ekonomie a managementu (VŠEM), šperky dle vlastního výběru z dílny JK Jitka Kudláčková, voucher na víkend s elektromobilem od energetické společnosti ČEZ a další hodnotné ceny. Hlasovat je možné na těchto odkazech: Cena veřejnostia Cena podnikatelů.

Cena veřejnosti i podnikatelů je cenným ukazatelem kvalit, které uživatelé u produktů oceňují. Všem hlasujícím děkujeme za přízeň a přejeme hodně štěstí v tipovací soutěži.

20 finalistů Ceny veřejnosti Zlaté koruny 2023*:

   

*produkty jsou řazeny abecedně

O soutěži Zlatá koruna

Od roku 2003 probíhá pod záštitou ministrů financí ČR a guvernéra ČNB soutěž Zlatá koruna, která každoročně oceňuje nejlepší finanční produkty na českém trhu.
V jubilejním 20. ročníku se soutěže zúčastnilo celkem 190 produktů ve 24 soutěžních kategoriích. Ve 20. ročníku také přibyla nová kategorie Zelená koruna pro produkty, které podporují udržitelnost. Soutěž Zlatá koruna si získala vysoké renomé zejména tím, že produkty hodnotí Finanční akademie Zlaté koruny složená z téměř 400 odborníků. Ta rozhoduje i o Novince roku. Zlatá koruna také uděluje Cenu za společenskou odpovědnost.
Soutěž Zlatá koruna obsahuje také kategorii FinTech, jejímž cílem je sledování aktuálních trendů na poli digitalizace a inovace finančních služeb. Jednotlivé projekty hodnotí FinTech akademie, která je součástí Finanční akademie Zlaté koruny.
Hodnocení poroty doplňují ankety Cena veřejnosti a Cena podnikatelů, kdy nejoblíbenější finanční produkty volí veřejnost prostřednictvím webových stránek Zlaté koruny, respektive od roku 2008 je hlasování rozšířeno ještě o Cenu podnikatelů, nejoblíbenější finanční produkty pro malé a střední podnikatele.
Výsledky hodnocení v soutěži Zlatá koruna pomáhají veřejnosti snadněji se orientovat v nabídce finančních produktů, motivují klienty k tomu, aby se více zajímali o vlastnosti jednotlivých produktů a lépe porozuměli nabídkám finančních společností. Další informace a výsledky soutěže Zlatá koruna najdete na www.zlatakoruna.info.
K článku zatím nejsou žádné komentáře.
Přidat komentář

Okomentovat na facebooku


Poslední zprávy z rubriky Tiskové zprávy:

30.01.2024  Sodexo Benefity jsou nyní Pluxee Pluxee Česká republika (Pluxee ČR)




Zobrazit sloupec 

Kalkulačka - Výpočet

Výpočet čisté mzdy

Důchodová kalkulačka

Přídavky na dítě

Příspěvek na bydlení

Rodičovský příspěvek

Životní minimum

Hypoteční kalkulačka

Povinné ručení

Banky a Bankomaty

Úrokové sazby, Hypotéky

Směnárny - Euro, Dolar

Práce - Volná místa

Úřad práce, Mzda, Platy

Dávky a příspěvky

Nemocenská, Porodné

Podpora v nezaměstnanosti

Důchody

Investice

Burza - ČEZ

Dluhopisy, Podílové fondy

Ekonomika - HDP, Mzdy

Kryptoměny - Bitcoin, Ethereum

Drahé kovy

Zlato, Investiční zlato, Stříbro

Ropa - PHM, Benzín, Nafta, Nafta v Evropě

Podnikání

Města a obce, PSČ

Katastr nemovitostí

Katastrální úřady

Ochranné známky

Občanský zákoník

Zákoník práce

Stavební zákon

Daně, formuláře

Další odkazy

Auto - Cena, Spolehlivost

Registr vozidel - Technický průkaz, eTechničák

Finanční katalog

Volby, Mapa webu

English version

Czech currency

Prague stock exchange


Ochrana dat, Cookies

 

Copyright © 2000 - 2024

Kurzy.cz, spol. s r.o., AliaWeb, spol. s r.o.

ISSN 1801-8688