Romana Hubáčková (RekvalifikačníKurzy.cz)
Finanční rady  |  17.04.2023 11:37:53

TOP 5 rekvalifikačních kurzů v Plzni

Plzeň – i zde působí společnost Orange Academy s. r. o. a nabízí ty nejlepší rekvalifikační kurzy. Top 5 nejoblíbenějších rekvalifikačních kurzů v Plzni nabízí dnešní článek.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Rekvalifikační kurzy v Plzni

Plzeňské rekvalifikační kurzy probíhají v malebném prostředí známého hotelu *** Victoria. Hotel disponuje třemi konferenčními sály, ve kterých se rekvalifikační kurzy konají. Nejčastějším místem pro výuku je zahradní altán, který je připojen přímo na zahradu. Altán je v létě vybaven klimatizací a v zimě se zde topí. V každém prostoru je k dispozici Wi-Fi připojení.

Rekvalifikační kurzy Plzeň Orange Academy

Společnost Orange Academy poskytuje akreditované rekvalifikační kurzy v Plzni, ale i v dalších městech po celé České republice. V Plzni se mezi TOP 5 nejoblíbenějších rekvalifikačních kurzů řadí:

 mzdové účetnictví se základy personalistiky,

 administrativa 

 personalistika,

 účetnictví a daňová evidence,

 podvojné účetnictví.

Do rekvalifikačních kurzů se můžete přihlásit, ať už jste úplný začátečník, nebo už nějaké znalosti máte. Díky rekvalifikačnímu kurzu si i zkušený, může zopakovat a zdokonalit své znalosti a získat oficiální osvědčení o rekvalifikaci vydané MŠMT s celostátní platností. Rekvalifikační kurz nabízí získání teoretických znalostí a navíc máte možnost získat i praktické dovednosti, které vám předají zkušení lektoři, kteří v oboru pracovali.

Jako učební pomůcky slouží e-learning a učebnice. Rekvalifikační kurzy probíhají o víkendech a v Plzni konkrétně v tříhvězdičkovém hotelu Victoria. Cena kurzů v Orange Academy se pohybuje od 9 000 Kč do 12 000 Kč.

 

Mzdové účetnictví se základy personalistiky

Hlavní výhodou výběru rekvalifikačního kurzu mzdového účetnictví se základy v oblasti personalistiky je, že absolventi budou schopni důkladně zpracovat mzdovou agendu pro malé a střední podniky. Osvojíte si také základy personalistiky se zvláštním důrazem na zákoník práce.

Administrativa

Ti, kteří absolvují tento kurz, si osvojí schopnosti administrativního řízení. Pro všechny administrativní úkony je obzvláště důležitá znalost práce s textem. Patří sem i plánování a pořizování zápisů z porad. Klíčové je porozumění společenským zvyklostem a způsobu reprezentace společnosti, protože asistent je často vizitkou celé společnosti. V neposlední řadě musí asistent znát legislativu, vést přesnou evidenci a spravovat osobní údaje.

Personalistika

Přestože je kurz určen především pro nováčky, je vhodný i pro ty, kteří již mají určité znalosti v oblasti lidských zdrojů a chtějí si je rozšířit. Získáte dovednosti potřebné k samostatnému vedení personální agendy.

Účetnictví a daňová evidence

Do kurzu by se měl přihlásit každý, kdo chce porozumět složitým daňovým problémům. Po absolvování rekvalifikačního kurzu budete mít znalosti daňových zákonů. Nebudou vám tak cizí pojmy jako je daň z příjmů, silniční daň nebo daň z přidané hodnoty.

Podvojné účetnictví

Profesi účetního je na dosah s rekvalifikačním kurzem účetnictví. Po úspěšném absolvování tohoto kurzu budou začátečníci schopni zvládnout provedení účetnictví Kurz je vhodný i pro osoby, které se již v účetnictví orientují, ale chtějí si své znalosti osvěžit nebo rozšířit. Prostřednictvím tohoto rekvalifikačního programu lze získat živnostenský list pro obor účetnictví.

 

Rekvalifikační kurzy hrazené Úřadem práce Plzeň

Úřad práce nabízí uchazečům o zaměstnání kromě nabídky pracovních příležitostí také výběr rekvalifikačních kurzů. Výhodou je, že vám rekvalifikační kurz úřad práce proplatí. Zásadní je však akreditace kurzu. Rekvalifikační kurz musí poskytovat společnosti, které získaly povolení k výuce od MŠMT. Podmínkou pro proplacení rekvalifikačního kurzu je absolvování alespoň 80 % lekcí a složení závěrečné zkoušky. V opačném případě budete zodpovědní za úhradu nákladů na kurz sami.

Po vašem vlastním výběru rekvalifikace vyplníte formulář pro ÚP – zájem o zvolenou rekvalifikaci z MPSV. Ke zvolené rekvalifikaci doložíte potvrzení o akreditaci a cenu kurzu. Poté musíte počkat 30 dní, než se dozvíte, zda byla vaše žádost přijata, nebo zamítnuta. Pokud úřad práce odpoví kladně, spojíte se se rekvalifikačním zařízením a potvrdíte svůj zápis do programu.

Ing. Romana Hubáčková

Vystudovala vysokou školu UTB ve Zlíně na fakultě ekonomiky. Již během posledního ročníku nastoupila do zaměstnání jako mzdová účetní a personalistka. Od roku 2013 pracovala jako lektorka kurzu Mzdové účetnictví, později se stala garantkou rekvalifikačního kurzu Personalistika, o pár let později i vzdělávacího kurzu pro asistentky (sekretářky). V současné době se pohybuje v HR při náboru nových lektorů pro rekvalifikační kurzy a zajišťuje plynulý chod výuky po celé ČR. Přitom nezapomíná sledovat aktuality v oblasti účetnictví.



RekvalifikacniKurzy.cz

Nezaměstnanost či horší uplatnění na trhu práce? Lidé se přiklánějí k absolvování rekvalifikace a změně oboru. Na stránkách RekvalifikacniKurzy.cz naleznete přehledný vyhledávač rekvalifikačních kurzů po celé České republice. Najdete zde aktuální nabídku kurzů s akreditací seřazenou podle termínu konání, města, kraje a oboru – např. účetnictví a daňová evidence, mzdové účetnictví, daně, personalistika, online marketing a kurz asistentky/sekretářky. Nechybí ani užitečné tipy a rady z této oblasti.

K článku zatím nejsou žádné komentáře.
Přidat komentář

Poslední zprávy z rubriky Finanční rady:

Út 13:15  Rozšiřujeme nabídku ETF: AI, Indie, obrana a další Marek Pokorný (Portu)
Út   8:00  Před koupí nemovitosti pečlivě kontrolujte rezervační smlouvu Petr Holub (Zoxo Financial s.r.o.)
Po 11:39  Jak vybrat správný rekvalifikační kurz: Průvodce pro začátečníky Tereza Drbohlavová (RekvalifikacniKurzy.cz)
Po 11:09  Jak kombinovat rekvalifikační kurzy s plným pracovním úvazkem? Zuzana Dubová (RekvalifikacniKurzy.cz)
Po   0:00  Invalidní důchod lze získat na jakoukoliv nemoc Petr Holub (MojeNebankovka)

Přečtěte si také:

06.03.2024Proč absolvovat rekvalifikační kurz v IT? Tereza Drbohlavová (RekvalifikacniKurzy.cz)
02.03.2023Rekvalifikační kurzy v Praze 2023: Získejte konkurenční výhodu Romana Hubáčková (RekvalifikačníKurzy.cz)
17.02.2023Top 7 rekvalifikačních kurzů v roce 2023 Tereza Drbohlavová (RekvalifikacniKurzy.cz)
15.02.2023Rekvalifikační kurzy v Liberci: Klíč k novým pracovním příležitostem Michaela Prátová (RekvalifikačníKurzy.cz)



Zobrazit sloupec 

Kalkulačka - Výpočet

Výpočet čisté mzdy

Důchodová kalkulačka

Přídavky na dítě

Příspěvek na bydlení

Rodičovský příspěvek

Životní minimum

Hypoteční kalkulačka

Povinné ručení

Banky a Bankomaty

Úrokové sazby, Hypotéky

Směnárny - Euro, Dolar

Práce - Volná místa

Úřad práce, Mzda, Platy

Dávky a příspěvky

Nemocenská, Porodné

Podpora v nezaměstnanosti

Důchody

Investice

Burza - ČEZ

Dluhopisy, Podílové fondy

Ekonomika - HDP, Mzdy

Kryptoměny - Bitcoin, Ethereum

Drahé kovy

Zlato, Investiční zlato, Stříbro

Ropa - PHM, Benzín, Nafta, Nafta v Evropě

Podnikání

Města a obce, PSČ

Katastr nemovitostí

Katastrální úřady

Ochranné známky

Občanský zákoník

Zákoník práce

Stavební zákon

Daně, formuláře

Další odkazy

Auto - Cena, Spolehlivost

Registr vozidel - Technický průkaz, eTechničák

Finanční katalog

Volby, Mapa webu

English version

Czech currency

Prague stock exchange


Ochrana dat, Cookies

 

Copyright © 2000 - 2024

Kurzy.cz, spol. s r.o., AliaWeb, spol. s r.o.

ISSN 1801-8688