Lidé (Lidé)
Lidé  |  04.04.2023 13:57:25

Sazka posiluje podporu komunit a sportu, přicházejí Seberová z Avastu a Reisner z AC Sparta Praha

Společnost Sazka dále rozvíjí své aktivity v oblasti udržitelnosti, společenské odpovědnosti a sponzoringu a posiluje svůj tým. Jako specialistka CSR a udržitelnosti nastupuje Radka Seberová (29), která dříve působila ve společnosti Avast. Novým senior specialistou sponzoringu se stává Rudolf Reisner (28), bývalý brand manager AC Sparta Praha.

Radka Seberová, p. Hobíková, Petr Jonák, Rudolf Reisner

„Oba příchody souvisejí s ambicí Sazky rozšiřovat podporu komunit zejména v oblasti sportu, ale také s plánem být jasným leaderem v oblasti odpovědného hraní. Připravujeme řadu nových projektů. Vstupujeme také do oblasti nefinančního reportingu ESG,” říká ředitel vnějších vztahů a udržitelnosti Petr Jonák.

Na pozici specialistky CSR a udržitelnosti přichází do Sazky Radka Seberová, která poslední čtyři roky strávila ve společnosti Avast. V týmu Diversity & Inclusion se zaměřovala na spolupráci s neziskovými organizacemi, tvorbu mezinárodních awareness kampaní a podporu komunity zaměstnaneckých skupin. Předtím působila v oddělení marketingu, kde měla na starosti mezinárodní eventy a sponzorství. Během studií spoluzaložila neziskovou organizaci Minervo, která skrze workshopy pro širokou veřejnost podporovala vzdělávání sociálně znevýhodněných mladistvých.

Ve své nové roli chce Radka dále prohlubovat propojení CSR aktivit Sazky s jádrem samotného podnikání společnosti a zaměřit se na téma zodpovědného hraní a souvisejících aktivit. Druhým velkým pilířem bude CSR v oblasti sportu, který Sazka tradičně podporuje. Radka bude rovněž koordinovat oblast nefinančního reportingu ESG. „Po roce a půl stráveném ve světě diverzity a inkluze se těším na širší záběr, kdy se budu moci vedle společenské odpovědnosti věnovat i nefinančnímu reportingu,“ dodává Radka Seberová.

Divizi vedenou Petrem Jonákem v Sazce doplní Rudolf Reisner, který se v prostředí marketingu pohybuje více než 7 let. Naposledy působil ve fotbalovém klubu AC Sparta Praha, kde měl na starosti práci s klubovou vizuální identitou, koordinaci kampaní a spolupracoval také s oddělením CSR a péče o sponzory. Jako projektový manažer se podílel na komunikaci rebrandingu ACS, za nějž v roce 2021 získal klub stříbrnou cenu Effie a 1. místo ve Zlatém středníku.

V Sazce chce stavět především na silné tradici společnosti na poli sportovního sponzoringu a zároveň brand modernizovat a profilovat Sazku jako zábavní, inovativní a odpovědnou společnost.

„Po letech strávených v prostředí agentury i sportovního klubu je pro mě komerční brand velkou výzvou, na kterou se těším. Líbí se mi kultura Sazky a vnímám s velkým respektem sílu značky, která zanechala významný otisk nejen ve světě sportovního sponzoringu,“ dodává Reisner.

Sazka se chce v rámci svých ESG a sponzoringových aktivit zaměřit na vyhledávání mladých sportovních talentů a podporu sportu v lokálních komunitách a v regionech, přičemž nadále bude hrát stěžejní roli především cyklistika, se kterou je společnost spjatá. Veškeré sponzoringové aktivity by současně měly mít přesah do CSR – ať už formou plnění snů potřebným nebo zapojením zaměstnanců v rámci firemního dobrovolnictví.


SAZKA a.s. je největší a nejstarší loterní společnost v České republice, která skrze neustálé inovace a odpovědným způsobem poskytuje zákazníkům nejširší portfolio her a každodenní zábavy. Nejznámější hrou je Sportka, populární hra s historií delší 65 let. Společnost je od roku 2014 provozovatelem loterie Eurojackpot, jedné z největších evropských her. Součástí zábavní rodiny jsou i stírací losy, sportovní kurzové sázky a rychloobrátkové hry. Své produkty poskytuje Sazka na online herním portálu a prostřednictvím unikátní prodejní sítě s více než 7 800 prodejními místy po celé České republice. Na terminálech Sazky lze vyřídit i řadu běžných transakcí od platby složenek přes dobití kreditu až po vyzvednutí balíku. Mezi neloterní služby patří i provozování největšího českého mobilního virtuálního operátora SAZKAmobil.
Sazka je lídrem v oblasti zodpovědného hraní. Vedle mezinárodních auditovaných certifikací European Lotteries a World Lottery Association rozvíjí vlastní projekt Hraj s rozumem a preventivní programy ve spolupráci s neziskovými organizacemi.
Mateřskou společností Sazky je skupina Allwyn, která provozuje loterie také v Rakousku, Řecku, na Kypru a v Itálii a od roku 2024 se stane také provozovatelem britské Národní loterie. Na konci loňského roku se domluvila také na převzetí firmy Camelot LS Group, která provozuje loterii v americkém státě Illinois. SAZKA a.s. je členem nadnárodní investiční skupiny KKCG, působící v 33 zemích. 

K článku zatím nejsou žádné komentáře.
Přidat komentář





Zobrazit sloupec 

Kalkulačka - Výpočet

Výpočet čisté mzdy

Důchodová kalkulačka

Přídavky na dítě

Příspěvek na bydlení

Rodičovský příspěvek

Životní minimum

Hypoteční kalkulačka

Povinné ručení

Banky a Bankomaty

Úrokové sazby, Hypotéky

Směnárny - Euro, Dolar

Práce - Volná místa

Úřad práce, Mzda, Platy

Dávky a příspěvky

Nemocenská, Porodné

Podpora v nezaměstnanosti

Důchody

Investice

Burza - ČEZ

Dluhopisy, Podílové fondy

Ekonomika - HDP, Mzdy

Kryptoměny - Bitcoin, Ethereum

Drahé kovy

Zlato, Investiční zlato, Stříbro

Ropa - PHM, Benzín, Nafta, Nafta v Evropě

Podnikání

Města a obce, PSČ

Katastr nemovitostí

Katastrální úřady

Ochranné známky

Občanský zákoník

Zákoník práce

Stavební zákon

Daně, formuláře

Další odkazy

Auto - Cena, Spolehlivost

Registr vozidel - Technický průkaz, eTechničák

Finanční katalog

Volby, Mapa webu

English version

Czech currency

Prague stock exchange


Ochrana dat, Cookies

 

Copyright © 2000 - 2024

Kurzy.cz, spol. s r.o., AliaWeb, spol. s r.o.

ISSN 1801-8688