Lidé (Lidé)
Lidé  |  30.03.2023 11:59:35

Novým ředitelem rozvoje obchodu společnosti Passerinvest Group je Eduard Forejt

Společnost Passerinvest Group, a.s. (dále jen Passerinvest), jmenovala Eduarda Forejta novým ředitelem rozvoje obchodu. Rozšířila tak jeho dosavadní pozici o aktivity spojené s rozvojem obchodního týmu, plánováním a kontrolou obchodních aktivit i péči o klienty a partnery. Vzhledem k tomu, že se jedná o rozšíření pracovní pozice, zůstává i nadále v kompetenci E. Forejta rozvoj podnikatelských aktivit a akvizic společnosti Passerinvest.

Eduard Forejt

„Rozšíření pozice o oblast obchodu vnímám jako další z atraktivních příležitostí růstu v mém profesním životě. Ostatně spojení těchto dvou pozic je logickým krokem. Vždyť obchod a rozvoj společnosti jdou ruku v ruce. Těším se i proto na vzájemné obohacení s kolegy o zkušenosti a know-how z real estate, stejně jako věřím, že naše spolupráce povede k další realizaci projektů a změn s přidanou hodnotou pro naše nájemce. Na nové pozici bych se i proto rád zaměřil na další prohloubení spolupráce obchodního týmu s tím technickým, abychom maximálně vytěžili potenciály společných znalostí, jak při přípravě budoucích projektů, tak při provozu těch již existujících. Mé priority se tím pádem prakticky nemění, nadále budu usilovat o rozvoj Brumlovky a pražských Roztyl, ze kterých bychom rádi dotvářeli příjemné městské lokality, resp. kvalitní prostor pro práci, bydlení, ale i volný čas,“ komentuje rozšíření své pozice Eduard Forejt, ředitel rozvoje obchodu Passerinvest Group, a.s.

Eduard Forejt působí ve společnosti Passerinvest od roku 2018. V oblasti nemovitostního trhu se pohybuje od roku 1996 a své dosavadní zkušenosti získal mimo jiné také v české pobočce Jones Lang LaSalle (JLL), kde dříve působil na obchodních a vrcholových manažerských pozicích se zaměřením na komerční nemovitosti. E. Forejtovi je propůjčen titul CRE® (Counselor of Real Estate) prestižní americké organizace The Counselors of Real Estate®. Zároveň je prvním českým certifikovaným Fitwell Ambasadorem, New Yorské organizace Fitwell Cerfitication Systems. Ta si klade za cíl vylepšení veškerých budov a jejich okolí tak, aby na své uživatele i blízké komunity působily příjemně a zvyšovaly kvalitu jejich života. E. Forejt se věnuje také lektorské a přednáškové činnosti na ČVUT v Praze na Fakultě architektury. Pravidelně publikuje odborné články a aktivně se účastní významných obchodních konferencí.

Volný čas nejraději tráví se svou rodinou. K jeho dlouhodobě oblíbeným aktivitám patří sportovní střelba, hudba a slabost má také pro americké motocykly Indian a Harley-Davidson.


Passerinvest Group (dále Passerinvest) je ryze český stavitel a investor. Společnost byla založena Radimem Passerem již v roce 1991 a od té doby získala řadu zkušeností s výstavbou administrativních a komerčních budov, rezidenčních objektů i občanské vybavenosti. Passerinvest je jako odpovědný urbanistický developer od roku 1998 spojován převážně s Brumlovkou (BB Centrum) v Praze 4, které je jedním z největších a nejúspěšnějších urbanistických projektů nejen v České republice, ale v celé Evropě. Dalším významným projektem v portfoliu společnosti jsou Nové Roztyly, konkrétně brownfield bývalých jatek areálu Interlov, kde by v budoucnosti mělo vzniknout místo s příjemným bydlením s velkým parkem, doplněné o služby široké veřejnosti a administrativní funkci. Principy městské výstavby a dlouhodobě udržitelný rozvoj Prahy i České republiky jsou součástí vize společnosti Passerinvest, která si díky svému odpovědnému přístupu vybudovala velmi dobré jméno jak na domácí, tak na mezinárodní úrovni. Zásluhu na tom má nejenom kvalita realizovaných projektů a vysoká úroveň poskytovaných služeb, ale i smysl pro fair-play, zákaznický přístup a zejména zodpovědnost vůči společnosti i životnímu prostředí.

K článku zatím nejsou žádné komentáře.
Přidat komentář





Zobrazit sloupec 

Kalkulačka - Výpočet

Výpočet čisté mzdy

Důchodová kalkulačka

Přídavky na dítě

Příspěvek na bydlení

Rodičovský příspěvek

Životní minimum

Hypoteční kalkulačka

Povinné ručení

Banky a Bankomaty

Úrokové sazby, Hypotéky

Směnárny - Euro, Dolar

Práce - Volná místa

Úřad práce, Mzda, Platy

Dávky a příspěvky

Nemocenská, Porodné

Podpora v nezaměstnanosti

Důchody

Investice

Burza - ČEZ

Dluhopisy, Podílové fondy

Ekonomika - HDP, Mzdy

Kryptoměny - Bitcoin, Ethereum

Drahé kovy

Zlato, Investiční zlato, Stříbro

Ropa - PHM, Benzín, Nafta, Nafta v Evropě

Podnikání

Města a obce, PSČ

Katastr nemovitostí

Katastrální úřady

Ochranné známky

Občanský zákoník

Zákoník práce

Stavební zákon

Daně, formuláře

Další odkazy

Auto - Cena, Spolehlivost

Registr vozidel - Technický průkaz, eTechničák

Finanční katalog

Volby, Mapa webu

English version

Czech currency

Prague stock exchange


Ochrana dat, Cookies

 

Copyright © 2000 - 2024

Kurzy.cz, spol. s r.o., AliaWeb, spol. s r.o.

ISSN 1801-8688