Redakce (Bydlet.cz)
Reality  |  30.03.2023 11:43:38

Vila Clemance na pražské Klamovce propojuje styl, osobitý design i prvotřídní technologie

Zdroj: TZ OPBH Development

Jedinečná elegantní vila s osobitým francouzským šarmem – Vila Clemanace – vyrůstá v těchto dnech v srdci pražské Klamovky, vilové čtvrti Prahy 5, na rohu ulic Podbělohorská a Nad Klamovkou. Za atraktivním projektem stojí developerská skupina OPBH DEVELOPMENT, nový a rychle se rozvíjející subjekt českého trhu. Třípodlažní rezidence nabídne šest luxusních bytů s dispozicí 4+KK a 5+KK včetně mezonetu. Vila disponuje i podzemními garážemi. Výstavba byla zahájena v listopadu 2022 a plánovaný termín dokončení je v říjnu 2024.


„Vila Clemance v sobě spojí moderní trendy bydlení s osobitým kouzlem a elegancí čistého designu v prémiové lokalitě Prahy 5. Bude podle mě synonymem luxusu a kvality. Elegantní, moderní, s podtržením krásy v jednoduchosti, a přitom s prvotřídními materiály a technickým i technologickým řešením,“ popisuje vilu Michal Horák, výkonný ředitel, OPBH Development.

 

Velkoryse řešené interiérové prostory s dostatkem přirozeného světla budou nadstandardně stavebně vybaveny. Byty budou mít podlahové topení, stropní chlazení a venkovní stínící žaluzie. Větrány budou nuceně bytovými větracími jednotkami s využitím teploty odpadního vzduchu zajištující maximální snížení nákladů na provoz a stálý přívod čerstvého vzduchu. Vytápění a ohřev vody budou i s ohledem na udržitelnost a snahu o nízké provozní náklady majitelů bytů zajištěny tepelným čerpadlem typu země/voda, které čerpá teplo ze zemního vrtu. Jde o nejúčinnější typ čerpadla, které je v kombinaci s podlahovým topením a stropním chlazením vysoce efektivní a zajišťuje maximálně úsporný provoz a minimální závislost na výkyvech cen energií. Součástí projektu je chytrá domácnost s možností vzdáleného mobilního ovládání topení, chlazení, osvětlení či domácího telefonu apod.

 „Velkým plusem Vily Clemance je výjimečná a ceněná lokalita, v níž je umístěna. Velké množství okolní zeleně, nedaleká Kinského zahrada či park Ladronka, úplná občanská vybavenost a blízkost historického centra Prahy činí vilu neodolatelnou pro moderního městského člověka. Optimálně v sobě spojí pohodu klidné lokality i energii a funkčnost velkoměsta. Navíc poskytne vila díky lokaci a velikosti svým obyvatelům dostatek dnes tolik ceněného soukromí,“ doplňuje Michal Horák. 

Autorem projektu je architektonické studio ADR, Ing. arch. Petr Červášek. V současné chvíli stavba ve fázi výstavby 1.PP a byl zahájen předprodej. Průměrná cena bytu je 200 000 Kč/m2.

 

Developer projektu, skupina OPBH DEVELOPMENT a.s., je mladou, rozvíjející se firmou. Její jméno vzniklo s nadsázkou a odvahou majitelů vtisknout zkratce zcela novou image, která vyjadřuje know-how a principy, na kterých staví své podnikání: Odvaha, Prostředí, Budoucnost a Hodnota. Za projektem stojí profesionálové s 30letými zkušenostmi v oblasti developmentu, s vlastním kapitálem a průkopnickým myšlením. Jejich nezávislost umožňuje nekonvenční přístup k projektům a vytváření prostor k životu, které v sobě snoubí moderní design, nejnovější trendy a vášeň autorů k nemovitostem.

Cílem developerské skupiny OPBH DEVELOPMENT je vytvářet prostory pro budoucnost a podnikat v souladu s ESG principy.

K článku zatím nejsou žádné komentáře.
Přidat komentář





Zobrazit sloupec 

Kalkulačka - Výpočet

Výpočet čisté mzdy

Důchodová kalkulačka

Přídavky na dítě

Příspěvek na bydlení

Rodičovský příspěvek

Životní minimum

Hypoteční kalkulačka

Povinné ručení

Banky a Bankomaty

Úrokové sazby, Hypotéky

Směnárny - Euro, Dolar

Práce - Volná místa

Úřad práce, Mzda, Platy

Dávky a příspěvky

Nemocenská, Porodné

Podpora v nezaměstnanosti

Důchody

Investice

Burza - ČEZ

Dluhopisy, Podílové fondy

Ekonomika - HDP, Mzdy

Kryptoměny - Bitcoin, Ethereum

Drahé kovy

Zlato, Investiční zlato, Stříbro

Ropa - PHM, Benzín, Nafta, Nafta v Evropě

Podnikání

Města a obce, PSČ

Katastr nemovitostí

Ochranné známky

Finanční katalog

Občanský zákoník

Zákoník práce

Stavební zákon

Daně, formuláře

Další odkazy

Auto - Cena, Spolehlivost

Registr vozidel - Technický průkaz, eTechničák

Monitoring ekonomiky

Volby, Mapa webu

English version

Czech currency

Prague stock exchange


Ochrana dat, Cookies

 

Copyright © 2000 - 2024

Kurzy.cz, spol. s r.o., AliaWeb, spol. s r.o.

ISSN 1801-8688