Inzerce (Inzerce)
Kryptoměny  |  30.03.2023 09:30:00REKLAMA

Vzestup krypto hraní – Jaké jsou nejlepší investice do kryptoher pro rok 2023?

Luxe Media LLC

Technologie blockchain se od uvedení Bitcoinu na trh před více než deseti lety významně rozvinula a díky následným technickým inovacím v podobě inteligentních kontraktů se odborníci domnívají, že díky vyšší efektivitě, kterou technologie blockchain může poskytnout, dojde k narušení téměř každého odvětví.

Co je GameFi a k čemu slouží tokeny GameFi?

GameFi je jednou z nejzajímavějších oblastí Web3 a je definována jako průsečík mezi tradičními hrami a decentralizovanými financemi. V herním sektoru obecně platí, že všechny karty drží v rukou velké herní společnosti, hráči za hraní platí a uživatelský obsah patří velkým korporacím.


GameFi má potenciál převrátit herní svět vzhůru nohama tím, že prosazuje různé mechanismy, jako je model play-to-earn, a umožňuje aby herní předměty, zejména ty vytvořené hráči, vlastnili sami hráči.

Podívejte se na nejlepší GameFi krypto, do kterých investovat v roce 2023

Obrovský potenciál vedl k tomu, že se na rozvíjejícím se trhu blockchainových her objevilo mnoho projektů, přičemž GameFi mince a hry play-to-earn se těší velkému zájmu investorů, kteří chtějí dosáhnout velkých zisků.


Zde jsou některé z nejzajímavějších projektů GameFi, které jsou v současné době k dispozici v rámci vznikajícího ekosystému GameFi:

  1. AltSignals (ASI)

  2. Metacade (MCADE)

  3. Decentraland (MANA)

  4. Axie Infinity (AXIE)

  5. Iluvium (ILV)

  6. Enjin Coin (ENJ)

  7. The Sandbox (SAND)

  8. ApeCoin (Ape)

  9. Yield Guild Games

  10. My Neighbor Alice (ALICE)

  11. Game of Silks (SILK)

  12. Meta Apes (PEEL)

1. AltSignals – to nejlepší pro obchodní signály na trhu GameFi

Co je AltSignals?

AltSignals je poskytovatelem nejkvalitnějších obchodních signálů, a přestože se nejedná o projekt GameFi v tradičním smyslu, zaslouží si zařazení na seznam, protože má přesvědčivou nabídku, která by se mohla dotknout všech oblastí krypto prostoru.

AltSignals je v současné době nejznámější díky svému produktu AltAlgo™, který přinesl neuvěřitelné obchodní signály pro 50 000 stávajících uživatelů platformy. Tento obrovský počet uživatelů je pro nový presale token nevídaný, což činí AltSignals ještě atraktivnější investiční příležitostí.

Zatímco AltAlgo™ pomohl AltSignals dodat 1 500 signálů s neuvěřitelnou 64% úspěšností, projekt se nyní snaží posunout trh vpřed s další úrovní signálů – řízených špičkovým produktem strojového učení ActualizeAI.

ActualizeAI bude maximálně využívat technologie strojového učení, jako je posilování učení a analýza sentimentu, aby vytvořila novou generaci obchodních signálů pro své uživatele, a díky osvědčenému úspěchu týmů AltSignals se jedná o projekt, který se těší velké oblibě investorů.

Jaké jsou důvody pro investování do AltSignals?

Token ASI poskytne uživatelům napjatě očekávaný včasný přístup k platformě a ActualizeAI, čímž získají obrovskou výhodu oproti konkurenci a potenciálně si zajistí velké obchodní zisky. Tato obrovská poptávka po poznatcích platformy znamená, že s rostoucím povědomím bychom mohli být svědky obrovského nárůstu poptávky po ASI.

>>> Presale AltSignals se můžete zúčastnit zde <<<

 

2. Metacade (MCADE) – v srdci GameFi revoluce 

Co je Metacade?

Metacade je nový ambiciózní projekt, který po zveřejnění rozsáhlé roadmapy v rámci whitepaperu Metacade vzbudil širokou pozornost. Metacade si stanovilo cíl umístit se v centru hnutí GameFi a ústředním bodem této ambice jsou plány na vybudování největší herny na světě.

Metacade se může pochlubit robustním a rozsáhlým systémem odměn, který je základem efektivity platformy. Odměňuje hráče za jejich herní aktivity v široké škále různých herních stylů, což znamená, že Metacade může cílit na všechny; od příležitostných hráčů až po ty nejsoutěživější.

Metacade dále odměňuje uživatele za jiné než herní aktivity, pokud přispívají k vysoké kvalitě uživatelského zážitku na platformě. To znamená, že uživatelé si mohou od hraní odpočinout, ale přesto získávat odměny za plnění úkolů, jako je psaní herních recenzí a sdílení alfaverzí.

Není divu, že s takovouto atraktivní nabídkou a takovým zájmem o trh je o presale nevídaný zájem. Díky tomu se již za pouhých 17 týdnů podařilo získat ohromujících $13,6m, protože investoři spěchají, aby si zajistili MCADE před konkurencí.

Jaké jsou důvody pro investici do Metacade?

Utility token MCADE je pro fungování ekosystému Metacade GameFi natolik zásadní, že až se počet uživatelů zvýší a hráči budou chtít získat odměny za hraní nejnovějších GameFi her, může být tlak na nákup tokenu MCADE obrovský. MCADE se tak stává tokenem GameFi, který by mohl vyletět vzhůru.

>>> Závěrečné fáze presale Metacade se můžete zúčastnit zde <<<


Decentraland – nejlepší investice pro vlastnictví herních aktiv

Co je Decentraland?

Decentraland je projekt virtuálního světa, který běží na blockchainu Ethereum a umožňuje uživatelům vytvářet, využívat a zpeněžovat herní aktiva a aplikace pomocí technologie blockchain. V Decentralandu mohou uživatelé nakupovat virtuální pozemky, vytvářet a navrhovat vlastní 3D zážitky, hry a aplikace.


Veškerý obsah a transakce na Decentralandu jsou decentralizované, což znamená, že vlastnictví a kontrola nad virtuálními pozemky a majetkem jsou zaznamenány jako nezaměnitelné tokeny a zajištěny pomocí blockchainu Ethereum s využitím inteligentních kontraktů. Toto zaměření na vlastnictví hráčů je oblíbeným prvkem mnoha GameFi mincí a mnoho her GameFi tento přístup přebírá.


Decentraland nabízí jedinečnou a pohlcující platformu pro interakci a vzájemnou spolupráci uživatelů ve virtuálním prostoru a jeho decentralizovaná povaha zajišťuje, že data uživatelů jsou v bezpečí a že mají nad svými herními aktivy plnou kontrolu.

Jaké jsou důvody pro investici do Decentralandu?

Díky svým jedinečným vlastnostem a potenciálu k růstu je Decentraland slibnou investiční příležitostí pro zájemce o oblast kryptoměn a budoucnost her na Web3. S tím, jak se svět stává digitálně propojenějším, roste poptávka po virtuálních zážitcích, a to znamená, že ve srovnání s tradičními hrami pravděpodobně poroste popularita zážitků typu play-to-earn, kdy uživatelé vlastní herní aktiva.

Axie Infinity – nejlepší investice pro většinu blockchainových her

Co je Axie Infinity?

Axie Infinity je hra založená na blockchainu, která běží na síti Ethereum a ve které mohou hráči chovat, bojovat a obchodovat s tvory zvanými Axies. Axies jsou digitální domácí mazlíčci s jedinečnými vlastnostmi a schopnostmi, které mohou hráči sbírat, trénovat a chovat. Hra využívá model play-to-earn poháněný technologií blockchain, kdy hráči mohou vydělávat kryptoměny hraním hry a obchodováním se svými Axies. Hráči mohou také získávat tokeny pro správu, které jim umožňují podílet se na vývoji a rozhodovacím procesu hry.


Axie Infinity je díky svému modelu play-to-earn a jedinečným herním mechanismům jednou z nejoblíbenějších her v oblasti GameFi. Vytvořila nové herní paradigma (ve srovnání s tradičními videohrami), které hráče odměňuje za čas a úsilí strávené hraním blockchainové hry, nikoliv pouze za vložené peníze. Díky silné komunitě a rostoucí uživatelské základně se Axie Infinity stala také oblíbenou investiční volbou pro investory do kryptoměn.

Jaké jsou důvody pro investici do Axie Infinity?

Vzhledem k tomu, že poptávka po hrách založených na blockchainu a NFT stále roste, může být Axie Infinity díky své hodnotové nabídce předním projektem v oblasti blockchainových her a cennou investiční příležitostí. Potenciál hry pro expanzi na další trhy a integraci s dalšími blockchainovými hrami a projekty GameFi také představuje atraktivní příležitost pro investory, kteří chtějí diverzifikovat své kryptopeněženky.

Illuvium – nejlepší investice do GameFi pro sběratele NFT

Co je Illuvium?

Illuvium je decentralizovaná hra, která je také postavena na blockchainu Ethereum a je navržena, aby hráče odměňovala za jejich akce ve hře. Hra využívá velké množství nezaměnitelných tokenů, které odrážejí širokou škálu tvorů, jež mohou hráči sbírat, obchodovat je a bojovat s nimi. Každý tvor má jedinečné schopnosti a vlastnosti, takže je pro hráče klíčové, aby si pečlivě vybírali svůj tým a taktizovali v bitvách.


Decentralizovaná povaha hry Illuvium zajišťuje, že hráči mají plnou kontrolu nad svými herními aktivy, a herní ekonomika je plně řízena hráči. Hra je navržena tak, aby hráče motivovala k tomu, aby si svá herní aktiva drželi, a jejich hodnota se může v průběhu času zvyšovat v důsledku nedostatku a poptávky.

Jaké jsou důvody pro investici do Illuvium?

Jedinečné herní mechanismy a inovativní design dělají ze hry Illuvium atraktivní investiční příležitost pro kryptoměnové nadšence. Komunitní ekonomika hry a zaměření na dovednosti hráčů jí dávají silnou hodnotu na rostoucím trhu her založených na blockchainu. Vzhledem k tomu, že hra nadále roste a vyvíjí se, mohla by se potenciálně stát oblíbenou a výnosnou investiční volbou pro kryptoinvestory.

Enjin Coin – nejlepší investice do herních NFT-as-a-service

Co je Enjin Coin?

Enjin je platforma založená na blockchainu, která vývojářům umožňuje vytvářet, spravovat a integrovat virtuální zboží do her a dalších aplikací GameFi. Platforma umožňuje vývojářům vytvářet a spravovat nezaměnitelné tokeny a používat je jako herní aktiva nebo sběratelské předměty, a projekt nabízí sadu nástrojů, které vývojářům umožňují snadno a rychle vytvářet vlastní hry a aplikace založené na blockchainu.


NFT tržiště Enjin, Enjin Marketplace, je jedním z největších a nejoblíbenějších v oblasti kryptoměn – nabízí širokou škálu NFT, včetně herních předmětů, sběratelských předmětů a uměleckých děl, a to vše s podporou bezpečnosti a transparentnosti blockchainu Ethereum.


Tím, že vývojářům usnadňují integraci NFT do virtuálního prostředí jejich blockchainové hry, umožňují jim soustředit se na další klíčové prvky, jako je širší herní zážitek a ekonomika herní měny.

Jaké jsou důvody pro investici do Enjin Coin?

Platforma Enjin je díky svému snadnému použití a všestrannosti oblíbená mezi herními vývojáři a její silná komunita a rostoucí uživatelská základna naznačují, že má značný potenciál růstu. 


Enjin se také může pochlubit partnerstvím s významnými značkami, jako jsou Samsung a Microsoft, což může naznačovat, že získal významnou pozici na mainstreamovém trhu, což dále zvyšuje potenciál k úspěchu, protože více platforem GameFi integruje jeho technologii pro podporu svých her s herními NFT.

The SandBox – nejlepší volba pro aktiva vlastněná uživateli

Co je The SandBox?

The Sandbox je virtuální herní platforma založená na blockchainu, která na rozdíl od světa tradičních her umožňuje hráčům vytvářet, sdílet a zpeněžovat vlastní herní zážitky. Platforma využívá NFT, která představují herní aktiva, a umožňuje hráčům tato aktiva nakupovat, prodávat a obchodovat s nimi na decentralizovaném trhu.


The Sandbox také obsahuje jedinečný nástroj pro tvorbu her, který hráčům umožňuje navrhovat a vytvářet vlastní hry a zážitky v rámci platformy, což přispělo k tomu, že se platforma stala jedním z nejoblíbenějších projektů GameFi.

Jaké jsou důvody pro investici do The SandBox?

Platforma The Sandbox je díky svému inovativnímu přístupu ke hrám a NFT oblíbená jak mezi hráči, tak mezi investory do kryptoměn. Její model obsahu vytvářeného uživateli a systém play-to-earn umožňují hráčům vytvářet a zpeněžovat vlastní obsah, což z ní činí příležitost pro naprostou většinu hráčů i tvůrců obsahu, aby vedle zpeněžení vytvořených aktiv získávali i herní odměny.


Vzhledem k tomu, že se GameFi dále rozrůstá a stále více projektů GameFi se dostává do hlavního proudu, mohla by se díky své jedinečné hodnotě a silné komunitě stát pro investory silnou investiční příležitostí. Partnerství platformy s významnými značkami, jako jsou Atari a Square Enix, dále naznačuje její potenciál pro úspěch a růst v herním průmyslu s podporou některých velkých výrobců videoher.

ApeCoin – nejlepší investice do ekosystému obsahu

Co je ApeCoin?

ApeCoin je přijatý token ekosystému vybudovaného kolem klubu Bored Ape Yacht Club, kolekce NFT, která byla spuštěna v dubnu 2021 a do roka se stala miliardovým trhem. ApeCoin byl spuštěn s cílem využít ekonomický potenciál ekosystému Bored Ape a je pozicován jako utility token pro vytváření hodnoty a jako správní token pro zajištění decentralizované budoucnosti.


Ekosystém APE spojuje digitální ekonomiku s živými událostmi, hmotným zbožím a fyzickou komunitou. Má širokou škálu případů použití, včetně správy protokolu, nákupu předmětů v ekosystému, herní měny pro hry kompatibilní s APE založené na blockchainu a získání přístupu k exkluzivním událostem BAYC. ApeCoin je řízen decentralizovanou autonomní organizací (DAO) nazvanou APE DAO, která umožňuje držitelům kryptoměny APE hlasovat o směřování projektů ApeCoin, což držitelům dává velkou moc nad projektem.

Jaké jsou důvody pro investici do ApeCoin?

ApeCoin je zajímavou investiční volbou zejména pro ty, kteří se zajímají o blockchainové hry, protože projekt aktivně podporuje integraci do GameFi her. To poskytuje tokenům velkou přenositelnost napříč širším herním zážitkem APE a činí z APE jedno z digitálních aktiv s více než jednou cestou k většímu využití.

Yield Guild Games – nejlepší holistická investice do GameFi

Co je Yield Guild Games?

Yield Guild Games je decentralizovaná autonomní organizace, která působí v rámci několika herních projektů GameFi, jako je Axie Infinity a další. Projekt má své kořeny ve financování her, kdy zakladatelka Gabby Dizon začala půjčovat Axie ostatním hráčům, kteří si nemohli dovolit vlastní.


Projekt se nyní skládá z řady různých dílčích organizací, které poskytují jedinečný způsob zapojení do her typu play-to-earn, přičemž herní ekosystém v rámci působnosti dílčí organizace umožňuje hráčům spolupracovat s cílem maximalizovat svůj příjem.


Členové YGG si mohou pronajímat digitální NFT aktiva, která jsou ve hrách typu play-to-earn, a získávat tak odměny na zaplacení pronájmu plněním úkolů. To komunitě zajišťuje kolektivní příjem a zvyšuje dostupnost herního zážitku pro trhy s nižším disponibilním příjmem. V některých ohledech existují paralely s nástupem free-to-play her v tradičním herním průmyslu.

Jaké jsou důvody pro investici do Yield Guild Games?

Token YGG má ve světě YGG velkou využitelnost, a tak s tím, jak se herní průmysl posouvá směrem k tomu, aby se zážitky z GameFi staly normou, by YGG mohl zaznamenat obrovské rozšíření v mnoha oblastech s nízkými příjmy po celém světě. To by mohlo vyvolat velkou poptávku po tokenu YGG, což z projektu dělá zajímavou investici, na rozdíl od tradičních online her.

My Neighbor Alice – nejlepší netradiční úvod do kryptoher

Co je My Neighbor Alice?

Hra My Neighbor Alice je v rámci blockchainových her poměrně unikátní, protože spojuje hráče s krypto i nekrypto vlastnostmi v jednom zážitku. Vytvořilo ji studio Antler Interactive a na rozdíl od tradičních videoher se jí daří uživatele seznamovat s kryptoměnami prostřednictvím silného příběhu a možností monetizace zaměřených na hraní.


Aby mohli uživatelé začít hrát, zakoupí si virtuální pozemky, které jim následně umožní zapojit se do peněžních aktivit v ekosystému The Sandbox. Digitální měnou hry My Neighbor Alice je token ALICE a hra také ve velké míře využívá NFT pro herní aktiva, jako jsou rostliny, budovy a květiny, které hráčům umožňují zdobit své pozemky a sdílet tyto zážitky s ostatními hráči.


Hra také obsahuje herní tržiště, které hráčům umožňuje nakupovat a prodávat herní předměty, a rozsáhlý systém reputace umožňuje hráčům pracovat na dosažení cílů, které umožňují speciální události a NFT.

Jaké jsou důvody pro investici do My Neighbor Alice?

My Neighbor Alice je jednou z mála blockchainových her, která se v rámci svého zážitku zaměřuje na vzdělávání nekrypto uživatelů, a díky vestavěnému ekonomickému modelu hry by velký nárůst počtu uživatelů v nadcházejících letech mohl znamenat vysoké zhodnocení ceny tokenu ALICE.

Game of Silks – nejlepší investice do GameFi dostihů 

Co je Game of Silks?

Game of Silks je sportovní fantasy hra, která se zaměřuje na dostihy a umožňuje hráčům vlastnit a závodit s plnokrevnými koňmi a získávat odměny za soutěžení. Využívá tak omezeného množství konkurence v tomto oboru a projekt se snaží navázat spolupráci s dalšími společnostmi z dostihového průmyslu, aby se zvýšilo povědomí.


Vzhledem k tomu, že sportovní hry výrazně rostou, mohla by hra Game of Silks získat velkou část trhu, protože Web3 časem poroste.

Jaké jsou důvody pro investici do Game of Silks?

Game of Silks má výhodu svého niche a díky elegantní značce a agresivnímu plánu bychom se mohli dočkat zvýšení ceny tokenu SILK v průběhu roku 2023, pokud si dokáže vybudovat dostatečnou dynamiku.

Meta Apes – nejlepší investice do GameFi na Binance Smart Chain

Co je Meta Apes?

Meta Apes je projekt spuštěný na Binance Smart Chain, a je nyní hrou s nejaktivnějšími uživateli na BSC. Ve hře si hráči mohou vytvořit tým opičích avatarů, kteří mají specifické dovednosti, a tuto armádu opic lze časem trénovat a zvyšovat tak jejich schopnosti.


Hra sice obsahuje některé PVE komponenty, ale zároveň zůstává věrná standardu GameFi, který umožňuje uživatelům soutěžit mezi sebou, a nedávno se pustila i do oblasti NFT.

Jaké jsou důvody pro investici do Meta Apes?

Vzhledem k tomu, že Binance pokračuje v agresivním prosazování svého protokolu 1. vrstvy, mohla by být Meta Apes v dobré kondici, pokud jde o dostupné marketingové zdroje. Vzhledem k tomu, že token PEEL je napříč platformou poměrně hojně využíván pro mnoho základních účelů GameFi, mohla by při velkém marketingovém tlaku cena PEEL výrazně vzrůst.

Jsou kryptoměny GameFi dobrou investicí?  

Kryptoměny GameFi jsou vzhledem k rychlému tempu růstu v tomto odvětví a vysokému potenciálu mnoha současných projektů rozhodně dobrou investicí. 

Závěr – Jaký je GameFi token číslo 1?

Metacade je natolik zajímavou investicí, že není pochyb o tom, že v současnosti zůstává nejlepší ICO v oblasti GameFi i mimo ni. Vzhledem k tomu, že vývoj v nadcházejících měsících pravděpodobně nabere na obrátkách, mohli by držitelé MCADE zaznamenat neuvěřitelnou návratnost své investice s tím, jak se bude ekosystém rozrůstat a povědomí o tokenech se bude zvyšovat, včetně GameFi jako celku.

Související nejčastější krypto dotazy

Jaká je budoucnost GameFI?

Budoucnost GameFi vypadá velmi slibně a analytici z oboru předpovídají, že GameFi poroste v příštích třech letech desetinásobně rychleji než tradiční hry. Obrovský nárůst digitálních aktiv a nízké tržní kapitalizace mnoha projektů GameFi znamenají, že z investičního hlediska je prostor GameFi také velmi silný, zejména u projektů, které se zaměřují na ucelený herní zážitek.

Můžete stakovat tokeny GameFi?

Staking je společným prvkem mnoha projektů GameFi, ať už jsou na Binance Smart Chain, Ethereu nebo jinde. Obvykle je nejlepším místem pro staking oficiální funkce stakingu ve hře a může to být skvělý způsob, jak vydělat více virtuálních tokenů při čekání na růst tržní kapitalizace.

Jak projekty GameFi vydělávají peníze?

Projekty GameFi vydělávají peníze různými způsoby. Nákupy ve hře mohou být zdaněny; postup ve hře může vyžadovat určitá aktiva a blockchainové hry často zpoplatňují veškeré soutěžní prvky, které pravidelně provozují.

Co je to metaverzum?

GameFi se skládá z mnoha různých komponent a jednou z nejzajímavějších myšlenek v GameFi je myšlenka metaverza. Metaverzum znamená vytvoření virtuálního světa, kde se uživatelé mohou účastnit různých GameFi aktivit, a mohlo by být zcela převratné v mnoha odvětvích, protože se tento koncept pomalu stává realitou.


Závěrečné fáze presale Metacade se můžete zúčastnit zde.

Presale AltSignals se můžete zúčastnit zde .

Upozornění redakce Kurzy.cz: Články, jejichž autorem nejsou Kurzy.cz, nevyjadřují názor redakce či provozovatele portálu Kurzy.cz. Využijete-li v článcích poskytnutá sdělení jako investiční doporučení nebo poradenství, činíte tak z vlastního uvážení, na vlastní náklady a riziko.






Zobrazit sloupec 
Kurzy.cz logo
EUR   BTC   Zlato   ČEZ
USD   DJI   Ropa   Erste

Kalkulačka - Výpočet

Výpočet čisté mzdy

Důchodová kalkulačka

Přídavky na dítě

Příspěvek na bydlení

Rodičovský příspěvek

Životní minimum

Hypoteční kalkulačka

Povinné ručení

Banky a Bankomaty

Úrokové sazby, Hypotéky

Směnárny - Euro, Dolar

Práce - Volná místa

Úřad práce, Mzda, Platy

Dávky a příspěvky

Nemocenská, Porodné

Podpora v nezaměstnanosti

Důchody

Investice

Burza - ČEZ

Dluhopisy, Podílové fondy

Ekonomika - HDP, Mzdy

Kryptoměny - Bitcoin, Ethereum

Drahé kovy

Zlato, Investiční zlato, Stříbro

Ropa - PHM, Benzín, Nafta, Nafta v Evropě

Podnikání

Města a obce, PSČ

Katastr nemovitostí

Katastrální úřady

Ochranné známky

Občanský zákoník

Zákoník práce

Stavební zákon

Daně, formuláře

Další odkazy

Auto - Cena, Spolehlivost

Registr vozidel - Technický průkaz, eTechničák

Finanční katalog

Volby, Mapa webu

English version

Czech currency

Prague stock exchange


Ochrana dat, Cookies

 

Copyright © 2000 - 2024

Kurzy.cz, spol. s r.o., AliaWeb, spol. s r.o.

ISSN 1801-8688