Inzerce (Inzerce)
Kryptoměny  |  25.03.2023 14:00:00REKLAMA

12 nejlepších mincí v Metaverzu pro investování s potenciálními zisky v roce 2023

Luxe Media LLC

Metaverzum je stále více závislé na kryptoměnách, které slouží k financování virtuálních světů a podpoře prodeje virtuálních pozemků. Mnoho poskytovatelů metaverza má nyní své vlastní měny, které pomáhají podporovat rozvoj jejich digitálních světů na technologii blockchain.

Světy metaverza se využívají několika způsoby, přičemž se vyvíjejí herní aktiva digitálních nemovitostí pro hraní her, virtuální nakupování, digitální umělecké výstavy a virtuální zasedací místnosti. Vzhledem k tomu, že se očekává, že digitální svět metaverza bude v příštích letech exponenciálně růst, nabízí se tak spousta prostoru pro moudré investory, aby dosáhli zisků tím, že se rozhodnou koupit mince metaverza ve správný čas.

S ohledem na to vám přinášíme 12 nejlepších kryptoměnových projektů, do kterých můžete v roce 2023 investovat a dosáhnout tak značných zisků:


- AltSignals (ASI)

- Metacade (MCADE) 

- The Sandbox (SAND)

- Apecoin (APE)

- Axie Infinity (AXS)

- Decentraland (MANA)

- Metahero (HERO)

- Ethereum (ETH)

- Axie Infinity (AXS)

- Star Atlas (ATLAS)

- Enjin Coin (ENJ)

- Sushi Swap (SUSHI)

- Gala Games (GALA)

 

AltSignals (ASI) - Obchodní signály posílené o novou schopnost AI

Co je AltSignals?

AltSignals sice není specificky kryptoprojektem metaverza, ale v současnosti je jednou z nejzajímavějších investičních příležitostí na trhu s potenciálně obrovskými výnosy v roce 2023. Stejně jako většina ostatních tokenových projektů, které mají zabudovaný potenciál výdělku, ho má i AltSignals.

AltSignals je online obchodní komunita, která pro své členy vytváří nákupní nebo prodejní signály, které jim pomáhají činit efektivní a ziskové obchodní rozhodnutí. Platforma nedávno zveřejnila svůj algoritmický obchodní indikátor AltAlgo™, který má dobře ověřenou úspěšnost. AltSignals se nyní připravuje na spuštění svého nativního tokenu ASI spolu s turbo sadou nástrojů poháněnou umělou inteligencí.

Držitelé tokenu ASI získají v budoucnu přístup k ActualizeAI, technologickému balíku, který bude využívat nejmodernější technologie umělé inteligence, včetně algoritmů strojového učení a prediktivního modelování v kombinaci s programováním v přirozeném jazyce (NLP), k prozkoumávání trhů 24 hodin denně, 7 dní v týdnu v reálném čase, a tím bude poskytovat komunitě nejaktuálnější a nejpřesnější informace o obchodování.

Zdá se, že tato nová schopnost AI společnosti AltSignals posune sektor obchodních signálů do nové sféry a posune AltSignals z jedné z nejdůvěryhodnějších platforem pro obchodní signály na vedoucí pozici na trhu.

Proč byste měli investovat do presale tokenů ASI?

Držitelé tokenu ASI mohou okamžitě získat přístup k signálům ActualizeAI a vstoupit do klubu AI Members Club. Kromě toho mají držitelé tokenů ASI další výhody, včetně práv na správu a přístupu k beta testování. Uživatelé mohou získávat kryptografické odměny, kdykoli poskytnou platformě zpětnou vazbu k novým funkcím.

Token ASI je zcela novou verzí platformy, která se chce zařadit mezi lídry revoluce umělé inteligence. Vzhledem k tomu, že několik projektů metaverza se snaží přijmout schopnosti AI do svých platforem, cena tokenu pravděpodobně vystřelí vzhůru, jakmile skončí presale akce a dostane se na veřejné kryptografické burzy. Pro investory do kryptoměn se zájmem o AI a její dopad na metaverzum to představuje vynikající příležitost, jak se zapojit za extrémně nízkou cenu.

>>> Presale AltSignals se můžete zůčastnit zde <<<

 

Metacade (MCADE) - Vzrušující krypto mince metaverza GameFi

Co je Metacade?

Metacade bude obsahovat nejširší nabídku blockchainových herních zážitků v oblasti Web3, protože se rozrůstá v první arkádovou hernu na světě založenou na metaverzu. Herna bude kombinovat příležitostné i soutěžní hraní a různé tituly - pravděpodobně největší ve sféře GameFi.

Základem platformy je bezkonkurenční mechanismus play-to-earn (P2E), který hráče odměňuje za to, co dělají nejraději - hraní počítačových her. Nicméně, jednou z hlavních předností Metacade, která ji odlišuje od ostatních titulů GameFi, jsou však další zdroje výdělku, které má komunita herních nadšenců a fanoušků kryptoměny Metacade k dispozici.

Její nová funkce Create2Earn odměňuje tvůrce obsahu, kdykoli na centru publikují. Odměny budou udělovány za každou interakci, včetně recenzí her, sdílení alfaverzí a příspěvků do subfór ve stylu Redditu a živých chatů.

Kromě toho Metacade nabízí v rámci programu Compete2Earm systém stakingu tokenů, v němž mohou uživatelé stakovat svůj podíl na MCADE výměnou za vstup do online turnajů a losování o ceny. Mezitím iniciativa Work2Earn pomůže širšímu odvětví Web3 tím, že bude sdílet nejzajímavější blockchainové pracovní příležitosti s nejžhavějšími novými talenty ve své komunitě.

Na schéma Work2Earn navazuje vrcholný projekt společnosti Metacade, program Metagrants. Tato iniciativa podporuje tvorbu nových titulů výhradně pro Metacade poskytováním finančních prostředků novým vývojářům. O každém nápadu hlasuje komunita Metacade, přičemž nejzajímavější nápady, které projdou výběrem, se dostanou do výroby. Vývojáři mohou pokračovat ve své kariéře, zatímco Metacade se díky pravidelnému vydávání nových titulů dále rozvíjí.

Proč byste mohli chtít investovat do MCADE

Společnost Metacade spustila svůj nativní token MCADE koncem roku 2022 a již nyní zaznamenala obrovský úspěch, když za pouhých 17 týdnů vybrala $12.2m. Tato dynamika nadále roste, protože investoři se hrnou do jednoho z nejzajímavějších kryptografických projektů, které má kryptografická komunita k dispozici, zatímco cena zůstává na této nízké úrovni.

Tokeny MCADE jsou v současné době k dispozici za $0.0185 během fáze finále presale a do konce presale se zvýší na $0,02. V tomto okamžiku se mince dostane na burzy a odborníci očekávají, že poptávka po tokenu prudce vzroste.

Vzhledem k vynikající úrovni užitečnosti zabudované do tokenu MCADE a velmi silné tokenomice díky celkové nabídce dvou miliard tokenů by zapojení se do presale MCADE dříve než později mohlo v roce 2023 přinést včasnému investorovi obrovské zisky.

>>> Presale Metacade se můžete zůčastnit zde <<<

 

The Sandbox (SAND) - Virtuální 3D svět s podporou celebrit

Co je The Sandbox?

The Sandbox je digitální 3D svět, kde se kupují, prodávají a obchodují virtuální pozemky. Uživatelé mohou na svých digitálních pozemcích postavit cokoli, od digitálních uměleckých galerií po virtuální zábavní parky, virtuální hry a zasedací místnosti. Tento zážitek mohou také zpeněžit prostřednictvím nativního tokenu platformy, SAND, a dokonce si mohou vytvářet avatary.

Vydělávání kryptografických mincí metaverza se odemyká prostřednictvím mechaniky P2E metaverza platformy, přičemž atraktivita spočívá v obrovském množství případů použití digitálních pozemků s nemovitostmi. Uživatelé všech schopností mohou využívat inovativní a uživatelsky přívětivé plug-and-play sady nástrojů platformy k vytváření a obchodování s NFT, digitálními aktivy, avatary a zážitky na svých virtuálních pozemcích.

The Sandbox běží na blockchainu Ethereum a poskytuje prvotřídní funkčnost a zabezpečení. To umožňuje bezkonkurenční animace a 3D modely, které vytvářejí plně pohlcující metaverzum virtuální reality, kterou mohou hráči plně prozkoumat z pohodlí svých pohovek pomocí náhlavních souprav pro virtuální realitu.

Proč byste pravděpodobně měli investovat do tokenu SAND

Nativní token The Sandbox, SAND, odemyká veškeré aktivity na platformě The Sandbox a je vyžadován pro každého, kdo v metaverzu nakupuje pozemky LAND. Kryptoměna SAND navíc slouží k transakcím se všemi herními aktivy na tržišti The Sandbox, kde mohou uživatelé obchodovat se svými pozemky a nakupovat virtuální pozemky, NFT a příslušenství.

Držitelé tokenů SAND navíc získají hlasovací práva při správě platformy jako plnohodnotné decentralizované autonomní organizace (DAO) a mohou sázet metaverzální tokeny, aby získali pasivní příjem v tokenech SAND.

Přestože si pozemky na The Sandbox koupilo několik známých osobností, včetně skateboardové legendy Tonyho Hawka, hiphopové hvězdy Snoop Dogga a společenské celebrity Paris Hilton, skutečná hodnota platformy spočívá v užitku, který je uzamčen v tokenu SAND. Vzhledem k tomu, že v tržní kapitalizaci je dostatek prostoru pro růst a stále více projektů chápe potenciální sílu metaverza, je SAND jednou z nejlepších metaverzních kryptoměn, do kterých lze v roce 2023 investovat a dosáhnout tak významných výnosů.

ApeCoin (APE) - Meme mince klubu Bored Ape Yacht Club se rozvětvuje do metaverza

Co je ApeCoin?

ApeCoin je ERC-20 metaverzní token pocházející ze známé komunity Bored Ape Yacht Club (BAYC), jedné z nejvýznamnějších NFT meme mincí v metaverzním krypto světě. Byl spuštěn společností Yuga Labs v roce 2022 a v rámci prodeje virtuálních nemovitostí a virtuálních pozemků bylo vybráno $320 milionů, které umožnily držitelům tokenu APE přístup k pozemkům Otherdeed v metaverzu Otherside.

Otherside je metaverzní hra, která se rozvine do virtuálního světa her na hrdiny obrovského počtu hráčů (MMORPG) začleněného do ekosystému BAYC a přidá užitek svému nativnímu tokenu APE, který se bude používat jako herní měna.

Token byl spuštěn v březnu 2022 s celkovou nabídkou přibližně 1 miliardy metaverzních mincí. Od té doby tržní kapitalizace výrazně vzrostla a katapultovala APE na pozici nejvýznamnějšího metaverzního tokenu podle tržní kapitalizace, což je úžasný úspěch na to, že jde stále o relativně novou minci.

Proč byste měli investovat do APE

ApeCoin si rychle získal představivost fanoušků nakupujících NFT díky svému vyhledávanému členství v BAYC a jeho sourozenci Mutant Ape Yacht Club (MAYC), dvou nejexkluzivnějších NFT klubech vůbec. To se na dlouhou dobu zasloužilo o to, že NFT podporované APE jsou cennější než ostatní na trhu.

Mezitím se zdá, že přechod ApeCoinu do metaverza pomůže společnosti Yuga Labs prodávat více zboží a zároveň pokračovat v rozvoji decentralizovaného Web3. S impozantní tržní kapitalizací, kterou již APE dosáhl, a dostatkem prostoru pro další růst, rostoucí užitečnost integrovaná do APE ho činí jednou z nejzajímavějších metaverzálních kryptoměn na trhu.

Mezi výhody pro držitele mincí APE patří otevřený přístup k hlasovacím právům v rámci správy DAO a exkluzivní přístup k limitovaným edicím mincí, hrám, událostem, zboží a dalším službám.

Axie Infinity (AXS) - Sběratelská metaverzální herní mince NFT

Co je Axie Infinity?

Od svého spuštění v roce 2020 se Axie Infinity rychle stala jednou z nejoblíbenějších P2E her a kryptoměnových mincí metaverza. Axie Infinity je hra postavená na blockchainu Ethereum a vytvořená v digitálním vesmíru, kde uživatelé sbírají, chovají a vybavují digitální domácí mazlíčky známé jako Axies, aby mohli plnit výzvy, úkoly a lovy nebo bojovat se svými Axies proti Axies ostatních hráčů a získávat za to odměny.

Axies jsou domácí mazlíčci v podobě NFT, které lze kupovat, prodávat a obchodovat s nimi mimo hru na online tržišti a jejichž cena se pohybuje od $4 do $100 000 v závislosti na jejich vzácnosti. Uživatelé také mohou v digitálním vesmíru budovat království s využitím některých zdrojů, které ve hře nasbírají.

Přestože hráči mohou získat pasivní příjem v podobě nativního tokenu AXS, částka, kterou má každý hráč k dispozici za jeden den, je omezená. Otevřená povaha hry však vytvořila přesvědčivý pocit otevřeného světa, který se stal návykovým pro tisíce hráčů po celém světě.

Proč byste mohli investovat do AXS?

Axie Infinity si vydobyla impozantní místo v herní mezeře metaverza, kde se doposud uskutečnily transakce v hodnotě více než $3,6 miliardy. Atraktivním prvkem jsou hry typu play-to-earn, které Axie Infinity nabízí, a pravidelné vydávání nových Axies, výzev a úkolů, což vytvořilo základnu věrných a oddaných příznivců.

Vzhledem k tomu, že AXS má omezenou celkovou nabídku tokenů na 270 milionů, je konec současného medvědího trhu ideální dobou pro moudré investory, kteří hledají hodnotu na trhu tokenů metaverza, k nákupu mertaverzálních kryptoměn, jejichž ceny zůstávají nízké a ponechávají obrovský prostor pro růst tržní kapitalizace i hodnoty mincí.

Decentraland (MANA) - Otevřený svět metaverza s nekonečnými možnostmi přizpůsobení

Co je Decentraland?

V roce 2018 byla spuštěna další populární metaverzální kryptoměna Decentraland, která se rychle prosadila jako průkopník v závodě o metaverzní mince. Je postavena na blockchainu Etherea a díky svému virtuálnímu vesmíru, který uživatelům umožňuje využívat svůj virtuální majetek libovolným způsobem, podobně jako The Sandbox, se nyní řadí mezi top metaverzální mince.

Nativní token platformy, MANA, pohání veškeré aktivity v tomto virtuálním světě a je prostředkem směny pro všechny transakce na platformě. To zahrnuje nákup a prodej digitálních pozemků, které tvoří tokeny LAND, na nichž mohou uživatelé budovat libovolné virtuální zážitky.

Využití balíčků LAND zahrnuje herní zážitky, virtuální výstavy, a dokonce i interaktivní zážitky, jako jsou koncerty a festivaly, což posouvá uživatelský zážitek Decentralandu na další úroveň. Někteří kritici tvrdí, že terén Decentralandu postrádá rozmanitost a některé oblasti světa mohou být virtuální divočinou, kde uživatelé jen zřídkakdy narazí na někoho jiného. Ve více „městských“ oblastech je však v tomto neustále se vyvíjejícím světě pohlcující virtuální reality spousta věcí k vidění a dělání.

Proč byste měli investovat do MANA?

MANA je dobře zavedený metaverzální kryptografický token, který je široce dostupný na většině renomovaných kryptografických burz. Tento metaverzní prostor odmítá usnout na vavřínech, což z něj činí jeden z nejlepších metaverzálních krypto projektů současnosti. Nadále se vyvíjí a zdokonaluje, což z něj činí žádanou investiční možnost pro každého, kdo se chce zapojit do jednoho z nejlepších metaverzních krypto projektů, který by mohl přinést vynikající výnosy.

Pravidelné zavádění nových funkcí pomáhá zvýšit užitečnost tokenu MANA. Navíc, i když je tržní kapitalizace MANA v současné době na projekt metaverza vysoká, s tím, jak si stále více lidí a společností začíná osvojovat umění možností metaverza, je zde značný prostor pro to, aby v následujících měsících a letech rostla.

Metahero (HERO) - 3D technologie, která posouvá NFT do nové sféry

Co je Metahero?

Na rozdíl od většiny projektů metaverza hostovaných na Ethereu byl Metahero nedávno spuštěn na Binance Smart Chain a kombinuje technologii 3D skenování s inteligentními kontrakty NFT, které uživatelům umožňují vytvářet zcela unikátní metaavatary a doplňky pro prozkoumávání metaverza.

Díky partnerství Metahero se společností Wolf Studio, jejíž 3D technologie se osvědčila v hudbě, hrách a módě, se stala jedním z nejzajímavějších ekosystémů virtuální reality založených na metaverzu, kde mohou uživatelé vytvářet a zpeněžovat své jedinečné jednorázové NFT.

Aby Metahero usnadnil uživatelům přístup k technologii 3D skenování, plánuje zřídit skenovací komory po celém světě, například ve městech Dauhá, Tokio, Berlín, New York a Soul. Jediné, co uživatelé potřebují, aby mohli tyto komory využívat, je stáhnout si aplikaci pro chytré telefony a vlastnit určitý počet nativních tokenů HERO.

Důvody pro investici do HERO

Metahero je jedním z nejzajímavějších projektů metaverza, který v současné době existuje a který může způsobit revoluci v tvorbě NFT a propojit virtuální a fyzický svět. Možnost 3D skenování přidává platformě vrstvu personalizace, které se jiné projekty pro tvorbu NFT nemohou rovnat.

Jakmile budou 3D skenovací komory dostupné po celém světě a uživatelé začnou využívat online tržiště této platformy, mohl by HERO v nadcházejících měsících a letech výrazně zvýšit svou hodnotu a tržní kapitalizaci.

Ethereum (ETH) - Platforma umožňující metaverzum zůstává silná

Co je Ethereum?

Ačkoli je Ethereum spíše poskytovatelem blockchainu než projektem metaverza, největší světová síť s protokolem 1. vrstvy je také nejvýznamnějším poskytovatelem projektů založených na metaverzu v kryptosvětě. Mezi projekty metaverza hostované v síti Ethereum patří Decentraland a Metacade, což znamená, že Ethereum hraje v kryptografickém sektoru metaverza obrovskou roli.

Kromě toho, že Ethereum hostí zajímavé projekty metaverza, nový konsenzuální mechanismus proof-of-stake posunul jeho nabídku blockchainu a inteligentních kontraktů na zcela novou úroveň. Jeho schopnost dokončit transakce během několika sekund s naprostou bezpečností a transparentností odráží výzvy konkurenčních poskytovatelů blockchainu, jako jsou Cardano a Solana, a udržuje Ethereum na vrcholu mezi třemi nejoblíbenějšími blockchainovými sítěmi pro projekty metaverza.

Proč investovat do ETH?

Ethereum je dobře etablovaným největším altcoinem, který je v současnosti v oběhu, a jeho místo v čele je zajištěno ve střednědobém až dlouhodobém horizontu. Vzhledem k tomu, že se v příštích měsících a letech očekává návrat býčích tržních podmínek, má cena nativního tokenu platformy, ETH, značný prostor k růstu spolu se svou tržní kapitalizací.

Kromě toho je pravděpodobné, že další verze plánované na rok 2023 udrží Ethereum na pozici blockchainu pro nové metaverzální projekty, které hledají bezpečné, rychlé a spolehlivé sítě. S dalším rozvojem metaverza se zdá, že digitální měna Ethereum se bude dále vyvíjet, což z ní činí jistou volbu pro každého investora, který hledá spolehlivé místo pro uložení svých peněz.

Star Atlas (ATLAS) - Strategická metaverzální herní mince

Tržní kapitalizace: $34,3 milionu [1]

Star Atlas je herní metaverzum s ambiciózními plány na vybudování jednoho z největších sci-fi virtuálních vesmírů a nesmírně pohlcujícího blockchainového herního zážitku. Robustní design umožňuje hráčům hrát hry a plně se ponořit do hlubokého vesmírného příběhu vytvořeného herními designéry, přičemž hráči mají k dispozici odměny za hraní her, přispívání do komunity a objevování nových planet při průzkumu rozsáhlé mapy otevřeného světa.

Každý hráč je na herní mapě občanem a může se zúčastnit jednoho ze tří herních režimů. Mezi ně patří průzkum hlubokého vesmíru, mezihvězdné boje nebo budování základen a komunit na nových planetách. Příjmy jsou získávány prostřednictvím vynikající mechaniky P2E, kdy jsou odměny udělovány pokaždé, když uživatelé nabízejí služby ostatním hráčům hry.

Proč investovat do ATLAS?

Díky hlubokému a rozsáhlému hernímu zážitku a zkušenosti z kokpitu virtuální reality se nativní token platformy ATLAS stal jedním z nejžádanějších herních tokenů metaverza na trhu. Zásluhou nesmírně širokého záběru hry, která využívá digitální aktiva k prohloubení online zážitku, patří mezi nejlepší MMO hry založené na sci-fi.

Hráči RPG her se na Star Atlas vrhli a vybrali si jeho nativní minci ATLAS díky tomu, že se platforma zaměřuje především na herní zážitek, což je princip, který Star Atlas začíná odlišovat od ostatních herních titulů GameFi.

Předpokládejme, že uživatelská základna se bude zvyšovat spolu s pokračujícím vývojem metaverza Star Atlas. V takovém případě má ATLAS bohatý potenciál, aby se jeho hodnota a tržní kapitalizace posunuly vzhůru, což z něj dělá jednu z nejlepších možností kryptoinvestic pro fanoušky metaverza.

Enjin Coin (ENJ) - Nejlepší přítel vývojářů metaverzálních her

Co je Enjin Coin?

Enjin Coin je projekt GameFi hostovaný na blockchainu Ethereum, který uživatelům umožňuje vytvářet a spravovat NFT a zároveň hraje velkou roli v metaverzu kryptoher. Platforma poskytuje službu na podporu virtuálních předmětů v blockchainových hrách, metaverzálních světech a rozšířené realitě, což znamená, že uživatelé mohou používat NFT, které sami vyrazili, v několika hrách napříč metaverzy.

Virtuální aktiva, jako jsou zbraně, brnění a další herní doplňky, jsou bezpečně uložena v blockchainu a přístupná jako NFT prostřednictvím platformy Enjin Coin. Hráči tak mohou svá virtuální aktiva zcela vlastnit, což jim umožňuje autonomně je nasazovat prostřednictvím sady nástrojů platformy do nově vytvořených kryptoher s obrovskou jednoduchostí.

Proč investovat do ENJ?

Nativní mince ENJ je základem všech aktivit na Enjin Coin a má značný potenciál, protože platforma nadále podporuje rozvíjející se oblast rozšířené reality GameFi. Herní vývojáři budou pravděpodobně v následujících měsících a letech po stovkách využívat jednoduchou sadu nástrojů Enjin Coin k vytváření NFT a jejich vhazování do svých her, což s nástupem býčích tržních podmínek posune hodnotu a tržní kapitalizaci ENJ výrazně výše.

Kromě bohatého potenciálu, který Enjin Coin má, aby pomohl určit budoucnost trhu s herními metaverzy, má platforma již bohaté zkušenosti s navazováním partnerství s velkými jmény, jako jsou Microsoft, Samsung a Binance. Každý metaverzální projekt, který přitahuje partnerství takového kalibru, je vynikající investiční příležitostí.

SushiSwap (SUSHI) - DEX s novým metaverzálním tržištěm

Co je SushiSwap?

SushiSwap je stále populárnější decentralizovaná burza (DEX) založená na metaverzu, která nabízí plně integrované tržiště NFT vedle tradiční možnosti nakupovat, prodávat a obchodovat s digitálními měnami, jak se očekává na každé DEX. Povaha metaverza decentralizované burzy vedla k tomu, že SushiSwap nabobtnala na popularitě před medvědím trhem v roce 2022 a překonala bariéru tržní kapitalizace $500 milionů. Nativními tokeny SushiSwap jsou SUSHI.

Tržiště NFT je novějším přírůstkem do ekosystému SushiSwap a platforma se snaží proniknout do světa metaverza, dokud je to ještě relativně nová myšlenka. Uživatelé nyní mohou využívat výhod plně pohlcujícího decentralizovaného obchodování NFT, které podporuje budování komunity, protože uživatelé mezi sebou komunikují.

Dalšími vymoženostmi, které jsou k dispozici v obchodní infrastruktuře SushiSwap, jsou možnost obchodovat s kryptoměnami, ukládat (nebo farmařit) kryptoměny do jednoho z fondů likvidity platformy a získávat odměny, možnost stakovat kryptoměny a možnost půjčovat si nebo vypůjčovat kryptoměny.

Důvody, proč investovat do SUSHI

SUSHI je token pro správu, což znamená, že všichni držitelé tokenu mají hlasovací práva, která pomáhají určovat budoucí směřování burzy. To stanovuje nativnímu užitkovému tokenu SUSHI větší hodnotu než jiným metaverzálním kryptoměnám, které postrádají governance a zaměřují se čistě na užitek.

Díky tomu je SUSHI zajímavou investiční příležitostí oproti jiným mincím metaverza a metaverzální kryptoměnou s prokázaným prostorem pro růst tržní kapitalizace. Vzhledem k tomu, že se na platformu hrnou uživatelé, kteří chtějí využít výhod trhu NFT, mohou se investoři v letošním roce těšit na dobré výnosy a očekává se, že cena tokenu SUSHI poroste.

Gala Games (GALA) – Multiherní kryptoplatforma se solidní uživatelskou základnou

Co je Gala Games?

Gala Games je multiherní platforma, která proniká na scénu GameFi díky svým vynikajícím mechanikám P2E. Gala si klade za cíl poskytnout hráčům plně decentralizovaný a transparentní herní zážitek, který převyšuje tradiční nabídku her na konzolích a PC, a to díky svému zaměření na vlastnictví aktiv a poskytování kontroly komunitě nad budoucím strategickým směřováním platformy.

Gala Games se od tradičních forem her liší především využitím blockchainu Ethereum, který hráčům umožňuje plně vlastnit herní aktiva díky vynikající technologii NFT. Prvek P2E navíc poskytuje vynikající pobídky, které hráče udrží na platformě při hraní jejich titulů, včetně RPG, stříleček z pohledu první osoby a soubojů 1v1.

Gala již nyní uvádí, že má 1,3 milionu aktivních uživatelů měsíčně, což je vynikající ukázka jejího postupu do světa metaverzálních her. Vzhledem k tomu, že podle prognóz GameFi v příštích pěti letech do roku 2028 překoná růst tradičních her přibližně desetinásobně, má Gala všechny předpoklady k tomu, aby tento růst plně využila a dostala se do čela tohoto odvětví.

Investice do GALA tak představuje přesvědčivou příležitost, protože se jedná o jeden z nejlépe zavedených herních projektů v metaverzu, který je v současné době k dispozici, a o jednu z nejlepších kryptoměn v metaverzu, do které lze nyní investovat, zejména ve srovnání s jinými mertaverzálními platformami. Tržní kapitalizace a hodnota GALA by mohla s růstem tohoto odvětví výrazně vzrůst, což by investorům, kteří se do něj zapojí nyní, přineslo vynikající výnosy.

Závěr - Jakou metaverzální kryptoměnu je nyní nejlepší koupit?

Kryptoměnová oblast metaverza je plná solidních a vzrušujících projektů a metaverzálních her a platforem, z nichž každá by mohla moudrým investorům v roce 2023 přinést vynikající výnosy. Metacade je těžké přehlédnout jako nejpřesvědčivější investiční příležitost pro každého, kdo hledá nejlepší metaverzální mince, do kterých by mohl letos investovat.

Bohatá projektová mapa platformy, četné zdroje výdělku a ambice přenést vývoj za hranice projektu do širšího odvětví metaverza poskytují prostor, do kterého může Metacade růst. Nízká cena mince během presale akce vypadá, že vyletí vzhůru, až se MCADE dostane na decentralizované burzy, což z něj činí přesvědčivou možnost nákupu za účelem značných zisků v roce 2023.

Související nejčastější dotazy ke kryptoměnám

Jaké krypto zná metaverzum?

Každý token metaverza je kryptoměna; ne každá kryptoměna je však tokenem projektu metaverza. Každý kryptoměnový projekt, který zahrnuje digitální virtuální svět, který mohou uživatelé prozkoumávat pomocí technologie podporující VR nebo z telefonu, tabletu či počítače, je projektem metaverza.

Mezi příklady kryptoměn známých v metaverzu patří MANA (Decentraland), SAND (The Sandbox) a AXS (Axie Infinity).

Má společnost Meta kryptoměny?

Technologická společnost Meta, dříve Facebook, je považována za předního hráče v oblasti vývoje metaverza. V tuto chvíli nemá vlastní kryptoměny.

Je metaverzální krypto dobrou investicí?

Rok 2022 byl pro metaverzální kryptoměny rokem masivního boje, kdy mnoho kryptoměn zaznamenalo v průběhu roku pokles o více než 90 %. To vedlo k tomu, že někteří analytici odepsali metaverzální projekty jako solidní investiční možnost.

První známky v roce 2023 naznačují, že v odvětví metaverza dochází k výraznému oživení. Ceny metaverzálních kryptoměn však zůstávají relativně nízké, což znamená, že investice do projektů metaverza by letos mohly být pro nové investory vynikající.

Presale AltSignals se můžete zúčastnit zde .

Presale Metacade se můžete zúčastnit zde .



Upozornění redakce Kurzy.cz: Články, jejichž autorem nejsou Kurzy.cz, nevyjadřují názor redakce či provozovatele portálu Kurzy.cz. Využijete-li v článcích poskytnutá sdělení jako investiční doporučení nebo poradenství, činíte tak z vlastního uvážení, na vlastní náklady a riziko.








Zobrazit sloupec 

Kalkulačka - Výpočet

Výpočet čisté mzdy

Důchodová kalkulačka

Přídavky na dítě

Příspěvek na bydlení

Rodičovský příspěvek

Životní minimum

Hypoteční kalkulačka

Povinné ručení

Banky a Bankomaty

Úrokové sazby, Hypotéky

Směnárny - Euro, Dolar

Práce - Volná místa

Úřad práce, Mzda, Platy

Dávky a příspěvky

Nemocenská, Porodné

Podpora v nezaměstnanosti

Důchody

Investice

Burza - ČEZ

Dluhopisy, Podílové fondy

Ekonomika - HDP, Mzdy

Kryptoměny - Bitcoin, Ethereum

Drahé kovy

Zlato, Investiční zlato, Stříbro

Ropa - PHM, Benzín, Nafta, Nafta v Evropě

Podnikání

Města a obce, PSČ

Katastr nemovitostí

Ochranné známky

Finanční katalog

Občanský zákoník

Zákoník práce

Stavební zákon

Daně, formuláře

Další odkazy

Auto - Cena, Spolehlivost

Registr vozidel - Technický průkaz, eTechničák

Monitoring ekonomiky

Volby, Mapa webu

English version

Czech currency

Prague stock exchange


Ochrana dat, Cookies

 

Copyright © 2000 - 2024

Kurzy.cz, spol. s r.o., AliaWeb, spol. s r.o.

ISSN 1801-8688