Inzerce (Inzerce)
Osobní finance  |  29.03.2023 09:30:00REKLAMA

Mohou mít kryptografická pracovní místa vliv na budoucnost financí? Online herní komunita Metacade na to sází

Luxe Media LLC

Vytváření kryptografických pracovních míst by mohlo být klíčovým faktorem pokroku v budoucnosti kryptoměn a nová GameFi platforma Metacade (MCADE) k tomu přispívá. Tento projekt stojí v čele blockchainového herního hnutí a přináší rozsáhlé možnosti výdělku a více způsobů, jak generovat kryptopříjem.

Funkce Metacade Work2Earn, která bude zveřejňovat volná pracovní místa v kryptografii, a program Metagrants, který bude financovat herní vývojáře, jsou speciálně navrženy tak, aby podporovaly budoucnost kryptografie a decentralizovaných financí (DeFi). Odborníci předpovídají Metacade v příštích letech velké zisky, a zde je důvod.

Vytvářením kryptografických pracovních míst rozvíjí Metacade budoucnost kryptografie

Budoucnost kryptoměn závisí na jejich uživatelích, protože povaha decentralizovaných kryptoměn je ze své podstaty řízena komunitou. Nový projekt Metacade se k tomu staví čelem a vytváří obrovské množství kryptografických pracovních míst napojených na své metaverzum.

Výdělečné funkce navržené týmem Metacade přesahují herní sekci herny. Uživatelé celého Web3 mohou vydělávat na kryptoměnách prostřednictvím jedinečných funkcí platformy, mezi které patří Play2Earn, Compete2Earn, Work2Earn a Create2Earn.

Kryptografické pozice na plný i částečný úvazek najdete v komunitním centru Metacade vedle největší sbírky online herních arkád nabízejících hráčům finanční odměny. Metacade skutečně posouvá GameFi na další úroveň, tak kam až by se mohla v příštích letech dostat?

Může MCADE v roce 2025 dosáhnout hodnoty 5 $?

Token MCADE nedávno zahájil presale kryptoměny. Za pouhých 15 týdnů přilákal $9.9m a má za sebou již několik vyprodaných presale kol. Později v roce 2023 bude MCADE spuštěn na burzách a metaverzum herny bude postupně odhalovat herní služby pro krypto komunitu.

Token MCADE se v nadcházejících měsících a letech připravuje na velké zisky. Později v roce 2023 odborníci předpovídají cenovou úroveň nového tokenu 1 $, což by znamenalo 50násobné zhodnocení od konce presale akce.

V letech 2024 a 2025 se očekává oživení širších kryptografických trhů a potenciální zaznamenání nových maxim. Toto období by mohlo Metacade přinést parabolické zisky, protože by se jednalo o její první býčí trh. Budoucnost kryptoměn vypadá pro MCADE rozhodně zářivě a do roku 2025 by mohla překročit cenovku 5 $.

Co je Metacade?

Metacade pracuje na vybudování největší on-chain herny s největší sbírkou blockchainových her na Web3. Každý jednotlivý titul v Metacade bude mít pro své hráče odměny v kryptoměnách a platforma nabízí řadu dalších služeb, které ji v sektoru GameFi odlišují.

Metacade nabízí nejen řadu zajímavých her, ale její komunitní centrum bude přispěvatelům poskytovat také lukrativní finanční odměny. Do roku 2024 Metacade přejde na decentralizovanou autonomní organizaci (DAO), kde může komunita přímo pomáhat řídit pokrok pro budoucnost kryptoměn.

Jak MCADE funguje?

Token MCADE slouží k pohánění metaverzální herny. Všechny odměny jsou vypláceny v tokenech MCADE, bez ohledu na to, zda hráč hraje příležitostně nebo soutěžně. Pro sólové hráče může hraní zahrnovat postup neúnavnými úrovněmi v některé z nejžhavějších arkádových her na blockchainu, zatímco soutěživí hráči se budou moci zapojit do exkluzivních turnajů, kde budou mít šanci vyhrát hlavní kryptografické ceny.

Komunitní centrum bude odměňovat tvůrce obsahu prostřednictvím mechaniky Create2Earn. To může zahrnovat zveřejňování recenzí her, sdílení alfaverzí nebo interakci s ostatními členy komunity. Centrum bude domovem nejcennějších informací v GameFi a může být místem, kde odhalíte nejnovější tipy a triky pro řadu blockchainových her.

Kromě všech ostatních výdělečných mechanik v Metacade je to funkce Work2Earn, která sdílí s komunitou kryptografická pracovní místa. Tato platforma propojí hráče s placenými pozicemi v některých z nejzajímavějších nových start-upů na Web3, a to od práce na částečný až po plný úvazek v závislosti na volné pozici.

Mechanika výdělku, kryptografická pracovní místa a financování budoucnosti kryptografie

Metacade bude také přímo financovat budoucnost kryptoměn prostřednictvím programu Metagrants. Komunita tak bude moci hlasovat o tom, které nové hry dostanou Metagrant, což pomůže nejžádanějším blockchainovým hrám získat financování v rané fázi.

Vývojáři her Web3 mohou své herní návrhy předkládat přímo komunitě, jež bude mít možnost rozhodnout, které hry by měly získat financování. Kromě toho všichni vítězové Metagrants spustí své projekty v metaverzu herny, takže hráči si později budou moci zahrát projekty, které pomohli vytvořit.

Vyplatí se koupit MCADE?

Presale tokenů MCADE by se mohl ukázat jako jedna z nejlepších investičních příležitostí tohoto roku. Projekt pomáhá řídit budoucnost kryptoměn tím, že vytváří jak kryptografická pracovní místa, tak neuvěřitelnou platformu GameFi. Uživatelé budou moci sdílet znalosti, vydělávat MCADE a dokonce nastartovat svou kariéru v rychle se rozvíjejícím odvětví Web3.

Zdá se, že projekt je připraven explodovat, zejména s ohledem na ohromující přijetí, které se dostalo jeho presale. Token byl zpočátku spuštěn za pouhých 0,008 $ - hodnota, která do konce presale akce postupně vzroste na 0,02 $. Určitě se rychle zapojte, protože Metacade vypadá jako fenomenální doplněk každého investičního portfolia, a zdá se, že investorům přinese neuvěřitelné výnosy.

Presale Metacade se můžete zúčastnit zde .

Upozornění redakce Kurzy.cz: Články, jejichž autorem nejsou Kurzy.cz, nevyjadřují názor redakce či provozovatele portálu Kurzy.cz. Využijete-li v článcích poskytnutá sdělení jako investiční doporučení nebo poradenství, činíte tak z vlastního uvážení, na vlastní náklady a riziko.








Zobrazit sloupec 

Kalkulačka - Výpočet

Výpočet čisté mzdy

Důchodová kalkulačka

Přídavky na dítě

Příspěvek na bydlení

Rodičovský příspěvek

Životní minimum

Hypoteční kalkulačka

Povinné ručení

Banky a Bankomaty

Úrokové sazby, Hypotéky

Směnárny - Euro, Dolar

Práce - Volná místa

Úřad práce, Mzda, Platy

Dávky a příspěvky

Nemocenská, Porodné

Podpora v nezaměstnanosti

Důchody

Investice

Burza - ČEZ

Dluhopisy, Podílové fondy

Ekonomika - HDP, Mzdy

Kryptoměny - Bitcoin, Ethereum

Drahé kovy

Zlato, Investiční zlato, Stříbro

Ropa - PHM, Benzín, Nafta, Nafta v Evropě

Podnikání

Města a obce, PSČ

Katastr nemovitostí

Katastrální úřady

Ochranné známky

Občanský zákoník

Zákoník práce

Stavební zákon

Daně, formuláře

Další odkazy

Auto - Cena, Spolehlivost

Registr vozidel - Technický průkaz, eTechničák

Finanční katalog

Volby, Mapa webu

English version

Czech currency

Prague stock exchange


Ochrana dat, Cookies

 

Copyright © 2000 - 2024

Kurzy.cz, spol. s r.o., AliaWeb, spol. s r.o.

ISSN 1801-8688