Inzerce (Inzerce)
Kryptoměny  |  27.03.2023 10:00:00REKLAMA

Jak Metagrants od Metacade změní arkádové online hry

Luxe Media LLC

Díky zbrusu novým projektům, jako je Metacade, které jsou hnací silou pokroku v odvětví GameFi, není divu, že blockchainové hry jsou dnes jednou z nejrychleji rostoucích inovací na světě. Poté, co projekty jako Axie Infinity a The Sandbox vzrostly mezi lety 2020 a 2021 více než 200krát, mnoho investorů zkoumá projekty, jako je Metacade, aby posunuli toto odvětví na další úroveň.


Předpokládá se, že Metacade v příštích letech dosáhne 350násobných výnosů poté, co začala nabírat na síle během svého presale kryptoměn. Vzhledem k tomu, že vývoj jejích her vypadá nesmírně slibně, přinášíme vám přehled všeho, co Metacade může online hráčům nabídnout.

Metacade by mohla být vynikající investiční příležitostí

Po vyprodání úvodních dvou kol presale MCADE se Metacade nyní připravuje na velké dlouhodobé zisky. Projekt již přilákal značné množství příznivců a humbuk kolem vývoje nových her roste, zejména v souvislosti s programem Metagrants díky jeho potenciálu zvýšit počet her, které lze na blockchainu nalézt.


Metacade bude nabízet širokou škálu arkádových online her, přičemž každý nový titul bude mít integrovanou finanční odměnu pro hráče. Vzhledem k tomu, že GameFi neustále rozšiřuje rozsah a měřítko vývoje her, mohla by se Metacade stát světovou jedničkou v oblasti inovací díky výběru arkádových online her typu play-to-earn (P2E).


Presale MCADE byl zahájen za pouhých 0,008 $ za token – což je hodnota, která do konce akce vzroste na 0,02 $. Vzhledem k tomu, že se úvodní kola presale rychle vyprodávají, očekává se, že projekt bude v příštích letech přinášet vynikající výnosy. Mohl by se stát dalším klenotem se stonásobným zhodnocením v GameFi a vyrůst tak, aby mohl konkurovat největším jménům v tomto odvětví, včetně Axie Infinity a The Sandbox.

Může MCADE v roce 2025 dosáhnout hodnoty 5 $?

Metacade má našlápnuto stát se největší online hernou. Vývoj her bude dokončen později v roce 2023, kdy metaverzum herny otevře své brány velké komunitě hráčů. Vzhledem k růstu herního průmyslu a rozruchu kolem Metacade se očekává, že do té doby dosáhne token MCADE cenové úrovně 1 $, což představuje 50násobný nárůst ceny od konce presale.


Pro roky 2023 až 2025 je předpoklad, že cena MCADE ještě vzroste. Je to proto, že se očekává, že zbytek kryptografických trhů zaznamená výrazné zisky, protože Bitcoin získá dynamiku před dalším býčím trhem. V tomto období by hodnota MCADE mohla explodovat a do roku 2025 dosáhnout až 7 $ - což by z něj učinilo jeden z dalších klenotů se stonásobným zhodnocením pro arkádové online hry.

Co je Metacade?

Metacade je komunitní platforma GameFi vytvořená hráči pro hráče, která bude uživatelům blockchainu nabízet rozsáhlou sbírku arkádových titulů pro hraní. Každá hra v metaverzu herny obsahuje mechaniku P2E a herna bude nabízet také soutěžní hraní pro uživatele, kteří se chtějí utkat o šanci vyhrát kryptoměnové odměny.


Program Metagrants společnosti Metacade poskytne vývojářům her finanční prostředky v počáteční fázi vývoje další vlny arkádových online her. Financováním vývoje nových her na blockchainu Metacade zvyšuje celkovou úroveň inovací v tomto hnutí a pomůže vytvořit stále větší počet her, které si hráči budou moci užít.


V metaverzu herny bude také umístěno rušné sociální centrum, kde budou mít uživatelé Web3 přístup ke všem nejnovějším informacím o odvětví GameFi. Tato část vývoje her rozšíří celkový výdělečný potenciál, který mají uživatelé k dispozici, a přinese hráčům obrovské výhody, které přesahují rámec hraní arkádových online her. 

Jak MCADE funguje?

Metacade se skládá z nekonečných úrovní pro všechny arkádové hry online. Hráči mohou hrát sami, a přitom postupovat úrovněmi, plnit výzvy a vydělávat za své dovednosti kryptoměny. Nebo se hráči mohou zapojit do placených vstupních turnajů a získat tak šanci vyhrát hlavní ceny vyplácené v tokenech MCADE prostřednictvím funkce Compete2Earn.


Komunitní centrum nabídne funkci Create2Earn, která bude hráče odměňovat za jejich příspěvky. Může jít o recenze her, sdílení alfaverzí nebo interakci s ostatními členy komunity. Za hodnotu poskytnutou ekosystému mohou tvůrci obsahu vydělávat v komunitním centru Metacade.


Projekt také vytvoří nová pracovní místa pro uživatele Web3 prostřednictvím mechaniky Work2Earn. Ta propojí kryptoměnové nadšence s placenými pracovními příležitostmi ve světě Web3, včetně pozic na plný úvazek v partnerských projektech Metacade od roku 2024. Kromě toho mohou uživatelé získat práci na částečný úvazek, role na volné noze a exkluzivní příležitosti k testování nových arkádových online her ještě před jejich oficiálním spuštěním.

Metacade mění pravidla hry

Spojením největší sbírky arkádových online her s možností výdělku pro hráče se Metacade stane největším projektem GameFi svého druhu. Vývoj her rozšíří celkový výdělečný potenciál pro hráče na blockchainu a prostřednictvím komunitního centra poskytne mnoho užitečných služeb.


Metacade se staví do čela online herního průmyslu. Nejenže nabízí komplexní zážitek z GameFi, ale bude také financovat další vlnu inovací a poskytovat své komunitě pracovní příležitosti na plný úvazek. Metacade se tímto procesem snaží podporovat vývoj blockchainových her a budoucnost GameFi odvětví.

Vyplatí se MCADE koupit?

Presale tokenu MCADE by mohl být jednou z nejlepších investičních příležitostí tohoto roku. Díky nebývale vysokému dlouhodobému potenciálu a nízké aktuální ceně se investoři rychle zapojili již nyní.


Metacade se nyní nachází ve fázi 6 presale. Token získal $9.9m za pouhých 15 týdnů. Jedná se o skvělý doplněk každého investičního portfolia, přičemž odborníci předpovídají, že cena v příštích letech prudce vzroste. Nezapomeňte se zapojit co nejdříve, protože cena MCADE poroste pokaždé, když se presale kolo vyprodá.




Presale Metacade se můžete zúčastnit zde .

Upozornění redakce Kurzy.cz: Články, jejichž autorem nejsou Kurzy.cz, nevyjadřují názor redakce či provozovatele portálu Kurzy.cz. Využijete-li v článcích poskytnutá sdělení jako investiční doporučení nebo poradenství, činíte tak z vlastního uvážení, na vlastní náklady a riziko.






Zobrazit sloupec 
Kurzy.cz logo
EUR   BTC   Zlato   ČEZ
USD   DJI   Ropa   Erste

Kalkulačka - Výpočet

Výpočet čisté mzdy

Důchodová kalkulačka

Přídavky na dítě

Příspěvek na bydlení

Rodičovský příspěvek

Životní minimum

Hypoteční kalkulačka

Povinné ručení

Banky a Bankomaty

Úrokové sazby, Hypotéky

Směnárny - Euro, Dolar

Práce - Volná místa

Úřad práce, Mzda, Platy

Dávky a příspěvky

Nemocenská, Porodné

Podpora v nezaměstnanosti

Důchody

Investice

Burza - ČEZ

Dluhopisy, Podílové fondy

Ekonomika - HDP, Mzdy

Kryptoměny - Bitcoin, Ethereum

Drahé kovy

Zlato, Investiční zlato, Stříbro

Ropa - PHM, Benzín, Nafta, Nafta v Evropě

Podnikání

Města a obce, PSČ

Katastr nemovitostí

Ochranné známky

Finanční katalog

Občanský zákoník

Zákoník práce

Stavební zákon

Daně, formuláře

Další odkazy

Auto - Cena, Spolehlivost

Registr vozidel - Technický průkaz, eTechničák

Monitoring ekonomiky

Volby, Mapa webu

English version

Czech currency

Prague stock exchange


Ochrana dat, Cookies

 

Copyright © 2000 - 2024

Kurzy.cz, spol. s r.o., AliaWeb, spol. s r.o.

ISSN 1801-8688