Inzerce (Inzerce)
Kryptoměny  |  21.03.2023 13:26:10REKLAMA

Kryptoměny, které je třeba sledovat: Analytici předpovídají, že Metacade by mohla v roce 2023 dosáhnout 10násobku

Luxe Media LLC

Analytici po silném růstu na začátku roku 2023 rozebírají trhy s kryptoměnami a jeden projekt - Metacade - nyní jasně vyčnívá jako nejlepší kryptoměna, kterou je třeba sledovat, zejména vzhledem k tomu, že presale tokenu MCADE je v plném proudu.

Někteří naznačují, že by MCADE mohl v příštích letech konkurovat největším jménům v sektoru GameFi, což mu dává velký potenciál pro budoucí price action. Metacade , zdůrazňovaná jako hlavní kryptoměna, kterou je třeba právě teď sledovat, by se díky svým silným fundamentálním vlastnostem mohla ukázat jako jedna z nejlepších investičních příležitostí tohoto roku.

Metacade se rýsuje jako nejlepší kryptoměna, do které lze nyní investovat

Hry typu play-to-earn (P2E) se staly přední oblastí vývoje blockchainu, přičemž počet hráčů hrajících P2E hry rok od roku roste. Do konce roku 2022 tvořily hry na blockchainu 52 % všech transakcí, které se na blockchainu uskutečnily, což je pro odvětví, které je staré teprve 4 roky, velký úspěch.

Mnoho z nejzajímavějších projektů Web3 lze nalézt v sektoru GameFi, přičemž Axie Infinity a Decentraland vzrostly mezi lety 2020 a 2021 více než 100x. Nyní presale kryptoměny Metacade přilákal $9.9m během prvních 15 týdnů a odborníci naznačují, že jde o kryptoměnu se 100násobným potenciálem, kterou je třeba sledovat.

Presale kryptoměny Metacade se během úvodní fáze presale zcela vyprodal a nyní se nachází ve fázi 6 s tokeny dostupnými za $0.017 . Cena tokenu MCADE se v průběhu akce postupně zvyšuje z 0,008 $ na 0,02 $, přičemž je nepravděpodobné, že by se token na tuto nízkou cenovou úroveň ještě někdy vrátil. Metacade je bezpochyby kryptoměna, kterou je nyní třeba sledovat. Jakou hodnotu by však MCADE mohl získat?

Předpověď ceny Metacade: Může MCADE v roce 2025 dosáhnout hodnoty 5 $?

Token MCADE bude po dokončení presale uveden na burzy a metaverzum herny začne své komunitě nabízet širokou škálu P2E her. Do konce roku 2023 by se hodnota MCADE mohla vyšplhat až na 1 $, protože do metaverza naskakuje stále více uživatelů, aby si zahráli ty nejlepší P2E hry na blockchainu. To je 50násobný výnos od konce presale.

Metacade se stane cenovým objevem před dalším býčím kryptotrhem, který je v současné době předpovídán na roky 2024-25. Během této doby by se token MCADE mohl skutečně rozjet. Odborníci předpovídají cenovou úroveň 7 $ pro Metacade v roce 2025, což představuje 350násobný zisk od konce presale.

Co je Metacade?

Metacade je první komunitou řízená herna na blockchainu. Hlavním důvodem, proč je nejlepší kryptoměnou, kterou je třeba sledovat, je to, že nabídne největší výběr P2E her , které lze na Ethereu najít, přičemž každý zážitek nabízí hráčům štědré finanční odměny.

Platforma bude také domovem rušného komunitního centra, kde budou mít uživatelé Web3 přístup ke všem nejnovějším trendům a cenným herním alfaverzím, a kde budou moci kryptoměny získávat nesčetnými způsoby. Metacade také podporuje řadu služeb DeFi, včetně sázek MCADE, které umožňují získat pacsivní příjem.

Jak MCADE funguje?

Toto metaverzum herny kombinuje příležitostné a kompetitivní hraní a poskytuje komplexní herní zážitek P2E. Sólo hráči mohou postupovat nekonečnými úrovněmi v arkádových hrách P2E a během toho vydělávat tokeny MCADE, zatímco soutěžní hráči se mohou zapojit do placených vstupních turnajů a získat tak šanci vyhrát hlavní kryptografické ceny.

Komunitní centrum bude rovněž poskytovat odměny v podobě tokenů MCADE. Tvůrci obsahu mohou zveřejňovat recenze her, sdílet své postřehy, komunikovat v příspěvcích ostatních uživatelů a vydělávat přitom kryptografický příjem, protože zapojení komunity je jádrem projektu Metacade.

Aby toho nebylo málo, Metacade vytváří pro své uživatele nové pracovní příležitosti prostřednictvím funkce Work2Earn. Kryptoměnoví nadšenci se budou moci ucházet o částečné úvazky, brigády a pozice na plný úvazek v partnerských projektech Metacade, když chtějí nastartovat kariéru v blockchainu.

Držitelé tokenů MCADE se s nimi mohou zapojit do placených vstupních turnajů, vsadit je, aby získali stablecoinové odměny za podporu projektu, a koupit si exkluzivní zboží dostupné v rámci ekosystému.

MCADE mění pravidla hry

Metacade je skutečně kryptoměnou, kterou je třeba sledovat. Tato platforma v sobě spojuje obrovský výdělečný potenciál díky několika funkcím, které přesahují P2E hry v metaverzu herny, a bude ústředním centrem pro sociální aktivity ve Web3.

Kromě toho bude program Metagrants přímo podporovat blockchainové projekty v rané fázi. Vývojáři P2E her mohou předkládat investiční návrhy komunitě Metacade, která bude hlasováním rozhodovat o tom, které nové hry jsou nejlepší. Nejžádanějším P2E hrám pak bude poskytnuto financování, které pomůže uvést nápad v život.

Vyplatí se MCADE koupit?

MCADE nabízí potenciál pro skvělou investici a je označována za jednu z nejlepších kryptoměn, které je třeba sledovat. Ve skutečnosti by presale mohl být jednou z investičních příležitostí roku, protože MCADE má nebetyčný potenciál pro budoucí price action a vypadá podhodnoceně.

Aktuální hodnota MCADE je $0.017 a je nepravděpodobné, že by se na této cenové úrovni udržel dlouho, takže investoři by si měli pospíšit, než bude pozdě. Odborníci předpovídají výbušnou price action v roce 2023 a později, což z Metacade dělá jednu z nejlepších kryptoměn, kterou byste si měli přidat na svůj seznam sledování.

Presale Metacade se můžete zúčastnit zde .

Upozornění redakce Kurzy.cz: Články, jejichž autorem nejsou Kurzy.cz, nevyjadřují názor redakce či provozovatele portálu Kurzy.cz. Využijete-li v článcích poskytnutá sdělení jako investiční doporučení nebo poradenství, činíte tak z vlastního uvážení, na vlastní náklady a riziko.

Okomentovat na facebooku


Poslední zprávy z rubriky Kryptoměny:

Čt 17:30  Bitcoin roste o 4 % před čtvrtým půlením💥 X-Trade Brokers (XTB)
Čt 12:27  Graf dne – Bitcoin (18.04.2024) X-Trade Brokers (XTB)
St 10:31  Povinnosti CAIs (MiCA) JUDr. Lumír Schejbal (SCHEJBAL&PARTNERS)
Út 13:45  Halving BTC se blíží X-Trade Brokers (XTB)




Zobrazit sloupec 
Kurzy.cz logo
EUR   BTC   Zlato   ČEZ
USD   DJI   Ropa   Erste

Kalkulačka - Výpočet

Výpočet čisté mzdy

Důchodová kalkulačka

Přídavky na dítě

Příspěvek na bydlení

Rodičovský příspěvek

Životní minimum

Hypoteční kalkulačka

Povinné ručení

Banky a Bankomaty

Úrokové sazby, Hypotéky

Směnárny - Euro, Dolar

Práce - Volná místa

Úřad práce, Mzda, Platy

Dávky a příspěvky

Nemocenská, Porodné

Podpora v nezaměstnanosti

Důchody

Investice

Burza - ČEZ

Dluhopisy, Podílové fondy

Ekonomika - HDP, Mzdy

Kryptoměny - Bitcoin, Ethereum

Drahé kovy

Zlato, Investiční zlato, Stříbro

Ropa - PHM, Benzín, Nafta, Nafta v Evropě

Podnikání

Města a obce, PSČ

Katastr nemovitostí

Katastrální úřady

Ochranné známky

Občanský zákoník

Zákoník práce

Stavební zákon

Daně, formuláře

Další odkazy

Auto - Cena, Spolehlivost

Registr vozidel - Technický průkaz, eTechničák

Finanční katalog

Volby, Mapa webu

English version

Czech currency

Prague stock exchange


Ochrana dat, Cookies

 

Copyright © 2000 - 2024

Kurzy.cz, spol. s r.o., AliaWeb, spol. s r.o.

ISSN 1801-8688