VISA Czech Top Shop (VISA Czech Top Shop)
Z regionů  |  13.03.2023 13:01:21

Vítězem VCTS 2/2023 se stala prodejna Lidl v Praze Na Příkopech

Lidl v ulici Na Příkopech

Nová prodejna Lidl, která se stala únorovým vítězem v soutěži Visa Czech Top Shop, se nachází v centru Prahy v historické budově v ulici Na Příkopě, kde dříve fungovala Československá obchodní banka. Součástí prodejny je tak třeba původní trezor, respektive jeho dveře, a eskalátor při vstupu do prodejny. Ve stejné budově se nachází také známá prodejna hraček Hamley´s, která byla oceněna v rámci naší soutěže v prosinci 2021. Jde zároveň o teprve druhou pobočku, kam se Lidl rozhodl nainstalovat samoobslužné pokladny a tuto skutečnost inspektoři Visa Czech Top Shop při svém hodnocení zákaznického zážitku velmi ocenili. Tato prodejna cílí spíše na realizaci menších nákupů obyvatel přilehlých čtvrtí a zaměstnance či turisty. Vyniká atypickými prostory s širokými uličkami a nabízí rovněž rozsáhlý odkládací prostor u pokladen. Zákazníci mají k dispozici Wi-Fi zdarma a automat na kávu.

BIODAY OC Arkády Pankrác

Obchod Bioday v pražských Arkádách, který v hodnocení VCTS v únoru získal druhé místo, na první pohled usiluje o to, být změnou, kterou mnozí chtějí vidět okolo sebe. Inspektoři velice ocenili poctivý přístup k zákazníkovi jak z pohledu jednotlivců, tak v globálním měřítku – důležitým aspektem prodejní filozofie je totiž udržitelnost a starost o celou planetu. Najdeme zde širokou nabídku těch nejlepších produktů lokálních dodavatelů od čerstvého žitného i bezlepkového pečiva, přes mléčné výrobky z malých farem s nejpřísnější certifikací Demeter, až po ovoce a zeleninu v biokvalitě. Vše je v prodejně perfektně prezentováno v dřevěných a přehledných regálech doplněných dobrou navigací a POP materiály. Skvělý je také bezobalový koutek nabízející stáčenou i sypanou eko drogerii a široký sortiment biopotravin. Milovníci müsli zde najdou i českou legendu – značku Mixit. To vše je přitom doprovázeno skvěle proškoleným a nápomocným personálem.

Globus Fresh

Třetí pozici v únorovém hodnocení získal Globus, který otevřel prodejnu v konceptu Fresh v Petržílkově ulici v pražských Stodůlkách. Inspektoři hodnotili pozitivně fakt, že je v této menší prodejně nabízený sortiment přiblížen lidem v jejich místě bydliště. Zákazníci tu mohou pořídit potraviny od čerstvého pečiva ke snídani přes vydatný oběd až po chutnou večeři. Z Freshe si mohou zákazníci odnést čerstvou kávu v kelímku nebo rovnou hotový oběd v krabičce. Ochotný a nápomocný personál ve slušivých uniformách se po prodejně skvěle orientuje a také nám prozradil, že tento obchod je přímo navázán na hypermarket na pražském Zličíně, ze kterého je několikrát denně čerstvým zbožím zásobován. Zákazníci tu mají samozřejmě možnost využít placení v samoobslužné zóně s pokladnami, což celý zákaznický komfort a kvalitní zážitek umocňuje.

Všem vítězům moc gratulujeme!

VISA Czech Top Shop

Soutěž „VISA Czech Top Shop“ je analogií Michelinských hvězd udělovaných restauracím. Inspektoři soutěže inkognito navštěvují a hodnotí každý měsíc zákaznický zážitek nominované prodejny dle osmi kritérií. Z dvanácti vítězů jednotlivých měsíců určí finálová porota závěrečné pořadí nejlepších prodejen roku. Soutěž probíhá již od roku 2020 a jejím titulárním partnerem je společnost Visa, partnery jsou dále MORIS design a SAMSUNG, divize průmyslových displejů. Mediálním partnerem soutěže je Newstream.

Prodejnu může nominovat každý snadno a bezplatně přes mail nominace@mistoprodeje.cz.

Více o soutěži najdete zde: https://www.mistoprodeje.cz/o-soutezi-czech-top-shop/ a na stránkách https://www.czechtopshop.cz/

K článku zatím nejsou žádné komentáře.
Přidat komentář


Přečtěte si také:

17.04.2023Vítězem VCTS za měsíc březen je prodejna Alensa v pražské Lazarské VISA Czech Top Shop (VISA Czech Top Shop)
14.02.2023Lednovým vítězem VCTS je pražská prodejna LEGO v OC Westfield Chodov VISA Czech Top Shop (VISA Czech Top Shop)
09.01.2023Vítězem VCTS 12/2022 je Mototechna Drive v pražských Čimicích VISA Czech Top Shop (VISA Czech Top Shop)
05.12.2022Vítězem VCTS 11/2022 je Vermont Store u Prašné brány v Praze VISA Czech Top Shop (VISA Czech Top Shop)



Zobrazit sloupec 

Kalkulačka - Výpočet

Výpočet čisté mzdy

Důchodová kalkulačka

Přídavky na dítě

Příspěvek na bydlení

Rodičovský příspěvek

Životní minimum

Hypoteční kalkulačka

Povinné ručení

Banky a Bankomaty

Úrokové sazby, Hypotéky

Směnárny - Euro, Dolar

Práce - Volná místa

Úřad práce, Mzda, Platy

Dávky a příspěvky

Nemocenská, Porodné

Podpora v nezaměstnanosti

Důchody

Investice

Burza - ČEZ

Dluhopisy, Podílové fondy

Ekonomika - HDP, Mzdy

Kryptoměny - Bitcoin, Ethereum

Drahé kovy

Zlato, Investiční zlato, Stříbro

Ropa - PHM, Benzín, Nafta, Nafta v Evropě

Podnikání

Města a obce, PSČ

Katastr nemovitostí

Katastrální úřady

Ochranné známky

Občanský zákoník

Zákoník práce

Stavební zákon

Daně, formuláře

Další odkazy

Auto - Cena, Spolehlivost

Registr vozidel - Technický průkaz, eTechničák

Finanční katalog

Volby, Mapa webu

English version

Czech currency

Prague stock exchange


Ochrana dat, Cookies

 

Copyright © 2000 - 2024

Kurzy.cz, spol. s r.o., AliaWeb, spol. s r.o.

ISSN 1801-8688