Patrik Madle (ČSOB)
Lidé  |  13.03.2023 11:27:36

Organizačně-personální změny ve skupině ČSOB: Výkonným ředitelem útvaru Strategie & Lidské zdroje se stane Tomáš Jaroš

Tomáš JarošS účinností od 1. května 2023 dojde ve skupině ČSOB ke sloučení agendy strategie a lidských zdrojů. Výkonným ředitelem útvaru Strategie & Lidské zdroje se stane Tomáš Jaroš, současný generální ředitel Patria Finance.

„Nová pozice je pro mě velmi zajímavou výzvou. Skupina ČSOB je jedním z nejlepších zaměstnavatelů v České republice. Velice rád se budu podílet na jejím dlouhodobém směřování, ať již z pohledu tvorby strategických vizí, tak i budování silné firemní kultury. Naším cílem je být moderní a efektivní finanční institucí se silně motivovanými zaměstnanci, pro které je spokojený klient na prvním místě. K tomu bych chtěl využít své předchozí zkušenosti z vedení retailových segmentů i Patria Finance. Kde byl vždy kladen vysoký důraz na klientský zážitek a profesionalitu. Moc se na tuto výzvu s novým týmem těším!“ sděluje k personální změně Tomáš Jaroš.



Petr PolášekStávající šéf útvaru B-2 Strategie Petr Polášek se s platností od 1. dubna 2023 stane členem představenstva Patria investiční společnosti, kde doplní tým zaměřující se na obhospodařování nemovitostních fondů. Jeho jmenování podléhá schválení ČNB.

Nový generální ředitel Patria Finance bude oznámen do konce dubna.

Tomáš Jaroš pracuje ve skupině ČSOB na různých manažerských pozicích od roku 1999. V roce 2006 se stal výkonným ředitelem zodpovědným za oblast Obchodní a marketingové podpory. V roce 2012 pokračoval na pozici na pozici výkonného ředitele Spotřebního financování a od roku 2014 vedl útvar Designu služeb skupiny ČSOB. Od roku 2018 je šéfem Patria Finance.

Ondřej Vychodil nastoupil do ČSOB v roce 2006 na pozici ředitele Vztahů k investorům. Následně vedl útvary Komunikace, Strategie a rozvoj, v letech 20172019 Finance a od ledna 2020 Lidské zdroje skupiny ČSOB.

Ondřej Vychodil, stávající výkonný ředitel útvaru Lidské zdroje skupiny ČSOB, bude od 1. května zodpovědný za vybrané strategické projekty a bude přímo podřízen generálnímu řediteli Alešovi Blažkovi.

 

Petr Polášek působí ve skupině ČSOB od roku 2008. Nejprve jako poradce managementu v týmu Strategie, v letech 20182019 jako specialista pro fúze a akvizice v týmu Patria Corporate Finance a od roku 2019 jako manažer útvaru Strategie.

Skupina ČSOB je vedoucím hráčem na trhu finančních služeb v České republice

Skupina ČSOB je součástí mezinárodní bankopojišťovací skupiny KBC, která aktivně působí především v Belgii a v regionu střední a východní Evropy. Na českém trhu působí skupina ČSOB zejména pod obchodními značkami ČSOB, Era, Poštovní spořitelna, Hypoteční banka a ČMSS. Své služby skupina ČSOB poskytuje všem typům zákazníků, a to jak fyzickým osobám, tak malým a středním podnikům, korporátní a institucionální klientele. Do produktového portfolia skupiny ČSOB patří financování potřeb spojených s bydlením (hypotéky a půjčky ze stavebního spoření), pojistné produkty a penzijní fondy, produkty kolektivního financování a správa aktiv i specializované služby (leasing a factoring). Skupina ČSOB pečlivě naslouchá potřebám svých klientů a nabízí jim nikoliv produkty, ale nejvhodnější řešení. V rámci konceptu bankopojištění nabízí také produkty sesterské ČSOB Pojišťovny.

Více informací na: www.csob.cz

K článku zatím nejsou žádné komentáře.
Přidat komentář





Zobrazit sloupec 

Kalkulačka - Výpočet

Výpočet čisté mzdy

Důchodová kalkulačka

Přídavky na dítě

Příspěvek na bydlení

Rodičovský příspěvek

Životní minimum

Hypoteční kalkulačka

Povinné ručení

Banky a Bankomaty

Úrokové sazby, Hypotéky

Směnárny - Euro, Dolar

Práce - Volná místa

Úřad práce, Mzda, Platy

Dávky a příspěvky

Nemocenská, Porodné

Podpora v nezaměstnanosti

Důchody

Investice

Burza - ČEZ

Dluhopisy, Podílové fondy

Ekonomika - HDP, Mzdy

Kryptoměny - Bitcoin, Ethereum

Drahé kovy

Zlato, Investiční zlato, Stříbro

Ropa - PHM, Benzín, Nafta, Nafta v Evropě

Podnikání

Města a obce, PSČ

Katastr nemovitostí

Katastrální úřady

Ochranné známky

Občanský zákoník

Zákoník práce

Stavební zákon

Daně, formuláře

Další odkazy

Auto - Cena, Spolehlivost

Registr vozidel - Technický průkaz, eTechničák

Finanční katalog

Volby, Mapa webu

English version

Czech currency

Prague stock exchange


Ochrana dat, Cookies

 

Copyright © 2000 - 2024

Kurzy.cz, spol. s r.o., AliaWeb, spol. s r.o.

ISSN 1801-8688