Petr Pelc (Zainvestuj.to)
Akcie ve světě  |  28.02.2023 14:03:09

Coca-Cola rozšiřuje svou produktovou řadu o nový nápoj

Dceřiná společnost Coca-Coly uvádí na trh nové unikátní nápoje, aby rozšířila sortiment nápojů kolového giganta. Coca-Cola se nebojí vykročit a zkoušet nové věci. Značka v minulosti zkoušela nové a jedinečné zvraty v nápojích, takže není žádným překvapením, když se objeví nová příchuť.

Coca-Cola přinesla světu dietní kolu hned poté, co společnost Pepsi uvedla na trh Pepsi Clear. Další nové příchutě přicházely a odcházely, přičemž některé měly trvalou sílu a působnost na trhu, zatímco jiné se vytrácely a přestaly existovat. Cherry Coke uspěla a je stále k dispozici na trhu, avšak Diet Cherry Coke příliš neuspěla. Coca-Cola rozšířila své portfolio nápojů akvizicí Minute Maid v roce 1960 a nabídla zdravější variantu svých sodových nápojů. Coca-Cola šla ještě dále směrem k nabízení zdravějších nápojů, když v roce 1999 začala stáčet a prodávat vlastní značku balené vody Dasani.

Značka Coca-Cola Minute Maid otřásla nápojovou nabídkou, když přidala Aguas Frescas, džusový nápoj. Nový nápoj měl marketingovou značku Refreshing AF, která sehrála úlohu na dvojitém vstupu zkratky Aguas Frescas, AF. Tento marketing byl použit k přilákání věkově mladšího spotřebitele k produktu. Minute Maid vzala tento nový osvěžující nápoj AF šťávy a přidala nový šmrnc. Minute Maid nyní nabízí Aguas Fresca jako Pineapple Horchata, aby dodal svým šťávám inspirovaným AF Latinskou Amerikou špetku nové chuti. 

Horchata je oblíbený mexický nápoj, který lze nejlépe popsat jako sladké rýžové mléko. Nápoj má sladkou a pikantní směs chutí a nádech smetanové chuti z horchaty. Vyrábí se namáčením mleté ​​rýže nebo jiných zrn, jako jsou mandle, sezamová semínka nebo ořechy ve vodě, poté se směs rozmixuje a scedí, aby se vytvořila hladká krémová tekutina. K dochucení nápoje se často přidává cukr, skořice a vanilka. Výsledný nápoj je mléčně bílý a má lehce nasládlou a ořechovou chuť. V Mexiku se horchata někdy vyrábí s přidaným melounem nebo limetkovou šťávou. Dalšími příchutěmi Aguas Frescas od Minute Maid jsou mango, jahoda a ibišek. Tyto nápoje se maloobchodně prodávají v plechovkách. 

Petr Pelc, hlavní analytik zainvestuj.to

Zainvestuj.to

On-line tržiště firemních českých dluhopisů Zainvestuj.to propojuje investory s ověřenými firmami. Investor získá výnos nad hladinou inflace a české firmy kapitál k dalšímu růstu. Vše online a bez starostí.

Více informaci na: www.zainvestuj.to

Okomentovat na facebooku






Zobrazit sloupec 

Kalkulačka - Výpočet

Výpočet čisté mzdy

Důchodová kalkulačka

Přídavky na dítě

Příspěvek na bydlení

Rodičovský příspěvek

Životní minimum

Hypoteční kalkulačka

Povinné ručení

Banky a Bankomaty

Úrokové sazby, Hypotéky

Směnárny - Euro, Dolar

Práce - Volná místa

Úřad práce, Mzda, Platy

Dávky a příspěvky

Nemocenská, Porodné

Podpora v nezaměstnanosti

Důchody

Investice

Burza - ČEZ

Dluhopisy, Podílové fondy

Ekonomika - HDP, Mzdy

Kryptoměny - Bitcoin, Ethereum

Drahé kovy

Zlato, Investiční zlato, Stříbro

Ropa - PHM, Benzín, Nafta, Nafta v Evropě

Podnikání

Města a obce, PSČ

Katastr nemovitostí

Katastrální úřady

Ochranné známky

Občanský zákoník

Zákoník práce

Stavební zákon

Daně, formuláře

Další odkazy

Auto - Cena, Spolehlivost

Registr vozidel - Technický průkaz, eTechničák

Finanční katalog

Volby, Mapa webu

English version

Czech currency

Prague stock exchange


Ochrana dat, Cookies

 

Copyright © 2000 - 2024

Kurzy.cz, spol. s r.o., AliaWeb, spol. s r.o.

ISSN 1801-8688