Inzerce (Inzerce)
Kryptoměny  |  20.02.2023 11:37:45REKLAMA

Projekt C+Charge a jeho token CCHG - Kde a jak si mohou investoři koupit?

Už delší dobu se mluví ve společnosti o tom, že by bylo zapotřebí udělat malou “revoluci” v pohledu na elektromobily (EV). Více celou problematiku EV přiblížit širší veřejnosti, která většinou ohledně této stále ještě novinky dosti tápe. Jelikož už mnoho lidí objevilo svět kryptoměn, tak společnost C+Charge přišla se zajímavým nápadem tyto dvě na první pohled zcela odlišné sektory propojit. Kombinací kryptoměn a EV tak vzniklo nové řešení, které by mohlo výrazně usnadnit majitelům a řidičům EV celý proces jejich nabíjení.

Projekt C+Charge totiž by rád vyvinul peer-to-peer platební systém založený na blockchainu, s cílem otevřít trh s odměnami za uhlíkové kredity i malým spotřebitelům, konkrétně tedy řidičům EV. Projekt tímto chce prostřednictvím své revoluční platformy přilákat řadu nových kupců EV, které láká právě vidina finanční odměny za snížení jejich uhlíkové stopy EV.

Projekt C+Charge

Fungování v praxi

Celý tento proces nabíjení EV s projektem C+Charge by měl vypadat asi následovně. Řidiči budou k nabíjení svých EV používat aplikaci C+Charge, která je vždy dopředu upozorní na to, že jejich vůz bude brzy vybitý. Následně na to vyhledá aplikace řidiči nejbližší nabíjecí stanici se všemi základními informacemi o ní.

Řidič si zde nabije své EV a zaplatí pomocí nativního tokenu projektu CCHG. Jako dárek za využití aplikace dostane řidič poté uhlíkový kredit ve formě Goodness Native Token (GNT), což je ověřený dobrovolný uhlíkový kredit podporovaný společnostmi rizikového kapitálu a16z Crypto, Samsung Next a rovněž i správcem fondu Invesco. Čím více tedy řidiči EV utratí tokenu CCHG, tím více GNT vydělají.

Kde koupit token CCHG

Aby mohla společnost C+Charge dobře zafinancovat svůj vývoj, tak zahájila předprodej svého nativního tokenu CCHG. Z celkové pevné nabídky 1 miliardy tokenů CCHG jich bylo přesně 40 % dáno do předprodeje. Předprodej je rozdělen do několika fází, přičemž v každé další fázi bude cena tokenu automaticky navyšována.

V první fázi předprodeje byla cena tokenu CCHG 0,013 USD, ve druhé fázi byla cena 0,0145 USD a v právě probíhající třetí fázi je cena 0,016 USD. Za pouhých pár týdnů od spuštění předprodeje se již podařilo vybrat více než 1 milion dolarů.

Vzhledem k celkovému vysokému zájmu investorů o “zelené” projekty, jako bylo například dobře vidět i u podobného projektu IMPT, kterému se podařilo získat v rámci svého předprodeje více než 20 milionů dolarů, by neměli investoři ani zde dlouho váhat a pořídit si tokeny CCHG co nejdříve v raných fázích předprodeje.

Jak koupit token CCHG

Pokud by se investor rozhodl investovat své finanční prostředky do tohoto projektu, tak je to opravdu velmi snadné. Stačí mu k tomu vlastně jen mít aktivní kryptoměnovou peněženku s dostatečným kapitálem. Přesný postup jak postupovat v pěti krocích, si nyní popíšeme.

Krok 1 - Nastavení krypto peněženky

Jako první věc si bude muset investor stáhnout a nainstalovat krypto peněženku jako například MetaMask či TrustWallet. Pokud investor žádnou krypto peněženku zatím nemá, není nic jednoduššího než jít na oficiální webové stránky třeba MetaMask a postupovat pak přesně podle pokynů ke stažení a instalaci dané krypto peněženky.

Krok 2 - Připojení krypto peněženky

Když už má investor svou krypto peněženku staženou a nainstalovanou, může se rovnou přesunout na oficiální webové stránky projektu C+Charge. Hned na úvodní straně se mu zobrazí aktuální stav předprodeje, kde se rovněž i nachází tlačítko “Připojit peněženku”. Po kliknutí na toto tlačítko, si investor vyberu tu krypto peněženku, kterou si předtím nainstaloval (např. MetaMask, TrustWallet).

Krok 3 - Použití USDT/BNB k nákupu tokenu CCHG

Jak už bylo zmíněno výše, aby si mohl investor koupit zvolený počet tokenů CCHG, musí mít na své krypto peněžence i dostatečný počet tokenů USDT nebo BNB. Tyto tokeny může investor jednoduše pořídit na jakékoliv kryptoměnové burze. Rovněž je i také možné provést nákup tokenů CCHG pomocí BNB kreditní karty.

Krok 4 - Nákup tokenů CCHG

Jakmile bude mít investor dostatečné množství tokenů USDT nebo BNB na své krypto peněžence, může přistoupit k nákupu tokenů CCHG. Stačí jen kliknout na tlačítko “Koupit s USDT” nebo “Koupit s BNB”.

Krok 5 - Potvrzení transakce a vyžádání si tokenů CCHG

V posledním pátém kroku požádá investora poskytovatel krypto peněženky o autorizaci. Po kontrole počtu tokenů CCHG, které mají být přijaty, může investor pokračovat a transakci potvrdit. Investor si své tokeny CCHG však může nárokovat až po skončení předprodeje.

Slova závěrem

Již od začátku předprodeje je o tokeny CCHG mezi investory velký zájem. Investoři by se tak měli do předprodeje zapojit co nejdříve, aby si zajistili nejnižší možnou cenu, za kterou lze tyto tokeny koupit. Čím dříve si totiž investor tokeny CCHG koupí, tím vyšší může po skončení předprodeje generovat zisk.

Navštívit předprodej C-charge

Upozornění redakce Kurzy.cz: Články, jejichž autorem nejsou Kurzy.cz, nevyjadřují názor redakce či provozovatele portálu Kurzy.cz. Využijete-li v článcích poskytnutá sdělení jako investiční doporučení nebo poradenství, činíte tak z vlastního uvážení, na vlastní náklady a riziko.






Zobrazit sloupec 
Kurzy.cz logo
EUR   BTC   Zlato   ČEZ
USD   DJI   Ropa   Erste

Kalkulačka - Výpočet

Výpočet čisté mzdy

Důchodová kalkulačka

Přídavky na dítě

Příspěvek na bydlení

Rodičovský příspěvek

Životní minimum

Hypoteční kalkulačka

Povinné ručení

Banky a Bankomaty

Úrokové sazby, Hypotéky

Směnárny - Euro, Dolar

Práce - Volná místa

Úřad práce, Mzda, Platy

Dávky a příspěvky

Nemocenská, Porodné

Podpora v nezaměstnanosti

Důchody

Investice

Burza - ČEZ

Dluhopisy, Podílové fondy

Ekonomika - HDP, Mzdy

Kryptoměny - Bitcoin, Ethereum

Drahé kovy

Zlato, Investiční zlato, Stříbro

Ropa - PHM, Benzín, Nafta, Nafta v Evropě

Podnikání

Města a obce, PSČ

Katastr nemovitostí

Katastrální úřady

Ochranné známky

Občanský zákoník

Zákoník práce

Stavební zákon

Daně, formuláře

Další odkazy

Auto - Cena, Spolehlivost

Registr vozidel - Technický průkaz, eTechničák

Finanční katalog

Volby, Mapa webu

English version

Czech currency

Prague stock exchange


Ochrana dat, Cookies

 

Copyright © 2000 - 2024

Kurzy.cz, spol. s r.o., AliaWeb, spol. s r.o.

ISSN 1801-8688