VISA Czech Top Shop (VISA Czech Top Shop)
Obchod a služby  |  14.02.2023 15:22:17

Lednovým vítězem VCTS je pražská prodejna LEGO v OC Westfield Chodov

Vítězem lednového kola hodnocení zákaznického zážitku Visa Czech Top Shop 2023 se stává první LEGO prodejna otevřená v České republice v OC Westfield Chodov.

Na první pohled je zřejmé, že se jedná o absolutní ráj pro fanoušky lega všech věkových kategorií. Zákazníky v obchodě přivítá unikátní 3D model LEGO inspirovaný českou historií. Velmi dobře se v obchodě orientujeme díky skvělé navigaci podpořené pohyblivými LED displeji. Inspektoři při hodnocení využili možnost postavit si svůj vlastní výtvor z kostiček u interaktivního hracího stolu. Od milé obsluhy se dozvěděli o akcích, které jsou pořádány přímo v obchodě a které díky volnému tvoření podporují představivost u dětí i dospělých. Příkladem je věž, kde si zákazníci mohou vytvořit vlastní LEGO figurku. Třešničkou na dortu je speciální stěna LEGO Pick A Brick Wall, která nabízí skvělý způsob, jakým si návštěvníci mohou vybrat a koupit přesně ty jednotlivé dílky, které potřebují pro své stavby. Personál obchodu je velmi nápomocný a vy tak máte pocit, že čekají právě na váš dotaz. Vítězi moc gratulujeme!

Druhé místo v lednu obsadila prodejna a showroom elektrokol Ekolo.cz v Praze na adrese K letišti. Stavba je zapamatovatelná díky svému bio-dynamickému tvaru nakloněného lichoběžníku a sama je velmi zajímavým architektonickým prvkem. Po vstupu do velkého prostoru se inspektorům líbila především všudypřítomná propagace sportu a zdravého životního stylu v každém věku. Zaujalo je také skvělé vystavení vlastní navržené a vyráběné vyšší třídy elektrokol doplněné informačními brožurkami, kde se zájemce dozví vše, co ho o kole zajímá. Tato podpora prodeje je samozřejmě doplněna asistencí ze strany perfektně proškoleného personálu, který odpověděl na všetečné dotazy inspektorů. Od nich se dozvídáme, že specialisté z ekolo.cz se podílí na vzdělávacích projektech, které se zabývají školením cyklo-mechaniků a také, že v rámci podnikání provozují půjčovnu elektrokol.

Třetí místo si pro měsíc leden odnáší nedávno otevřená prodejna značky Under Armour v Palladiu, která se přestěhovala do větších prostor. Po vstupu do prodejny nás upoutá veliký LCD displej, kde běží reklamní spoty na nabízené zboží a ukazují možnosti jeho využití. Navigace ať směrem k prodejně, tak i v rámci interiéru, je řešena na výbornou a naši inspektoři se zde lehce orientovali. Od zkušené obsluhy se dozvěděli, že nyní nově kromě dámského a pánského oblečení a obuvi na běh a fitness mohou pořídit i oblečení na golf. Za největší výhody nákupu v tomto obchodě sami považují fakt, že Under Armour patří k předním vývojářům a prodejcům funkčního oblečení, obuvi a sportovního vybavení, které oblékají ti nejlepší sportovci světa. A my musíme souhlasit přinejmenším s tím, že zákaznický zážitek tady poskytují opravdu skvělý.

VISA Czech Top Shop

Soutěž „VISA Czech Top Shop“ je analogií Michelinských hvězd udělovaných restauracím. Inspektoři soutěže inkognito navštěvují a hodnotí každý měsíc zákaznický zážitek nominované prodejny dle osmi kritérií. Z dvanácti vítězů jednotlivých měsíců určí finálová porota závěrečné pořadí nejlepších prodejen roku. Soutěž probíhá již od roku 2020 a jejím titulárním partnerem je společnost Visa, partnery jsou dále MORIS design a SAMSUNG, divize průmyslových displejů. Mediálním partnerem soutěže je Newstream.

Prodejnu může nominovat každý snadno a bezplatně přes mail nominace@mistoprodeje.cz.

Více o soutěži najdete zde: https://www.mistoprodeje.cz/o-soutezi-czech-top-shop/ a na stránkách https://www.czechtopshop.cz/

K článku zatím nejsou žádné komentáře.
Přidat komentář


Přečtěte si také:

17.04.2023Vítězem VCTS za měsíc březen je prodejna Alensa v pražské Lazarské VISA Czech Top Shop (VISA Czech Top Shop)
13.03.2023Vítězem VCTS 2/2023 se stala prodejna Lidl v Praze Na Příkopech VISA Czech Top Shop (VISA Czech Top Shop)
09.01.2023Vítězem VCTS 12/2022 je Mototechna Drive v pražských Čimicích VISA Czech Top Shop (VISA Czech Top Shop)



Zobrazit sloupec 

Kalkulačka - Výpočet

Výpočet čisté mzdy

Důchodová kalkulačka

Přídavky na dítě

Příspěvek na bydlení

Rodičovský příspěvek

Životní minimum

Hypoteční kalkulačka

Povinné ručení

Banky a Bankomaty

Úrokové sazby, Hypotéky

Směnárny - Euro, Dolar

Práce - Volná místa

Úřad práce, Mzda, Platy

Dávky a příspěvky

Nemocenská, Porodné

Podpora v nezaměstnanosti

Důchody

Investice

Burza - ČEZ

Dluhopisy, Podílové fondy

Ekonomika - HDP, Mzdy

Kryptoměny - Bitcoin, Ethereum

Drahé kovy

Zlato, Investiční zlato, Stříbro

Ropa - PHM, Benzín, Nafta, Nafta v Evropě

Podnikání

Města a obce, PSČ

Katastr nemovitostí

Katastrální úřady

Ochranné známky

Občanský zákoník

Zákoník práce

Stavební zákon

Daně, formuláře

Další odkazy

Auto - Cena, Spolehlivost

Registr vozidel - Technický průkaz, eTechničák

Finanční katalog

Volby, Mapa webu

English version

Czech currency

Prague stock exchange


Ochrana dat, Cookies

 

Copyright © 2000 - 2024

Kurzy.cz, spol. s r.o., AliaWeb, spol. s r.o.

ISSN 1801-8688