Redakce (Bydlet.cz)
Reality  |  08.02.2023 13:36:41

VGP pronajala 10 000 m2 ve VGP Parku Ústí nad Labem City společnosti Bosal

Společnost Bosal Aftermarket Europe, lídr ve vývoji a výrobě katalyzátorů a systémů řízení emisí pro osobní automobily a průmyslové aplikace, si zde pronajala celkem 10 210 m2 výrobních a skladových ploch v hale „A“. Nová hala bude realizovaná ve stupni zelené certifikace BREEAM Very Good. Její dokončení VGP plánuje do konce letošního roku, přičemž předání haly proběhne v lednu 2024.

„Bosal, stejně jako VGP, je rodinnou společností. Působí po století jako hlavní celosvětový dodavatel pro automobilový průmysl. Ústí nad Labem se svou průmyslovou tradicí považujeme za ideální místo pro rozšíření jejich byznysu, navíc je projekt umístěn pouhé 2 km od dálnice D8 propojující Prahu a Drážďany. Svojí expanzí do této lokality společnost vytvoří desítky pracovních míst a podpoří tak zaměstnanost v regionu,“ komentuje David Plzák, Country Manager VGP pro Českou republiku.

Společnost Bosal byla založena v roce 1923 v Nizozemsku. Od té doby se významně rozrostla a stala se jedním z předních inovátorů automobilového a energetického průmyslu. Aktuálně disponuje 17 průmyslovými areály, 12 distribučními centry, 7 výzkumnými a vývojovými centry a 2 500 zaměstnanci po celém světě. Mezi hlavní produkty firmy se řadí systémy pro regulaci emisí pro osobní a užitková vozidla, střešní nosiče, systémy tažného zařízení a další díly pro automobilový průmysl.

Ve VGP Parku Ústí nad Labem City vzniknou na celkové ploše téměř 11 hektarů celkem 3 haly ve stupni zelené certifikace BREEAM Very Good s více než 52 000 m2 pronajímatelných ploch. V současné době zde již probíhají přípravné práce a aktuálně zbývá v hale „A“ k pronájmu 12 000 m2 volných ploch. Park je vzdálen pouhé 3 minuty jízdy od centra města a 5 minut chůze od vlakového nádraží. V těsné blízkosti se nachází i několik zastávek městské hromadné dopravy (autobusů a trolejbusů).

Podpisem nájemní smlouvy se společností Bosal, můžeme v tomto parku ve zbývajících prostorách stále nabídnout ca 40 000 m2 moderních semi-industriálních a logistických prostor, které jsou ve výstavbě nebo připravené k realizaci s možností instalace fotovoltaických panelů na střechách hal,“ dodává Ondřej Titz, komerční ředitel pro Českou republiku.

K článku zatím nejsou žádné komentáře.
Přidat komentář





Zobrazit sloupec 

Kalkulačka - Výpočet

Výpočet čisté mzdy

Důchodová kalkulačka

Přídavky na dítě

Příspěvek na bydlení

Rodičovský příspěvek

Životní minimum

Hypoteční kalkulačka

Povinné ručení

Banky a Bankomaty

Úrokové sazby, Hypotéky

Směnárny - Euro, Dolar

Práce - Volná místa

Úřad práce, Mzda, Platy

Dávky a příspěvky

Nemocenská, Porodné

Podpora v nezaměstnanosti

Důchody

Investice

Burza - ČEZ

Dluhopisy, Podílové fondy

Ekonomika - HDP, Mzdy

Kryptoměny - Bitcoin, Ethereum

Drahé kovy

Zlato, Investiční zlato, Stříbro

Ropa - PHM, Benzín, Nafta, Nafta v Evropě

Podnikání

Města a obce, PSČ

Katastr nemovitostí

Katastrální úřady

Ochranné známky

Občanský zákoník

Zákoník práce

Stavební zákon

Daně, formuláře

Další odkazy

Auto - Cena, Spolehlivost

Registr vozidel - Technický průkaz, eTechničák

Finanční katalog

Volby, Mapa webu

English version

Czech currency

Prague stock exchange


Ochrana dat, Cookies

 

Copyright © 2000 - 2024

Kurzy.cz, spol. s r.o., AliaWeb, spol. s r.o.

ISSN 1801-8688