Inzerce (Inzerce)
Kryptoměny  |  30.01.2023 11:25:29REKLAMA

Projekt FightOut a jeho bonusový program, který odměňuje i investory

Projekt FightOut je zcela ojedinělý projekt, který odměňuje nejen své uživatele, ale i investory, kteří se zapojí do jeho předprodeje. Pro uživatele a investory je připraven opravdu bohatý bonusový program, který je navíc ještě rozšířen o různé soutěže a giveaways.

Odměny pro investory

Jak již bylo zmíněno, projekt FightOut se rozhodl vytvořit bonusový program i pro investory, kteří se rozhodnou podpořit tento projekt již během předprodeje a to tím, že si koupí nativní token platformy.

FightOut - Purchase amount

Investoři jsou odměňováni během předprodeje formou bonusových tokenů. Bonusový program má celkem čtyři úrovně, které jsou kombinací investované částky a rozhodného období, které si zvolí sami investoři. Nejvyšší úrovně bonusů ve výši 50 % mohou investoři dosáhnout kombinací dvou bonusů. Prvním bonusem je 25 % za investici alespoň 50 tisíc dolarů v předprodeji a 25 % za zvolení rozhodného období na dobu 2 let.

Tato nabídka však nepotrvá po celou dobu předprodeje, ale skončí po získání 5 milionů dolarů.Čtyři bonusové úrovně projektu FightOut jsou Contender, Champion, World Champion a Undisputed Champion. Nárok na bonusové tokeny bude mít však jen ten investor, který investuje do předprodeje alespoň 500 dolarů a zvolí šestiměsíční rozhodné období.

FightOut - Čtyři bonusové úrovně

Pokud investoři zvolí navrženou částku bonusu pro každou danou úroveň a zároveň i splní požadavek na výši investice, tak mohou získat i řadu dalších zajímavých odměn. Těmito odměnami jsou například roční předplatné mobilní aplikace, dvoudenní kemp s bývalým profesionálním boxerem nebo možnost setkat se s jedním z ambasadorů projektu FightOut.

Další formou odměny jsou i tokeny REPS, které mohou investoři uplatnit při nákupu v aplikaci za kosmetiku pro jejich avatary, zboží FightOut, doplňky či fitness vybavení.Pokud investor nezvolí jinak, tak všechny tokeny FGHT podléhají tříměsíčnímu rozhodnému období. Avšak po jeho uplynutí se mohou investoři rozhodnout, zda si přejí dobu blokace prodloužit či nikoliv.

Kromě již výše zmíněných bonusů, mohou také investoři získat odměny, když budou stakovat určité množství tokenů FGHT nebo je budou stakovat na delší dobu. Jednoduše řečeno, čím více nebo déle bude investor tokeny stakovat, tím bude mít nárok na vyšší úroveň členství.

FightOut - Staking

Odměny pro uživatele

Jelikož se projekt FightOut zabývá především zdravým životním stylem a fitness, tak se rozhodl, že bude své uživatele za jejich každodenní aktivitu odměňovat. Své uživatele bude motivovat prostřednictvím mechanismu move-to-earn a fitness plánů pro každého.

FightOut oproti konkurenčním projektům svým uživatelům kromě kroků sleduje i veškerou jejich fitness aktivitu učiněnou během celého dne. Díky tomu tak získá uživatel všechny potřebné údaje o svém fyzickém stavu, které postupem času může srovnávat a vidět svá zlepšení.

Aplikace FightOut je navržena tak, aby z ní každý uživatel vytěžil pro sebe maximum. Po registraci si v aplikaci uživatel nastaví své cíle, fitness zázemí, požadované tréninky, dostupné vybavení a mnoho dalšího. Velkým plusem této aplikace je také to, že sleduje mnohem více než jen fyzickou aktivitu uživatele, ale také jeho spánek, výživu a další faktory, které mohou výrazně ovlivnit výsledky jeho snahy k vysněné postavě.

Na základě těchto údajů poté aplikace vygeneruje podle těch nejlepších fitness trenérů a fitness postupů ten nejvhodnější tréninkový plán. Uživatel bude za svou každodenní fitness aktivitu odměňován formou tokenů REPS. Za každý trénink, splněnou kondiční výzvu nebo za přispění nějaké sociální aktivity pro komunitu FightOut dostane uživatel určitý počet těchto tokenů.

Tokeny REPS bude moci následně vyměnit za různé předměty v obchodě FightOut, platit s nimi členství nebo si objednat online konzultace s trenérem. Aby těch odměn nebylo málo, tak uživatel může také ještě získat odznaky. Díky těmto odznakům získá přístup k nejrůznějším výhodám v aplikaci či ke slevám v obchodě FightOut.

FightOut si také připravil pro své fanoušky jako poděkování za jejich zájem o předprodej a rychle rostoucí komunitu tzv. “giveaway”. Tímto giveaway jsou tokeny FGHT v hodnotě 250 tisíc dolarů, který získá jeden šťastlivec, jež splní několik podmínek. Více informací o tomto giveaway zde.

Mezi další soutěže, které si pro své fanoušky FightOut připravil, patří i soutěž na Redditu. V této soutěži mají fanoušci za úkol dokázat, že jsou těmi největšími fandy projektu FightOut. Na vítěze této soutěže čeká odměna ve výši 100 dolarů a na toho, kdo se umístí na druhém místě odměna ve výši 50 dolarů.

Předprodej tokenu FGHT

Investoři mohou token FGHT stále koupit v předprodeji za výhodnou cenu 0,0166 USDT. Předprodej ukončí svou první fázi 23. ledna 2023 a poté bude cena tokenu automaticky navýšena. Investorům se tak vyplatí koupit token FGHT co nejdříve, a tím si tak zajistit možnost vyššího zisku. Celý předprodej bude poté ukončen 31. března 2023 a zalistování tokenu FGHT na CEX proběhne 5. dubna 2023 s cenou 0,0333 USDT.

Navštívit předprodej FightOut

Upozornění redakce Kurzy.cz: Články, jejichž autorem nejsou Kurzy.cz, nevyjadřují názor redakce či provozovatele portálu Kurzy.cz. Využijete-li v článcích poskytnutá sdělení jako investiční doporučení nebo poradenství, činíte tak z vlastního uvážení, na vlastní náklady a riziko.


Zprávy a články ke koronaviru a nemoci COVID-19






Zobrazit sloupec 

Kalkulačka - Výpočet

Výpočet čisté mzdy

Důchodová kalkulačka

Přídavky na dítě

Příspěvek na bydlení

Rodičovský příspěvek

Životní minimum

Hypoteční kalkulačka

Povinné ručení

Banky a Bankomaty

Úrokové sazby, Hypotéky

Směnárny - Euro, Dolar

Práce - Volná místa

Úřad práce, Mzda, Platy

Dávky a příspěvky

Nemocenská, Porodné

Podpora v nezaměstnanosti

Důchody

Investice

Burza - ČEZ

Dluhopisy, Podílové fondy

Ekonomika - HDP, Mzdy

Kryptoměny - Bitcoin, Ethereum

Drahé kovy

Zlato, Investiční zlato, Stříbro

Ropa - PHM, Benzín, Nafta, Nafta v Evropě

Podnikání

Města a obce, PSČ

Katastr nemovitostí

Ochranné známky

Finanční katalog

Občanský zákoník

Zákoník práce

Stavební zákon

Daně, formuláře

Další odkazy

Auto - Cena, Spolehlivost

Registr vozidel - Technický průkaz, eTechničák

Monitoring ekonomiky

Volby, Mapa webu

English version

Czech currency

Prague stock exchange


Ochrana dat, Cookies

 

Copyright © 2000 - 2024

Kurzy.cz, spol. s r.o., AliaWeb, spol. s r.o.

ISSN 1801-8688