Inzerce (Inzerce)
Kryptoměny  |  24.01.2023 14:42:41, aktualizováno 18:00:00REKLAMA

FightOut představil svůj Ambassador Program s profesionálními sportovci a fitness influencery

Projekt FightOut představil světu svůj Ambassador Program, jehož hlavními tvářemi jsou profesionální sportovci a také fitness influenceři. Přidaná hodnota tohoto programu spočívá v tom, že v něm budou zaregistrováni nejen profesionální boxeři, ale také další elitní sportovci, kteří budou propagovat značku a pro uživatele FightOut pořádat různé akce, jako jsou například mistrovské kurzy.

Tváře Ambassador Programu vytvoří videa a tréninkové režimy ve studiích, které budou poté součástí každé tělocvičny FightOut. Tato videa budou uživatelům následně dostupná ve 2. čtvrtletí roku 2023.

FightOut chce nejdříve zprovoznil svých prvních dvacet tělocvičen v těch městech, ve kterých bude jeho komunita nejaktivnější, přičemž bude mít svá centra rovněž i ve všech předních světových metropolích. Otevření první tělocvičny je naplánováno v 1. čtvrtletí roku 2023.

Hlavním účelem těchto tělocvičen není pouze prostor, kde si budou moci uživatelé zacvičit, ale také vytvoření komunitních center pro všechny uživatele FightOut. Fyzická přítomnost v tělocvičnách však nebude povinná a ani nezbytnou součástí členství.

Ambasadoři FightOut

K projektu FightOut se připojují ti nejlepší UFC bojovníci, boxeři nebo fitness influenceři, kteří chtějí pomoci uživatelům FightOut nejen k jejich vysněné postavě a lepší fyzické kondici, ale také k dlouhodobému nastavení zdravého životního stylu.

Ambasadoři FightOut

Jako první se ambasadorkami projektu staly dvě ženy ze světa smíšených bojových umění. Jedná se o hvězdy UFC Amandu Ribas (2,1 milionu sledujících na Instagramu) a Taliu Santos (179 tisíc sledujících na Instagramu).

Jelikož se obě tyto brazilské bojovnice významně podílely na posunutí ženské MMA na vyšší úroveň, tak FightOut věří, že by mohly přenést svůj talent i do tělocvičen FightOut prostřednictvím jak videotréninků, tak i osobních konzultací, čímž výrazně pomohou uživatelům se zlepšením jejich fyzické kondice a tréninků. Zároveň však také mohou být skvělou motivací pro všechny ženy.

Třetí ambasadorkou je Savannah Marshall (122 tisíc sledujících na Instagramu), která je jednou z nejlepších ženských boxerek na světě. Do historie se zapsala díky svému zápasu s američankou Shieldsovou, který překonal všechny rekordy a stal se tak tím nejsledovanějším zápasem ze všech ženských boxerských zápasů v historii.

Čtvrtým a prozatím jediným mužským ambasadorem je fitness influencer Tremayne Dortch (271 tisíc sledujících na Instagramu) aka “svalový ninja”. Dortch je nejen osobní trenér, ale i hvězda americké televizní sítě NBC´s American Ninja Warrior, což je sportovní zábavní reality show.

Projekt FightOut

Projekt FightOut je nový sportovní a kryptoměnový projekt, který do prostředí Web 3.0 přináší revoluční způsob propojení fitness a virtuálního prostředí. První beta testování tohoto projektu, jež si bude moci omezený počet uživatelů FightOut vyzkoušet, proběhne už v prvním čtvrtletí roku 2023.

Kompletní aplikace má být poté dostupná hned v následujícím druhém čtvrtletí. Tato aplikace zcela jedinečným způsobem spojuje tréninky v reálném světě s tréninky avatarů ve světě metaverze.

Tokenomika Fightout

FightOut je move-to-earn projektem, který chce formou odměny motivovat své uživatele ke každodenní fyzické aktivitě. Jedná se tak o projekt, který je primárně zaměřený na zdravý životní styl a fitness. Od jiných konkurenčních projektů se FightOut odlišuje především tím, že svým uživatelům kromě jejich kroků sleduje i veškerou jejich denní fyzickou aktivitu.

Uživatel tak díky tomu získá ucelený přehled o svých sportovních výkonech. Všechna uživatelova cvičení budou zaznamenávána a sledována v reálném čase v aplikaci FightOut. Na základě svých dokončených cvičení pak bude uživatel následně odměněn.

Odměny jsou uživatelům vypláceny v aplikaci prostřednictvím tokenů REPS. Tokeny REPS je dále možné také směnit za nativní token platformy FGHT nebo vyměnit v aplikaci za zboží FightOut. Co se týče zboží mají uživatelé opravdu široký výběr. Mezi to nejdůležitější co si budou moci za tokeny REPS koupit patří - sportovní oblečení, doplňky FightOut, nezaměnitelné tokeny, bojové vybavení nebo online trenérské konzultace.

Aplikace FightOut

V aplikaci bude mít každý uživatel svého avatara, který ho bude zastupovat ve světě metaverse. Uživatel bude s avatarem tzv. svázán duší, což ve výsledku znamená, že jak se bude fyzicky měnit tělo uživatele v reálném světě, tak se bude přesně podle toho i měnit tělo avatara ve světě metaverse. Avatar bude mít všechny atributy jako jeho uživatel a to včetně síly, fyzické kondice, kardiovaskulárního systému nebo techniky.

Zároveň až si bude uživatel jistý svou a tedy i avatarovo fyzickou zdatností, může ho přihlásit i do různých soutěží metaverse. Aby byla motivace uživatelů co nejvíce podpořena, rozhodli se vývojáři FightOut, že s avatary nebude možné obchodovat. Bude tedy jen a pouze záležet na uživateli a jeho vůli ke změně.

Avatar FightOut

Předprodej

Investoři se mohou v současné době zapojit do předprodeje nativního tokenu projektu FGHT, který se nachází v první fázi. V této první fázi je cena tokenu FGHT stanovena na 0,0166 USD. Aktuálně se v předprodeji už vybralo více než 3,05 milionu dolarů. Předprodej bude ukončen 31. března 2023 a zalistování tokenu FGHT na CEX proběhne 5. dubna 2023. Cena tokenu FGHT bude při jeho zalistování na CEX 0,0333 USDT. Investoři tak mají stále jedinečnou možnost získat tento token za velmi výhodnou cenu v předprodeji.

Navštívit předprodej

Upozornění redakce Kurzy.cz: Články, jejichž autorem nejsou Kurzy.cz, nevyjadřují názor redakce či provozovatele portálu Kurzy.cz. Využijete-li v článcích poskytnutá sdělení jako investiční doporučení nebo poradenství, činíte tak z vlastního uvážení, na vlastní náklady a riziko.






Zobrazit sloupec 
Kurzy.cz logo
EUR   BTC   Zlato   ČEZ
USD   DJI   Ropa   Erste

Kalkulačka - Výpočet

Výpočet čisté mzdy

Důchodová kalkulačka

Přídavky na dítě

Příspěvek na bydlení

Rodičovský příspěvek

Životní minimum

Hypoteční kalkulačka

Povinné ručení

Banky a Bankomaty

Úrokové sazby, Hypotéky

Směnárny - Euro, Dolar

Práce - Volná místa

Úřad práce, Mzda, Platy

Dávky a příspěvky

Nemocenská, Porodné

Podpora v nezaměstnanosti

Důchody

Investice

Burza - ČEZ

Dluhopisy, Podílové fondy

Ekonomika - HDP, Mzdy

Kryptoměny - Bitcoin, Ethereum

Drahé kovy

Zlato, Investiční zlato, Stříbro

Ropa - PHM, Benzín, Nafta, Nafta v Evropě

Podnikání

Města a obce, PSČ

Katastr nemovitostí

Katastrální úřady

Ochranné známky

Občanský zákoník

Zákoník práce

Stavební zákon

Daně, formuláře

Další odkazy

Auto - Cena, Spolehlivost

Registr vozidel - Technický průkaz, eTechničák

Finanční katalog

Volby, Mapa webu

English version

Czech currency

Prague stock exchange


Ochrana dat, Cookies

 

Copyright © 2000 - 2024

Kurzy.cz, spol. s r.o., AliaWeb, spol. s r.o.

ISSN 1801-8688