Lidé (Lidé)
Lidé  |  19.01.2023 14:15:29

Zaostřeno na Cloud: do Adastry míří zkušený manažer a povede AWS kompetenci

Česko-kanadská konzultační společnost Adastra posiluje svůj tým specialistů na Cloud. Právě s cloudovými službami má Adastra velké plány a v uplynulých měsících významně investovala do jejich rozvoje napříč celou společností. Proto bude mít cloudovou platformu AWS od Amazonu nově na starosti Radim Šilhánek. Certifikovaný odborník se zkušenostmi z lokálního i amerického trhu.

Radim Šilhánek Nový AWS Competency Leader bude zodpovědný za další rozvoj know-how této platformy u všech týmů Adastry. Zároveň bude dohlížet na architekturu všech AWS implementací. “Můj cíl je zajistit, aby Adastra byla i nadále lídrem v datových službách, a to i pro AWS realizace,” říká Šilhánek, který bude řídit prestižní partnerství Adastry přímo s Amazon Web Services (AWS).

Vystudovaný IT specialista, ekonom a držitel specializovaných AWS certifikací, své zkušenosti získal například v MONETA Money Bank. Poté působil jako výkonný ředitel informačních systémů Home Credit na americkém trhu a následně jako šéf oddělení IT Operations skupiny Home Credit. Proč se rozhodl pro práci v Adastře?

“V loňském roce se z pracovní přestávky stala kariérní křižovatka, kdy jsem se rozhodl pro větší změnu. Chtěl jsem se věnovat především inovacím a nejnovějším technologiím. A právě v tom se naše priority s Adastrou potkaly. Adastra je úspěšná mezinárodní firma s českými kořeny, takže spolupráce pro mě byla nasnadě.”

Cloudová řešení čeká na českém trhu strmý růst. Adastra čerpá cenné know-how od své úspěšné severoamerické pobočky a na českém trhu plánuje této konkurenční výhody a náskoku ve vývoji maximálně využít. “Do našeho regionu přichází další fáze cloudové revoluce. Podíl projektů v regionech severní Ameriky a západní Evropy v posledních letech strmě stoupal. Dnes jsou na těchto trzích cloudové projekty na prvním místě. Poptávka roste i u nás, takže není pochyb, že náš region jde stejným směrem. A Adastra na to bude připravena,” dodává Šilhánek.


Adastra je mezinárodní konzultační společnost, která poskytuje komplexní služby v oblasti digitalizace. Zaměřuje se na zpracování dat, jejich analýzu, budování datových skladů, na oblasti internetu věcí (IoT), big dat, umělé inteligence, vývoje aplikací včetně mobilních či tvorbu marketingových a kreativních strategií. Mezi zákazníky Adastry patří firmy z oblasti retailu, financí a bankovnictví, pojišťovnictví, telekomunikací, automobilového průmyslu, průmyslu, energetiky, farmacie a řady dalších odvětví včetně státní správy. Její projekty realizuje na 2000 konzultantů z 20 kanceláří po celém světě. 

K článku zatím nejsou žádné komentáře.
Přidat komentář





Zobrazit sloupec 

Kalkulačka - Výpočet

Výpočet čisté mzdy

Důchodová kalkulačka

Přídavky na dítě

Příspěvek na bydlení

Rodičovský příspěvek

Životní minimum

Hypoteční kalkulačka

Povinné ručení

Banky a Bankomaty

Úrokové sazby, Hypotéky

Směnárny - Euro, Dolar

Práce - Volná místa

Úřad práce, Mzda, Platy

Dávky a příspěvky

Nemocenská, Porodné

Podpora v nezaměstnanosti

Důchody

Investice

Burza - ČEZ

Dluhopisy, Podílové fondy

Ekonomika - HDP, Mzdy

Kryptoměny - Bitcoin, Ethereum

Drahé kovy

Zlato, Investiční zlato, Stříbro

Ropa - PHM, Benzín, Nafta, Nafta v Evropě

Podnikání

Města a obce, PSČ

Katastr nemovitostí

Ochranné známky

Finanční katalog

Občanský zákoník

Zákoník práce

Stavební zákon

Daně, formuláře

Další odkazy

Auto - Cena, Spolehlivost

Registr vozidel - Technický průkaz, eTechničák

Monitoring ekonomiky

Volby, Mapa webu

English version

Czech currency

Prague stock exchange


Ochrana dat, Cookies

 

Copyright © 2000 - 2024

Kurzy.cz, spol. s r.o., AliaWeb, spol. s r.o.

ISSN 1801-8688