Inzerce (Inzerce)
Kryptoměny  |  17.01.2023 11:43:17REKLAMA

Dash 2 Trade byl uveden na 5 burzách - Předplatné služby bude spuštěno v dubnu 2023

Nativní token D2T platformy Dash 2 Trade, nové platformy pro kryptoanalýzu a obchodní signály, byl 11. ledna 2023 uveden na celkem pěti kryptoburzách a to jen několik málo hodin poté, co byl úspěšně dokončen jeho předprodej.

V souvislosti s uvedením tokenu D2T oznámila platforma rovněž i to, že její řídící panel bude spuštěn v dubnu letošního roku. Obchodníci, kteří jsou držitelé tokenu D2T se tak budou moci přihlásit a začít plně využívat tři z jejich hlavních nabídek služeb. Mezitím na všech trzích přesáhly první objemy obchodů D2T 4 miliony dolarů.

Například na burze Gate.io cena nejdříve vyskočila na cenu 0,06 USD, ale poté zpět klesla kvůli krátkodobému vybírání zisků kumulovaných během předchozích fází předprodeje. Kromě již zmíněné burzy Gate.io se token D2T obchoduje i na centralizovaných burzách LBank, Changelly Pro a BitMart a na decentralizované burze Uniswap. Volatilita se však postupem prvního dne zklidnila a večerní seance na Gate.io končila s cenou kolem 0,036 USD.

V předprodeji Dash 2 Trade získal 15 421 600 dolarů. Dokonce byl předprodej kvůli vysoké poptávce i prodloužen o tzv. fázi přefinancování. I když cenové pohyby první den na burzách nezaznamenaly nikterak vysoké zhodnocení, ve které mnozí investoři možná tajně doufali, tak i přesto to vypadá, že produktové novinky jsou a nadále i budou pro investory zajímavé, jelikož lze na cenovém grafu pozorovat i silné nákupní svíce.

Spuštění předplatného služby Dash 2 Trade již v dubnu

V současné době je komunitě zatím přístupná jen beta verze předprodejní sekce, kterou zároveň i testuje. To se však již brzy změní, konkrétně tedy od dubna letošního roku. Uživatelům se totiž zpřístupní panel, ve kterém budou mít přístup ke všem produktům ekosystému.

Ukázka panelu

Hlavním lákadlem platformy je však Dash Score, který se stal nedílnou součástí nejen analytických dat poskytovaných v sekci předprodeje, jako jsou například sociální metriky. A jsou to právě předprodeje, jež se staly v posledních měsících klíčovou oblastí trhu s možnými vysokými výnosy, ale také i s vyššími riziky. Dash Score tak umožňuje uživatelům rychle si udělat obrázek o trendech na trhu a nebo si projít profily tokenů a získat tak další užitečná data.

A přesně den po uvedení tokenu D2T na burzy, přišel tým Dash 2 Trade s oznámením, že předplatné, které je založeno na inteligentní smlouvě, bude spuštěno již v dubnu letošního roku. Níže je přehled funkcí, které budou uživatelům od dubna 2023 k dispozici.

Předprodejní sekce - Tato sekce bude obsahovat aktuální beta nabídku spolu s částkou vybranou v reálném čase v předprodeji těch nejnovějších krypto předprodejních projektů. Díky tomu tak budou mít uživatelé aktuální přehled o tom, co se na trhu nyní děje.

Event stream - Během těchto událostí bude probíhat obecná analýza vybraných coinů. Uživatelé tak budou mít jedinečnou možnost se seznámit například s novými investičními příležitostmi nebo si jen připomenout stávající cenové pohyby. Tato událost by měla probíhat každý den.

Strategy builder - V této velmi důležité sekci platformy Dast 2 Trade budou moci uživatelé testovat své obchodní strategie, provádět jejich vyladění, hledat inovativní řešení a mnoho dalšího. Strategy builder bude také sloužit k hledání nových obchodních metod na různých kryptoměnách napříč mnoha časovými rámci. Tyto nové nebo optimalizované obchodní strategie budou moci poté uživatelé přímo nasadit na kryptoměnové trhy, kde budou zhodnocovat kapitál.

Soutěže pro předplatitele - Tým vývojářů také do budoucna plánuje zavést obchodní soutěže. Jedná se tedy o projekt, který sice nebude spuštěn už v dubnu, ale může být pro mnoho uživatelů velmi zajímavý. Uživatelé platformy totiž budou moci soutěžit v několika disciplínách, které budou zahrnovat například předpovídání ceny určité kryptoměny typu “na jaké ceně se bude bitcoin nebo ethereum obchodovat příští týden”. Tyto předpovědi bude následně platforma vyhodnocovat a uživatelům bude nabídnuta výstupní analýza, jejíž přesnost bude záležet především na množství uživatelů. Tato kolektivní predikce může být silnou zbraní pro mnoho investorů.

To byl však jen malý výčet toho, co všechno čeká na uživatele v platformě Dash 2 Trade, za kterou stojí tým zkušených analytiků a obchodníků. Týmu také pomáhají členové Learn 2 Trade, což je silná komunita čítající více než 70 tisíc členů.

Následná plná verze dashboardu bude poté obsahovat kromě již výše zmíněného i API pro automatické obchodování, copy trading, technické indikátory, sociální obchodování, grafy, roboty, signály a mnoho dalšího.

Společnost SolidProof plně auditovala kód inteligentní smlouvy Dash 2 Trade a společnost Coinsniper zas ověřila tým Dash 2 Trade.

Koupit Dash 2 Trade

Upozornění redakce Kurzy.cz: Články, jejichž autorem nejsou Kurzy.cz, nevyjadřují názor redakce či provozovatele portálu Kurzy.cz. Využijete-li v článcích poskytnutá sdělení jako investiční doporučení nebo poradenství, činíte tak z vlastního uvážení, na vlastní náklady a riziko.

Okomentovat na facebooku






Zobrazit sloupec 
Kurzy.cz logo
EUR   BTC   Zlato   ČEZ
USD   DJI   Ropa   Erste

Kalkulačka - Výpočet

Výpočet čisté mzdy

Důchodová kalkulačka

Přídavky na dítě

Příspěvek na bydlení

Rodičovský příspěvek

Životní minimum

Hypoteční kalkulačka

Povinné ručení

Banky a Bankomaty

Úrokové sazby, Hypotéky

Směnárny - Euro, Dolar

Práce - Volná místa

Úřad práce, Mzda, Platy

Dávky a příspěvky

Nemocenská, Porodné

Podpora v nezaměstnanosti

Důchody

Investice

Burza - ČEZ

Dluhopisy, Podílové fondy

Ekonomika - HDP, Mzdy

Kryptoměny - Bitcoin, Ethereum

Drahé kovy

Zlato, Investiční zlato, Stříbro

Ropa - PHM, Benzín, Nafta, Nafta v Evropě

Podnikání

Města a obce, PSČ

Katastr nemovitostí

Katastrální úřady

Ochranné známky

Občanský zákoník

Zákoník práce

Stavební zákon

Daně, formuláře

Další odkazy

Auto - Cena, Spolehlivost

Registr vozidel - Technický průkaz, eTechničák

Finanční katalog

Volby, Mapa webu

English version

Czech currency

Prague stock exchange


Ochrana dat, Cookies

 

Copyright © 2000 - 2024

Kurzy.cz, spol. s r.o., AliaWeb, spol. s r.o.

ISSN 1801-8688