Poezie květin jako chvalozpěv přírodě - ohromující síla přírody si nachází cestu do našich domovů

Redakce, 12.1.2023
Všechno je vzájemně provázané a my jako lidské bytosti jsme toho všeho součástí. Ohromující síla přírody si nachází cestu do našich domovů. Tvořte úžasné květinové básně jako ódu na přírodu.

 

 Foto zdroj: iBulb


 

Domov plný přírody

Matka příroda je úžasná. Vynesli jsme ji na piedestal a najdete ji všude v domácnosti. Interiéry jsou robustnější, rozmarnější a nadmíru efektní. Všechny použité formy jsou organické. Je to jako by příroda vtrhla do našeho domova a obsadila ho.


Symbióza

Květiny jsou zde použity ve stejně náladovém a přirozeném stylu v jakém je i celý interiér. Interiérové zahrady tvořené živými i neživými materiály působí organickou symbiózou, která vzniká jejich kombinací. Zkuste pracovat s květinovými cibulkami, abyste docílili souladu mezi různými přírodními elementy.


Krása

Pro vytvoření „rýmu“ střídejte cibulovité květiny v přirozených a vyvážených barvách. Vytvořte pokojovou květinovou zahradu ve dvojité váze nebo zkombinujte bílé hyacinty se světle růžovými modřenci. I jedna jediná květina je sama o sobě překrásná díky podivuhodnému geometrickému uspořádání květů a listů.

Chtěli byste se o cibulovinách dozvědět víc? Pak inspiraci najdete na www.ilsysays.com

 

 

 





Sdílejte článek na sociálních sítích nebo emailem

Social icons
Hodnocení článku

Fotogalerie Interiéry, nejlépe hodnocené fotografie



Články Interiéry