Inzerce (Inzerce)
Kryptoměny  |  11.01.2023 14:31:24REKLAMA

TOP 10 kryptoměnových projektů vhodných pro investování v roce 2023

Začátek obchodního roku je vždy o analyzování minulé a současné tržní situace a to vše s cílem predikovat budoucí cenové pohyby, které by mohly vést ke zhodnocení kapitálu. Kryptoměnový trh je právě ve fázi, ve které se rodí mnoho projektům, ovšem jen některé nabízejí investorům skutečný potenciál.

Skutečný potenciál se totiž skrývá v přidané hodnotě jednotlivých kryptoměn a jejich přínosu pro uživatele. V tomto článku se podíváme na kryptoměny FGHT, BTC, D2T, ETH, CCHG, LINK, TARO, SAND, RIA a SHIB, které podmínku přidané hodnoty bezezbytku splňují.

1. FightOut

V posledních několika měsících se mnoho lidí začíná opět více zaměřovat na své zdraví a fyzickou kondici. Tohoto staronového fenoménu si jsou vědomi i členové tým FightOut, kteří před několika málo týdny představili světu nový krypto P2E projekt FightOut.

Projekt FightOut se zaměřuje na zdravý životní styl a fitness aktivity, za které následně své uživatele odměňuje. Uživatelům se na rozdíl od konkurenčních platforem nepočítají jen kroky, ale i veškerá jejich denní fitness aktivita.

V aplikaci bude mít každý uživatel svého avatara, který ho bude reprezentovat ve světě metaverse. S tímto avatarem bude uživatel tzv. svázán duší. To znamená, že se bude stavba avatarova těla vyvíjet a měnit přesně podle toho, jak se bude vyvíjet a měnit tělo uživatele v reálném světě.

Nativním tokenem projektu FightOut je token FGHT, který si mohou investoři koupit v předprodeji. Předprodej se nachází v první fázi, ve které je cena tokenu 0.016 USD. Aktuálně se v předprodeji vybralo už více než 2,6 milionu dolarů.

2. Bitcoin

Pojem “nejznámější kryptoměna” je sám o sobě velkým lákadlem pro investory. Bitcoin se za celou dobu svého fungování stal již značkou a do značek lidé velmi rádi investují. V současné době tato kryptoměna vytvořila své cenové minimum, od kterého se odrazila, aby dosáhla cenové úrovně předchozí konsolidace. Pokud bude nákupní momentum této kryptoměny pokračovat, může se jeho cena vydat do zóny prodejního gapu v cenovém rozpětí 16.000 - 27.000 USD.

Denní graf BTC/USD

3. Dash 2 Trade

Projekt Dash 2 Trade je v poslední době asi jedním z nejočekávanějších projektů mezi obchodníky a investory. Jedná se o platformu pro kryptoanalýzu, které byla vytvořena obchodníky pro obchodníky, poskytující obchodní signály, sociální analýzy či on-chain data pro maximalizaci zisků.

Funkce a metriky Dash 2 Trade

Nativním tokenem platformy Dash 2 Trade je token D2T, který je možné koupit v předprodeji za zvýhodněnou cenu ještě necelé 4 dny. Jelikož byl předprodej tokenu D2T beznadějně vyprodán (dosaženo hard capu 13 420 000 dolarů), tak se tým

Dash 2 Trade rozhodl k navýšení částky na 15 422 350 dolarů, čímž poskytl investorům a obchodníkům poslední šanci na nákup tokenu před jeho uvedením na burzu, které se uskuteční 11. ledna 2023. Cena tokenu D2T je nyní 0.0556 USDT.

4. Ethereum

Tato druhá nejznámější kryptoměna má velký přínos pro investory, protože se jedná o ekosystém, který je vhodný a často využívaný pro tvorbu NFT. Ethereum se obchoduje v rostoucím trendovém kanálu, přičemž se cena ETH dokázala dostat nad své dlouhodobější volume, což značí určitý rostoucí potenciál.

První zastávkou by při tomto sentimentu mohla být cena 1.350 USD, kde se nachází předchozí maximum. Pokoření tohoto high může znamenat ještě větší rostoucí potenciál, než pozorujeme nyní.

5. C+Charge

Investoři, kteří se zajímají o stav naší planety, teď mají jedinečnou možnost zapojit se do nového revolučního krypto projektu společnosti C+Charge. Tento projekt chce motivovat řidiče elektromobilů tím, že je bude odměňovat uhlíkovými kredity pokaždé, když za nabíjení svých vozů zaplatí tokenem CCHG.

Přednosti platformy C+Charge

Předprodej nativního tokenu CCHG platformy C+Charge je nyní v plném proudu a do dnešního dne se mu již podařilo získat více než 86 tisíc dolarů. Předprodej se aktuálně nachází v první fázi, ve které je cena tokenu 0.013 USD.

V každé další fázi poté bude cena tokenu CCHG dále automaticky zvyšována. Investoři by tak neměli dlouho váhat a zapojit se do předprodeje co nejdříve, jelikož čím dříve token CCHG koupí, tím vyšší po jeho skončení mohou generovat zisk.

6. Chainlink

Náznak dvojitého dna, což je v rámci technické analýzy cenového grafu formace, která predikuje obrat sentimentu, se pomalu vykresluje na cenovém grafu. Chainlink má poměrně vzdálenou cestu alespoň k nejbližším lokálním cenovým maximum, ale pro jeho zajímavost hovoří nízká cena a fakt, že se mnoho kryptoměn již dokázalo z loňské kryptozimy vzpamatovat.

Aktiva v jednom tržním segmentu obvykle vykazují známky korelace, čehož by tato kryptoměna mohla velmi dobře využít.

Denní graf LINK/USD

7. RobotEra

V posledních týdnech bere metaverse náš svět doslova útokem. Velké společnosti se předhánějí, která z nich více začlení prvky reálného života do nových virtuálních světů a dokáže si tak získat nové příznivce. Nejinak je tomu i u projektu RobotEra, se kterým se však kromě SandBoxu nemůže srovnávat žádný jiný metaverse krypto projekt.

Projekt RobotEra chce maximálně využít sílu technologie blockchain k vytvoření metaverse, jenž propojí další světy. V této hře se hráči přenesou na zničenou planetu Taro a budou se snažit o znovuobnovení její slávy. Hráči se změní na roboty, kteří budou mít za úkol nakupovat a spravovat své pozemky a stavět nejrůznější budovy. RobotEra je rovněž i velmi atraktivní v tom, že si v ní hráči mohou dobře vydělat.

V současné době nabízí RobotEra svůj nativní token TARO v předprodeji. Cena tokenu v předprodeji je momentálně 0.020 USDT. V předprodeji bylo vybráno do dnešního dne už více než 677 tisíc dolarů.

8. SandBox

Dlouhodobější klesající trendový kanál je zcela typický pro tuto kryptoměnu. Sandbox pouze jednou pokořil hranice tohoto kanálu, kdy se cena vydala testovat vyšší ceny, což byl pouze krátkodobý cenový pohyb, který umožnil spekulovat na pokles této kryptoměny za lepší ceny. Novoroční nákupní aktivitu lze pozorovat i na této kryptoměně, jejíž herní ekosystém už v minulých letech zaujal mnoho hráčů a nadšenců do nových technologií Web 3.0.

9. Calvaria

Dalším zajímavým krypto projektem, jenž si dal za cíl stát se průkopníkem v závodě o překlenutí propasti mezi krypto průmyslem a reálným světem, je projekt Calvaria. Calvaria se prostřednictvím své vlajkové lodi Duels of Eternity, což je bitevní karetní hra Play-to-Earn, snaží o urychlení přijetí kryptoměn širokou veřejností.

Hráči v Calvarii sbírají a následně bojují pomocí NFT karet v jednotlivých bitvách. Velkým plusem hry je i fakt, že tyto NFT karty jsou obchodovatelné, díky čemuž si tak hráči mohou opět dobře přivydělat. V průběhu hraní se tak hráčům naskýtá možnost vytvořit si svou vlastní unikátní sbírku těchto karet, kterou lze následně prodat na tržišti Calvaria nebo si zde koupit karty nové.

Výhody Calvarie

Jelikož bylo v předprodeji nativního tokenu RIA získáno do dnešního dne více než 2,66 milionu dolarů, je tak dokončen z 87 % a na investory čeká už jen necelých 15 % tokenů. Cena tokenu je v závěrečné páté fázi předprodeje 0.0325 USDT.

10. Shiba Inu

A na závěr tato známá psí kryptoměna, která se obchoduje pod hranicí dolů mířící trendové čáry. Trh pouze jednou tuto trendovou linii otestoval, přičemž v zápětí přišla i výprodejová reakce. Pokud by trh při svém dalším testu tuto trendovou linii překonal, bude mít díky získanému momentu velmi dobře našlápnuto na další cenový růst.

Upozornění redakce Kurzy.cz: Články, jejichž autorem nejsou Kurzy.cz, nevyjadřují názor redakce či provozovatele portálu Kurzy.cz. Využijete-li v článcích poskytnutá sdělení jako investiční doporučení nebo poradenství, činíte tak z vlastního uvážení, na vlastní náklady a riziko.

Okomentovat na facebooku






Zobrazit sloupec 
Kurzy.cz logo
EUR   BTC   Zlato   ČEZ
USD   DJI   Ropa   Erste

Kalkulačka - Výpočet

Výpočet čisté mzdy

Důchodová kalkulačka

Přídavky na dítě

Příspěvek na bydlení

Rodičovský příspěvek

Životní minimum

Hypoteční kalkulačka

Povinné ručení

Banky a Bankomaty

Úrokové sazby, Hypotéky

Směnárny - Euro, Dolar

Práce - Volná místa

Úřad práce, Mzda, Platy

Dávky a příspěvky

Nemocenská, Porodné

Podpora v nezaměstnanosti

Důchody

Investice

Burza - ČEZ

Dluhopisy, Podílové fondy

Ekonomika - HDP, Mzdy

Kryptoměny - Bitcoin, Ethereum

Drahé kovy

Zlato, Investiční zlato, Stříbro

Ropa - PHM, Benzín, Nafta, Nafta v Evropě

Podnikání

Města a obce, PSČ

Katastr nemovitostí

Katastrální úřady

Ochranné známky

Občanský zákoník

Zákoník práce

Stavební zákon

Daně, formuláře

Další odkazy

Auto - Cena, Spolehlivost

Registr vozidel - Technický průkaz, eTechničák

Finanční katalog

Volby, Mapa webu

English version

Czech currency

Prague stock exchange


Ochrana dat, Cookies

 

Copyright © 2000 - 2024

Kurzy.cz, spol. s r.o., AliaWeb, spol. s r.o.

ISSN 1801-8688