Inzerce (Inzerce)
Kryptoměny  |  10.01.2023 15:00:24REKLAMA

Dash 2 Trade v rámci ICO získal už více než 15 milionů USD - První obchodování na CEX proběhne již 11. ledna 2023

Mezi obchodníky a investory velmi očekávaná platforma pro obchodní signály a analytiku, Dash 2 Trade, získala v rámci předprodeje svého nativního tokenu D2T více než 15,18 milionu dolarů. Jedná se tak o drtivý finiš, který bude zakončen již 11. ledna 2023, kdy bude token D2T uveden na burzu.

Token D2T se začne obchodovat na celkem čtyřech kryptoburzách, a to od středy 11. ledna 2023 od 10 hodin UTC. Token bude uveden na centralizovaných burzách Gate.io, LBank a BitMark a na decentralizované burze Uniswap. V následujících dnech pak bude token D2T uveden i na burze Changelly Pro. Díky kotaci na prozatím čtyřech velkých burzách bude mít tak token D2T při spuštění dostatek likvidity.

Token D2T může být již dnes vyprodán

V době psaní tohoto článku zbývalo k dosažení zvýšeného hard capu předprodeje pouze 233 tisíc dolarů. Po vybrání této zbylé částky pak pravděpodobně předprodej tokenu D2T skončí.

I navzdory už několik měsíců probíhající velmi mrazivé kryptozimě, přitahují nové a kvalitní krypto projekty stále značný zájem investorů, což dokazuje i Dash 2 Trade. Tito investoři totiž hledají především projekty s těmi nejdůležitějšími obchodními modely a důkazy o osvědčených schopnostech a dovednostech týmu stojícího za daným projektem.

Předprodej tokenu D2T bude ukončen při dosažení cílové částky 15 421 600 dolarů, čehož by mohlo být dosaženo už dnes (v úterý 10. ledna 2023). Investorům se tak naskýtá jedna z opravdu posledních šancí na nákup tokenu za výhodnější cenu předtím, než bude uveden na burzy.

Dash 2 Trade je platforma zabývající se obchodním zpravodajstvím, kterou mnozí přezdívají “Bloombergový terminál pro kryptoměny”. Platforma poskytuje nejen retailovým investorům ty nejmodernější profesionální obchodní analýzy, nástroje, metriky a použitelné signály.

Investoři, kteří si své tokeny koupí v rámci předprodeje, je budou moci následně uplatnit na webu Dash 2 Trade od středy 11. ledna 2023 od 10:00 UTC. Tato stránka pro uplatnění nároku se tak otevře ve stejnou dobu, v jakou začne i obchodování tokenu D2T na centralizovaných burzách.

Ovšem na decentralizované burze Uniswap bude likvidita umístěna již o půl hodiny dříve, tedy v 09:30 UTC. Časy jak obchodování tokenu, tak jeho nárokování byly sesynchronizovány z toho důvodu, aby se zabránilo vytváření podvodných fondů likvidity na Uniswapu.

Předprodej tokenu D2T měl původně skončit už v pátek 6. ledna 2023. Aby však došlo k co největšímu uspokojení investorů, tak byl předprodej prodloužen o další čtyři dny zavedením tzv. fáze předfinancování. A právě kvůli této fázi předfinancování vykazuje procento zvýšení přesahující 100 % v tabulce předprodeje.

Aktuální vývoj předprodeje

V této fázi předfinancování bylo dáno do prodeje dalších 36 milionů tokenů za cenu 0,0556 USD. Pokud budou i tyto tokeny prodány, zvýší se celková vybraná částka o 2 001 600 dolarů. Tyto vybrané dodatečné finanční prostředky budou následně dány na podporu více špičkových centralizovaných burzovních výpisů a rovněž i na podporu zavedení produktů Dash 2 Trade. Dash 2 Trade se také přihlásil na seznam Binance.

Vývoj produktu Dash 2 Trade je velmi rychlý, což se projevilo i na vydání první části beta verze dashboardu

Beta verze dashboardu

Minulý týden byla spuštěna beta verze předprodejní sekce dashboardu, která je dostupná na beta.dash2trade.com. Token D2T je obslužný token, který slouží pro přístup ke všem funkcím platformy. V beta verzi však není potřeba žádné platby ze strany uživatelů. Poté až budou připraveny i další funkce, jako je vytváření strategií, copy trading, curated signals či auto-trading, bude mít platforma tři úrovně předplatného - bezplatnou verzi, verzi pro začátečníky a profesionální verzi. Předplatné se bude platit prostřednictvím tokenu D2T, čímž bude i podložena hodnota tokenu.

Zobrazení profilu tokenu v sekci předprodeje Dash 2 Trade na řídícím panelu

Dash 2 Trade by mohl podle mnoha analytiků v roce 2023 přinést desetinásobné zisky. Stal se tak v mnoha ohledech velmi jedinečným produktem na trhu. Například sekce předprodeje obchodního panelu poskytuje obchodníkům nejen hloubková data, ale i například analýzy o nadcházejících předprodejích společně s prvním propracovaným bodovacím systémem - Dash Score - pro hodnocení všech předprodejních krypto projektů.

Jedinečnost celého projektu je i v tom, že nikde jinde na trhu s nástroji pro obchodování se signály a informacemi obchodník nenajde tento druh informací přehledně dostupný nebo přístupný tak uceleně a na jednom místě.

Reakce komunity Dash 2 Trade na beta verzi byla rovněž velmi pozitivní. Po vydání beta verze následně došlo i k výraznému zvýšení zájmu o token D2T.

Sekce předprodeje obchodního panelu

Za projektem Dash 2 Trade stojí zkušený tým obchodníků a analytiků

V týmu, který stojí za projektem Dash 2 Trade, najdeme mnoho zkušených obchodníků a analytiků, kteří působí na trhu již mnoho let. I díky tomu tak mohl projekt vzniknout v tomto vysoce rizikovém období.

Předprodejní sektor kryptotrhu je však v současné době vysoce výnosný a obchodníci, kteří budou využívat nástroje Dash 2 Trade získají výhodu nad zbytkem trhu, protože znalosti se rovnají zisky. Mnoho členů z týmu Dash 2 Trade v minulosti pracovalo u spouštěcího partnera Learn 2 Trade, kde už bylo s Dash 2 Trade seznámeno více než 70 tisíc obchodníků.

Jak koupit token D2T

K investování do předprodeje bude potřebovat investor USDT (Tether) nebo ETH. Ti investoři, kteří nemají nabitou kryptopeněženku, si mohou ETH koupit pomocí debetní či kreditní karty přímo na stránce Dash 2 Trade. Pro mobilní uživatele je připravena možnost použití Trust Wallet a přechod na stránku předprodeje prostřednictvím vestavěného prohlížeče Trust Wallet.

Od 11. ledna 2023 bude token D2T k dispozici na centralizovaných burzách Gate.io, LBank a BitMark nebo na decentralizované burze Uniswap. Kód inteligentní smlouvy Dash 2 Trade je plně auditován společností SolidProof a společnost Coinsniper zas ověřila tým Dash 2 Trade.

Navštívit předprodej Dash 2 Trade

Upozornění redakce Kurzy.cz: Články, jejichž autorem nejsou Kurzy.cz, nevyjadřují názor redakce či provozovatele portálu Kurzy.cz. Využijete-li v článcích poskytnutá sdělení jako investiční doporučení nebo poradenství, činíte tak z vlastního uvážení, na vlastní náklady a riziko.

Okomentovat na facebooku


Poslední zprávy z rubriky Kryptoměny:

Čt 12:27  Graf dne – Bitcoin (18.04.2024) X-Trade Brokers (XTB)
St 10:31  Povinnosti CAIs (MiCA) JUDr. Lumír Schejbal (SCHEJBAL&PARTNERS)
Út 13:45  Halving BTC se blíží X-Trade Brokers (XTB)
Po 10:42  Zlato trhá rekordy, ale prodávat nemusí být moudré Martin Stránský (WBTCB)




Zobrazit sloupec 
Kurzy.cz logo
EUR   BTC   Zlato   ČEZ
USD   DJI   Ropa   Erste

Kalkulačka - Výpočet

Výpočet čisté mzdy

Důchodová kalkulačka

Přídavky na dítě

Příspěvek na bydlení

Rodičovský příspěvek

Životní minimum

Hypoteční kalkulačka

Povinné ručení

Banky a Bankomaty

Úrokové sazby, Hypotéky

Směnárny - Euro, Dolar

Práce - Volná místa

Úřad práce, Mzda, Platy

Dávky a příspěvky

Nemocenská, Porodné

Podpora v nezaměstnanosti

Důchody

Investice

Burza - ČEZ

Dluhopisy, Podílové fondy

Ekonomika - HDP, Mzdy

Kryptoměny - Bitcoin, Ethereum

Drahé kovy

Zlato, Investiční zlato, Stříbro

Ropa - PHM, Benzín, Nafta, Nafta v Evropě

Podnikání

Města a obce, PSČ

Katastr nemovitostí

Katastrální úřady

Ochranné známky

Občanský zákoník

Zákoník práce

Stavební zákon

Daně, formuláře

Další odkazy

Auto - Cena, Spolehlivost

Registr vozidel - Technický průkaz, eTechničák

Finanční katalog

Volby, Mapa webu

English version

Czech currency

Prague stock exchange


Ochrana dat, Cookies

 

Copyright © 2000 - 2024

Kurzy.cz, spol. s r.o., AliaWeb, spol. s r.o.

ISSN 1801-8688