VISA Czech Top Shop (VISA Czech Top Shop)
Z regionů  |  09.01.2023 10:55:58

Vítězem VCTS 12/2022 je Mototechna Drive v pražských Čimicích

Vítězem prosincového kola hodnocení zákaznického zážitku Visa Czech Top Shop v kamenných prodejnách vyhrála designová prodejna luxusních vozů Mototechna Drive v pražských Čimicích.

Už při samotném vstupu zákazník pochopí, že se nachází v luxusním místě prodeje. Tento „WOW“ efekt navíc umocňuje světelné čelo recepčního pultu, které je doplněno o velkoformátovou autorskou grafiku a o světla ve tvaru zadního difuzoru sportovních aut. Ty podtrhují dynamičnost prodejny. Vše je umístěno na tmavém pozadí upraveném technikou benátského štuku. Dalším výrazným prvkem je 3D fotostěna. Každá pozice pro umístění automobilu má své vlastní nasvětlení. Na křivkách, laku i skle aut tak vzniká hra světel, která podtrhuje jejich luxusní design. Inspektoři byli po uvítání usazeni do komfortních sedaček v čekací zóně, která je dostatečně oddělena od části se stoly, a zajišťuje tak klientům plné soukromí. Je zde také malý bar nabízející drobné občerstvení včetně vybraných alkoholických nápojů. Velmi dobře také komunikují upřednostnění cashless plateb. Personál, který nás obsluhoval, byl špičkově vyškolen a byl nám schopen profesionálně poradit a zodpovědět všechny naše dotazy. Vítězství je to právem zasloužené-moc gratulujeme!!

Druhé místo v prosinci obsadil Albert na pražském Andělu, který prošel rekonstrukcí. Inspektoři zhodnotili, že supermarket nyní přináší pohodlnější a rychlejší nákup s důrazem na čerstvé potraviny. Urychlení nákupu pomáhá nová pokladní zóna s převážně samoobslužnými pokladnami. Nově mohou zákazníci svůj nákup zaplatit na 4 obsluhovaných pokladnách a 18 samoobslužných, z toho 8 přijímá karty i hotovost, ostatní pak pouze karty.

Nechybí zde ani Fresh Bar, který nabízí rychlé občerstvení a kávu s sebou. Koncept charakterizuje příjemný design s nízkými regály, které pomáhají zákazníkům se lépe orientovat a celou prodejnu zároveň provzdušňují. Hned u vstupu zákazníci najdou úsek s čerstvým ovocem a zeleninou, dále pak obsluhovaný deli pult včetně lahůdek či uzavřené násypníky na pečivo. Velmi se nám líbí sushi stánek, kde se vyrábí sushi přímo na prodejní ploše, či zavedení násypníků s luštěninami, rýží a suchými plody. Zcela skvělou inovací je také chladící nábytek, který je osazen teplotními čidly, která (jak nám vysvětlil perfektně připravený personál) pomáhají hlídat teplotu, šetřit energii a snižovat tak uhlíkovou stopu. Skvělé!!

Třetí místo získala prodejna We are Food Lovers na Letišti Václava Havla. Jde o speciální koncept v přírodním stylu s regály z masivního dřeva a nabízí nám výběr regionálních potravin od padesátky vybraných lokálních výrobců. Najdeme zde různé produkty od čerstvých sýrů, kvalitních uzenin, ovocných a bylinných destilátů přes nejznámější česká piva po moravská a česká vína.

Inspektorům se líbí, že v prodejně je kladen důraz na propojení potravin s pravdivými příběhy jejich výrobců. Ty jsou odvyprávěny ve zkratce přímo u samotných produktů, lze také využít QR kód nabízející detailní informace. „Hlavní myšlenkou při tvorbě konceptu bylo představit a prodávat české produkty s jejich unikátním ‚rodokmenem‘. Cestující tak mohou darovat nejen chutný dárek, ale i originální lokální příběh,“ jak jsme se měli možnost dozvědět od velmi dobře připravených prodavaček. Nechybí tu ani doplňkový dárkový sortiment, který bezpochyby k dobrému jídlu patří. Produkty zakoupené v prodejnách Czech Foods Lovers jsou tak ideálním suvenýrem, který potěší každého milovníka dobrého jídla. Gratulujeme!!!

VISA Czech Top Shop

Soutěž „VISA Czech Top Shop“ je analogií Michelinských hvězd udělovaných restauracím. Inspektoři soutěže inkognito navštěvují a hodnotí každý měsíc zákaznický zážitek nominované prodejny dle osmi kritérií. Z dvanácti vítězů jednotlivých měsíců určí finálová porota závěrečné pořadí nejlepších prodejen roku. Soutěž probíhá již od roku 2020 a jejím titulárním partnerem je společnost Visa, partnery jsou dále MORIS design a SAMSUNG, divize průmyslových displejů. Mediálním partnerem soutěže je Newstream.

Prodejnu může nominovat každý snadno a bezplatně přes mail nominace@mistoprodeje.cz.

Více o soutěži najdete zde: https://www.mistoprodeje.cz/o-soutezi-czech-top-shop/ a na stránkách https://www.czechtopshop.cz/

K článku zatím nejsou žádné komentáře.
Přidat komentář


Přečtěte si také:

17.04.2023Vítězem VCTS za měsíc březen je prodejna Alensa v pražské Lazarské VISA Czech Top Shop (VISA Czech Top Shop)
13.03.2023Vítězem VCTS 2/2023 se stala prodejna Lidl v Praze Na Příkopech VISA Czech Top Shop (VISA Czech Top Shop)
14.02.2023Lednovým vítězem VCTS je pražská prodejna LEGO v OC Westfield Chodov VISA Czech Top Shop (VISA Czech Top Shop)
05.12.2022Vítězem VCTS 11/2022 je Vermont Store u Prašné brány v Praze VISA Czech Top Shop (VISA Czech Top Shop)



Zobrazit sloupec 

Kalkulačka - Výpočet

Výpočet čisté mzdy

Důchodová kalkulačka

Přídavky na dítě

Příspěvek na bydlení

Rodičovský příspěvek

Životní minimum

Hypoteční kalkulačka

Povinné ručení

Banky a Bankomaty

Úrokové sazby, Hypotéky

Směnárny - Euro, Dolar

Práce - Volná místa

Úřad práce, Mzda, Platy

Dávky a příspěvky

Nemocenská, Porodné

Podpora v nezaměstnanosti

Důchody

Investice

Burza - ČEZ

Dluhopisy, Podílové fondy

Ekonomika - HDP, Mzdy

Kryptoměny - Bitcoin, Ethereum

Drahé kovy

Zlato, Investiční zlato, Stříbro

Ropa - PHM, Benzín, Nafta, Nafta v Evropě

Podnikání

Města a obce, PSČ

Katastr nemovitostí

Katastrální úřady

Ochranné známky

Občanský zákoník

Zákoník práce

Stavební zákon

Daně, formuláře

Další odkazy

Auto - Cena, Spolehlivost

Registr vozidel - Technický průkaz, eTechničák

Finanční katalog

Volby, Mapa webu

English version

Czech currency

Prague stock exchange


Ochrana dat, Cookies

 

Copyright © 2000 - 2024

Kurzy.cz, spol. s r.o., AliaWeb, spol. s r.o.

ISSN 1801-8688