Redakce (Bydlet.cz)
Reality  |  06.01.2023 11:57:46

Společnost MS-INVEST dokončila poslední projekt roku 2022 - Rodinné domy Letňany

MS-INVEST

Developerská společnost MS-INVEST zakončila rok 2022 kolaudací projektu Rodinné domy Letňany. Ten je aktuálně z 97 % vyprodaný, volné jsou již jen 2 domy. Společnost považuje rok 2022 za úspěšný -  dokončila 4 projekty místo plánovaných 3 a v podobném tempu pokračuje i v 2023. V novém roce plánuje finalizaci hned dalších 3 projektů, a to Byty Laudova v Řepích, Rodinné domy Ruzyně a druhé etapy multifunkčního Paláce Trnitá.

Projekt Rodinné domy Letňany sestává z 30 dvoupodlažních řadových domů provedených ve třech variantách s dispozicemi 4+kk a 5+kk. Rezidence disponuje užitnou plochou od 122 m² po 143 m², balkonem či terasou a vlastní garáží. Pozemky mají výměru až 362 m². Projekt Rodinné domy Letňany se nachází na Praze 9, v ulici Veselská. Tato pražská rezidenční oblast navíc poskytuje veškerou občanskou vybavenost. Výstavba projektu začala v červnu 2021 a o rok a půl později jsou domy připraveny k nastěhování. V tuto chvíli je však projekt již téměř vyprodaný a k dispozici zbývají dva domy

Rok 2022 byl pro MS-INVEST celkově úspěšný. Již v listopadu splnila svůj stanovený milník a dokončila 3 výstavby, závěr roku pak zakončila projektem Rodinné domy Letňany. MS-INVEST stojí za kolaudací úspěšných projektů jako jsou Žižkovské pavlače, které představují spojení moderní technologie s atmosférou tradičních pražských činžovních domů a na trh byly uvedeny letos v únoru. Dále tento rok společnost představila i Domy Ďáblická Hvězdárna, zástavbu samostatně stojících domů, dvojdomů a řadových domů. Ty byly zkolaudovány v létě. Dalším developerským projektem byla ekologicky a energeticky šetrná novostavba Byty Dělnická v pražských Holešovicích, k jejíž dokončení došlo tento podzim.

Pro tento rok MS-INVEST plánuje finalizaci projektů Byty Laudova v Řepích nebo Rodinné domy Ruzyně. Přímo v Brně pak MS-INVEST již zahájila výstavbu druhé etapy Paláce Trnitá. V jejím rámci vznikne 138 jednotek, a to jak komerčních, obchodních, ateliérů a bytů s plánovaným dokončením v prosinci 2023. Z původně kancelářské budovy se stal projekt kombinující rezidenční bydlení a kancelářské a retailové prostory. Společnost tak pružně reagovala na zvyšující se poptávku po tomto typu bydlení a provedla změnu stavebního povolení.


 

O MS-INVEST

MS-INVEST a.s. byla založena v roce 1998. V současné době se řadí mezi lídry na českém developerském trhu. Zaměřuje se na development rezidenčních objektů, jako jsou bytové domy, řadové i samostatně stojící rodinné domy a soubory obytných objektů s veškerou občanskou a technickou vybaveností. Dále development komerčních ploch a kanceláří, příprava projektů pro komerční development, zejména akvizice a scelování pozemků, obstarání potřebných povolení, příprava infrastruktury, prodej projektů připravených k výstavbě. 

Za dobu existence společnosti bylo zrealizováno více než 5.000 bytů a rodinných domů, přes 40.000 m² obchodních ploch a kanceláří. Strategií společnosti je realizace projektů v rozvojových lokalitách s výbornou dostupností. Cílem je pak zaujmout trvalou pozici klíčového hráče mezi developery v Praze a Brně na poli středně velkých projektů.

K článku zatím nejsou žádné komentáře.
Přidat komentář

Okomentovat na facebooku






Zobrazit sloupec 

Kalkulačka - Výpočet

Výpočet čisté mzdy

Důchodová kalkulačka

Přídavky na dítě

Příspěvek na bydlení

Rodičovský příspěvek

Životní minimum

Hypoteční kalkulačka

Povinné ručení

Banky a Bankomaty

Úrokové sazby, Hypotéky

Směnárny - Euro, Dolar

Práce - Volná místa

Úřad práce, Mzda, Platy

Dávky a příspěvky

Nemocenská, Porodné

Podpora v nezaměstnanosti

Důchody

Investice

Burza - ČEZ

Dluhopisy, Podílové fondy

Ekonomika - HDP, Mzdy

Kryptoměny - Bitcoin, Ethereum

Drahé kovy

Zlato, Investiční zlato, Stříbro

Ropa - PHM, Benzín, Nafta, Nafta v Evropě

Podnikání

Města a obce, PSČ

Katastr nemovitostí

Ochranné známky

Finanční katalog

Občanský zákoník

Zákoník práce

Stavební zákon

Daně, formuláře

Další odkazy

Auto - Cena, Spolehlivost

Registr vozidel - Technický průkaz, eTechničák

Monitoring ekonomiky

Volby, Mapa webu

English version

Czech currency

Prague stock exchange


Ochrana dat, Cookies

 

Copyright © 2000 - 2024

Kurzy.cz, spol. s r.o., AliaWeb, spol. s r.o.

ISSN 1801-8688