Inzerce (Inzerce)
Kryptoměny  |  04.01.2023 14:20:02REKLAMA

FightOut získal v rámci předprodeje již 2,5 milionu USD

Projekt FightOut před několika málo hodinami zdolal svůj další milník. Tímto milníkem bylo pokoření hranice 2,5 milionu dolarů v předprodeji. Zdolání této hranice je ještě více fascinující, když si vezmeme v potaz fakt, že ho bylo dosaženo za necelé tři týdny od spuštění předprodeje. Potvrzuje se tak, že projekt FightOut má za sebou opravdu silnou základnu investorů a fanoušků, kteří mu věří a už natěšeně vyhlížejí jeho realizaci.

Projekt FightOut je zbrusu nový Move-to-Earn projekt, který se zaměřuje na zdraví a fitness. FightOut přináší zcela nový pohled na fitness průmysl a to prostřednictvím spojení řetězce posiloven a fitness aplikace Web 3.0, jenž budou kombinací různých fitness aktivit v reálném světě se soutěžením ve světě metaverse.

Od své konkurence se projekt odlišuje hlavně tím, že svým uživatelům sleduje kromě kroků i jejich veškerou fyzickou aktivitu. Za tuto každodenní fyzickou aktivitu jsou pak následně uživatelé odměňováni v aplikaci měnou REPS.

Avatar FightOut

V aplikaci je každému uživateli přidělen avatar, se kterým je tzv. svázán duší, respektive tělo uživatele je provázáno s tělem avatara. Avatar se totiž bude vyvíjet a měnit přesně podle toho, jak se bude vyvíjet a měnit jeho uživatel v reálném světě. To jak na sobě uživatel “zamaká”, se ukáže tak i na avatarovi.

Avatar bude mít všechny atributy uživatele, jako jsou síla, fyzická kondice, kardiovaskulární systém nebo technika. Aby byla ještě více podpořena motivace jednotlivých uživatelů k maximálním výkonům, nebude možné s avatary obchodovat. Pokud bude chtít mít uživatel svého avatara vysvalovaného a úspěšného v soutěžích, bude muset nejdříve zapracovat na sobě.

FightOut má v plánu ze začátku zprovoznit až 20 tělocvičen ve městech, která mají ty nejživější komunity FightOut. V budoucnu by pak mělo být centrum platformy ve všech předních světových metropolích.

Tokeny FightOut a jeho bohatý bonusový program

Jak již bylo zmíněno výše, uživatelé budou za své fitness aktivity odměňování formou tokenů REPS. Projekt využívá celkem dva tokeny - FGHT a REPS, které lze oba využít pro přihlášení do aplikace FightOut. V pevné nabídce tokenů je celkem k dispozici 10 miliard tokenů FGHT, z toho 60 % bylo dáno do předprodeje, 30 % na odměny a růst projektu a 10 % na likviditu.

Token FGHT je nativním tokenem platformy a v současné době si ho mohou investoři koupit v předprodeji. Předprodej byl zahájen 14. prosince 2022 a od té doby se těší obrovskému zájmu investorů. Do dnešního dne bylo v předprodeji vybráno už více než 2,5 milionu dolarů. Token FGHT mohou investoři koupit v první fázi předprodeje za cenu 0.016 USD.

Aktuální vývoj předprodeje

Naproti tomu token REPS je interní měna, za kterou si budou moci uživatelé v aplikaci koupit například cvičební plány, konzultace s trenéry, doplňky, zboží FightOut nebo i vylepšení pro své avatary, jako je kosmetika či nový účes. Tokeny REPS je také dále možné směnit za tokeny FGHT. Aby byla co nejvíce podpořena ekonomika tokenu FGHT, dostanou uživatelé, kteří si koupí předplatné FightOut prostřednictvím tokenu FGHT, slevu 25 %.

Pro investory a uživatele platformy FightOut je také připraven bohatý bonusový program. Již během předprodeje mohou investoři získat slevu 25 % na pořízení tokenů při výši investice nad 50 tisíc dolarů. Při výši investice nad 500 dolarů získá investor slevu 10 % na další tokeny.

Další bonusy mohou investoři získat při výběru delších rozhodných období, a to od 6 měsíců (10% bonus) po 2 roky (25% bonus). Pro všechny investory, kteří si v předprodeji token FGHT zakoupí, platí tříměsíční rozhodné období.

Aby těch odměn nebylo málo, FightOut rovněž pořádá i giveaway tokenů FGHT v hodnotě 250 tisíc dolarů. Má to však dvě zásadní podmínky. Uživatel musí mít štěstí a být vylosován a zároveň v době losování musí držet tokeny FGHT v minimální hodnotě alespoň 250 dolarů.

Zapojení špičkových sportovců a trenérů

K týmu FightOut se v posledních dnech připojila i řada špičkových sportovců a trenérů, kteří by měli přinést do tělocvičen FightOut své zkušenosti a dovednosti. To by pak mělo následně velmi pomoct všem uživatelům zlepšit nejen jejich kondici, ale také i tréninkové plány prostřednictvím video cvičení.

Ambasadoři FightOut

Nejnovějšími ambasadorkami FightOutu se staly dvě brazilské hvězdy UFC Taila Santos a Amanda Ribas. Tyto elitní brazilské bojovnice posunuly ženské MMA na zcela novou úroveň. Další ženou, která se k týmu připojila, je i britská boxerka Savannah Marshallová. Marshallová je jednou z nejlepších boxerek na světě, která má na svém kontě i několik rekordů.

Tím dosud posledním je rekord v počtu sledovanosti jejího zápasu s američankou Shields. Tento zápas se stal tím nejsledovanějším ženským boxerským zápasem v historii. Zatím posledním ambasadorem, který byl oficiálně představen, je Tremayne Dortch. Dortch je fitness influencer, kterému se přezdívá “svalnatý nindža” a rovněž i hvězda American Ninja Warrior, což je sportovní zábavná reality show.

Navštívit předprodej FightOut

Upozornění redakce Kurzy.cz: Články, jejichž autorem nejsou Kurzy.cz, nevyjadřují názor redakce či provozovatele portálu Kurzy.cz. Využijete-li v článcích poskytnutá sdělení jako investiční doporučení nebo poradenství, činíte tak z vlastního uvážení, na vlastní náklady a riziko.


Poslední zprávy z rubriky Kryptoměny:

Čt 12:27  Graf dne – Bitcoin (18.04.2024) X-Trade Brokers (XTB)
St 10:31  Povinnosti CAIs (MiCA) JUDr. Lumír Schejbal (SCHEJBAL&PARTNERS)
Út 13:45  Halving BTC se blíží X-Trade Brokers (XTB)
Po 10:42  Zlato trhá rekordy, ale prodávat nemusí být moudré Martin Stránský (WBTCB)




Zobrazit sloupec 
Kurzy.cz logo
EUR   BTC   Zlato   ČEZ
USD   DJI   Ropa   Erste

Kalkulačka - Výpočet

Výpočet čisté mzdy

Důchodová kalkulačka

Přídavky na dítě

Příspěvek na bydlení

Rodičovský příspěvek

Životní minimum

Hypoteční kalkulačka

Povinné ručení

Banky a Bankomaty

Úrokové sazby, Hypotéky

Směnárny - Euro, Dolar

Práce - Volná místa

Úřad práce, Mzda, Platy

Dávky a příspěvky

Nemocenská, Porodné

Podpora v nezaměstnanosti

Důchody

Investice

Burza - ČEZ

Dluhopisy, Podílové fondy

Ekonomika - HDP, Mzdy

Kryptoměny - Bitcoin, Ethereum

Drahé kovy

Zlato, Investiční zlato, Stříbro

Ropa - PHM, Benzín, Nafta, Nafta v Evropě

Podnikání

Města a obce, PSČ

Katastr nemovitostí

Katastrální úřady

Ochranné známky

Občanský zákoník

Zákoník práce

Stavební zákon

Daně, formuláře

Další odkazy

Auto - Cena, Spolehlivost

Registr vozidel - Technický průkaz, eTechničák

Finanční katalog

Volby, Mapa webu

English version

Czech currency

Prague stock exchange


Ochrana dat, Cookies

 

Copyright © 2000 - 2024

Kurzy.cz, spol. s r.o., AliaWeb, spol. s r.o.

ISSN 1801-8688