Inzerce (Inzerce)
Kryptoměny  |  03.01.2023 10:07:08REKLAMA

3 nejlepší nové kryptoměny vhodné k investici pro rok 2023

Investičních příležitostí není nikdy dost, ovšem těch kvalitních zas až tolik není. Každá investice by měla splňovat určité parametry, díky kterým bude investiční projekt v budoucnu úspěšný a u klientů oblíbený. Těmito parametry jsou, z pohledu investora, potenciál zhodnocení investice, doba zhodnocení investice a přínos pro klienta, který rozhoduje o oblíbenosti projektu a jeho šíření. Proto se v tomto článku podrobněji podíváme na jedny z nejlepších kryptoměn pro rok 2023 - D2T, FGHT a CCHG a přiblížíme si jejich investiční potenciál.

Token D2T

Token D2T je nativním tokenem platformy Dash 2 Trade, která se zabývá především kryptoanalýzou a obchodními signály. Platforma byla vytvořena obchodníky pro obchodníky, což z ní dělá zcela jedinečný projekt, který tak obsahuje všechny potřebné funkce a metriky, jenž mohou obchodníkům a investorům velmi výrazně pomoci při jejich rozhodování. Mezi ty nejdůležitější funkce a metriky patří backtesting, sociální obchodování, API, upozornění na předprodeje, analýzy v reálném čase či on-chain data.

Dash 2 Trade má jednu z nejlepších nových kryptoměn, do které je možné v současné době investovat, a to hned z několika důvodů. Prvním z nich je ten, že předprodej Dash 2 Trade získává stále ohromnou pozornost a zájem investorů. Dalším důvodem je například to, že díky svému řídícímu panelu udělá ze svých uživatelů lepší obchodníky a investory.

Aktuální vývoj předprodeje

Předprodej tokenu D2T se nyní nachází již ve své závěrečné čtvrté fázi, ve které je jeho cena 0.0533 USDT. Předprodej byl původně plánován na devět fází s celkovým počtem tokenů 665 milionů, ale nakonec byl zkrácen do čtyř fází a počet tokenů ke koupi snížen na 262,5 milionu tokenů.

Za zkrácení předprodeje mohou hlavně události, které se odehrály na finančních trzích v posledních několika týdnech. Například po krachu kryptoburzy FTX se zájem investorů a obchodníků po nových spolehlivých analytických a investičních platformách rapidně zvedl. Na to tým Dash 2 Trade okamžitě zareagoval a jelikož byl vývoj produktu dokončen ve značném předstihu, rozhodl se investorům a obchodníkům vyhovět a uvést platformu Dash 2 Trade na trh dříve.

Přehled předprodejních fází

Aktuálně se v předprodeji vybralo už více než 11 milionů dolarů. Tým Dash 2 Trade zároveň před více jak dvěma týdny spustil 30denní odpočítávání do zapsání tokenu na burzy. Investorům a obchodníkům tak již zbývá méně než 10 dní, kdy si mohou tokeny D2T nakoupit za výhodnější cenu. Předprodej však může skončit i dříve a to v tom případě, když bude docíleno hard capu, který je stanoven na 13 420 000 dolarů. Záleží tedy pouze na tom, která z výše uvedených situací nastane dříve.

Navštívit předprodej Dash 2 Trade

Token FGHT

Token FGHT představuje zcela nový krok k vydělávání kryptoměn z FightOut. Rovněž se i jedná o nativní move-to-earn token celé platformy FightOut. Projekt FightOut odměňuje své uživatele za jejich každodenní aktivitu a na rozdíl od jiných konkurenčních projektů nepočítá uživatelům jen kroky, ale rovnou všechny fitness aktivity.

V aplikaci bude mít každý uživatel svého avatara, který ho bude reprezentovat ve světě metaverze. Avatar se bude vyvíjet přesně tak, jak se bude vyvíjet jeho uživatel v reálném světě. Avatar bude mít všechny atributy, jako jsou síla, fyzická kondice, technika. Aby byla ještě více podpořena motivace uživatelů, tak není možné s avatary obchodovat. Pokud bude chtít mít uživatel svého avatara “vysvalovaného”, bude muset nejdříve na sobě zamakat sám v reálném světě.

Informace o předprodeji

Uživatelé jsou odměňováni měnou v aplikaci, která má název REPS. Pokud by uživatel chtěl těchto REPS tokenů vlastnit více, může si je koupit za FGHT tokeny nebo je vyměnit za zboží FightOut (fitness oblečení, vybavení, doplňky), NFT, konzultace s trenéry nebo bojové vybavení. Odměny jsou poskytovány těm uživatelům, kteří dokončí svůj trénink či výzvu, získají odznaky nebo za růst komunity.

V současné době nastává ten nejlepší čas na nákup tokenů FGHT, jelikož jsou k dispozici v první fázi předprodeje, ve které jsou zároveň i za nejnižší pořizovací cenu. Předprodej je ve své první fázi s cenou tokenu 0.016 USD. V každé z dalších fází předprodeje pak bude cena tokenu FGHT automaticky navyšována. Investoři v předprodeji nejsou omezování žádnou maximální ani minimální částkou nutnou k nákupu tokenů.

Aktuální vývoj předprodeje

Investoři, kteří předprodej zmeškají, sice budou moci si token později koupit za vyšší cenu na burzách ovšem na likviditu bylo přiděleno jen 10 % z pevné nabídky tokenů, což je výrazně méně, než kolik bylo dáno do předprodeje.

Navštívit předprodej FightOut

Token CCHG

Posledním z tokenů, který si v tomto článku blíže představíme, je nativní token CCHG platformy C+Charge. Platforma C+Charge nabízí síť plateb peer-to-peer a odměn řidičům, kteří si nabíjejí své elektromobily. Cílem projektu je hlavně přilákání nových kupců elektromobilů, které by mohla zlákat vidina finančních odměn za snížení jejich uhlíkové stopy.

Přednosti platformy

Řidiči elektromobilů, kteří budou k placení za nabíjení svých vozidel používat tokeny CCHG, které budou mít uložené v peněžence v aplikaci C+Charge, budou za svůj “zelený” přístup odměněni po každém nabité svého vozu uhlíkovými kredity. Kromě toho aplikace poskytuje řidičům i další důležité informace, jako jsou lokalizace nejbližších dobíjecích stanic, cena dobití nebo doba čekání.

Aktuální vývoj předprodeje

V současné době spustila platforma C+Charge předprodej svého nativního tokenu CCHG. Pevná nabídka tokenů je 1 miliarda, z čehož je do předprodeje dáno pouze 40 % tokenů. Předprodej tokenu se nachází teprve ve své první fázi, ve které je cena stanovena na 0.013 USD. Předprodej je rozdělen do celkem čtyř fází, přičemž v poslední čtvrté fázi bude cena tokenu 0.0235 USD. Investoři, kteří tak nakoupí token CCHG nyní, mohou po skončení předprodeje generovat až několikanásobný zisk.

Navštívit předprodej C+Charge

Upozornění redakce Kurzy.cz: Články, jejichž autorem nejsou Kurzy.cz, nevyjadřují názor redakce či provozovatele portálu Kurzy.cz. Využijete-li v článcích poskytnutá sdělení jako investiční doporučení nebo poradenství, činíte tak z vlastního uvážení, na vlastní náklady a riziko.

Okomentovat na facebooku






Zobrazit sloupec 
Kurzy.cz logo
EUR   BTC   Zlato   ČEZ
USD   DJI   Ropa   Erste

Kalkulačka - Výpočet

Výpočet čisté mzdy

Důchodová kalkulačka

Přídavky na dítě

Příspěvek na bydlení

Rodičovský příspěvek

Životní minimum

Hypoteční kalkulačka

Povinné ručení

Banky a Bankomaty

Úrokové sazby, Hypotéky

Směnárny - Euro, Dolar

Práce - Volná místa

Úřad práce, Mzda, Platy

Dávky a příspěvky

Nemocenská, Porodné

Podpora v nezaměstnanosti

Důchody

Investice

Burza - ČEZ

Dluhopisy, Podílové fondy

Ekonomika - HDP, Mzdy

Kryptoměny - Bitcoin, Ethereum

Drahé kovy

Zlato, Investiční zlato, Stříbro

Ropa - PHM, Benzín, Nafta, Nafta v Evropě

Podnikání

Města a obce, PSČ

Katastr nemovitostí

Katastrální úřady

Ochranné známky

Občanský zákoník

Zákoník práce

Stavební zákon

Daně, formuláře

Další odkazy

Auto - Cena, Spolehlivost

Registr vozidel - Technický průkaz, eTechničák

Finanční katalog

Volby, Mapa webu

English version

Czech currency

Prague stock exchange


Ochrana dat, Cookies

 

Copyright © 2000 - 2024

Kurzy.cz, spol. s r.o., AliaWeb, spol. s r.o.

ISSN 1801-8688