Inzerce (Inzerce)
Kryptoměny  |  02.01.2023 15:14:41REKLAMA

4 kryptoměny, u kterých se v roce 2023 očekává vysoký růst

Kryptoměnoví investoři a především dlouhodobí “hodleři” si již nejspíš za poslední rok odvykli pozorovat cenový růst na digitálních trzích. Tento mladý obor si v roce 2022 prošel silným propadem, při kterém se snad oddělilo zrno od plev a společnosti, které tento propad přežily, jsou snad natolik silné, aby se daly považovat za životaschopné i do budoucnosti. V tomto článku se podíváme na 4 kryptoměny (ETH, FGHT, BTC, TARO), které mají pro rok 2023 velmi pozitivní očekávání ohledně svého růstu.

ETH

Růst této kryptoměny je velmi očekáván, protože vývojáři Etherea v roce 2023 vůbec nezaháleli a vyslali do světa několik novinek. Ta poslední se týká nové spolupráce s platební společností VISA, při které bude vytvořen nový protokol chytré smlouvy, který bude zajišťovat automatické platby.

Z technického pohledu se cena ETH pohybuje v postranním trendu, kam jí poslal říjnový výprodej. Ethereum již dokázalo část tohoto propadu smazat, nicméně i tak se nachází v 32% ztrátě. Zároveň se ETH obchoduje pod hodnotou dolů klesající trendové čáry a rezistencí, která bude v případném růstu této kryptoměně bránit.

FGHT

Projekt FightOut společně s jeho nativním tokenem FGHT jsou jedním z nejlepších nových krypto projektů, u kterých mnozí analytici a investoři očekávají v roce 2023 vysoký růst. Že tomu tak bude, už dosti naznačil předprodej tokenu FGHT, ve kterém se vybralo za pouhých pět dní více než 2 miliony dolarů.

Tento ambiciózní projekt vzbudil velký rozruch v krypto sektoru a to především z toho důvodu, že si předsevzal opravdu obrovské cíle. Mezi tyto cíle se mimo jiné řadí stát se předním projektem Move-to-Earn či vybudovat několik skutečných tělocvičen integrovaných do Web 3.0, a to v největších městech po celém světě.

Aktuální vývoj předprodeje

Investoři nyní mohou koupit token FGHT v předprodeji za výhodnější cenu. Předprodej se nachází ve své první fázi, ve které je možné token FGHT pořídit za 0.016 USD. Projekt má pevnou nabídku 10 miliard tokenů. Z této pevné nabídky je pak 60 % dáno do předprodeje, 30 % na fond odměn a rozvoje a 10 % na likviditu. Získané peníze poté budou vynaloženy a rozděleny následovně - 70 % na akvizici a renovaci prostor (tělocvičen), 18 % marketing a partnerství a 12 % na vývoj.

Projekt FightOut se liší od své konkurence hlavně tím, že kromě kroků uživatelům počítá i všechny jejich další fitness aktivity prostřednictvím inteligentní technologie. Díky této technologii bude mít uživatel přehled i o svém každodenním pohybu, klíčových ukazatelích úsilí, spánku a výživy. Na základě těchto informace pak bude vytvořen digitální fitness profil uživatele.

Vytyčené cíle

Každý uživatel, který si založí profil, bude mít svého NFT avatara. Tento avatar bude mít stejné atributy jako jeho uživatel. Jak se bude postupem času zlepšovat fyzická kondice uživatele v reálném světa, tak přesně se bude i zlepšovat jeho avatar ve světě metaverse. Aby byla podpořena motivace uživatelů, nelze s avatary obchodovat.

Za projektem FightOut stojí tým doxxed, jehož generální ředitel spoluvlastní boxerskou tělocvičnu a seniorský tým má zas silné zázemí ve fitness aplikacích.

Navštívit předprodej FightOut

BTC

Tato asi nejznámější kryptoměna není výjimkou, co se týče pozitivních očekávání ohledně růstu v roce 2023. Stejně jako u ETH i na bitcoinu právě probíhá konsolidace trhu, při které byla otestována rezistentní zóna, jenž spustila menší výprodejový trend. Po tomto cenovém poklesu opět následovala konsolidace ceny.

BTC má ovšem několik výhod. Dokázal smazat již větší část posledního cenového propadu, což svědčí o přítomnosti kupců. Dále již byla nejbližší rezistence trhem testována, takže BTC má nyní možnost k cenovému růst až na hodnotu 20 000 USD, kde se nachází rezistence v podobě konfluence trendové čáry a změny nabídky a poptávky. Nicméně pokud bude trh disponovat pozitivním fundamentem a na trh se opět vrátí pozitivní nálada, není vyloučeno, že tyto rezistence budou trhem ignorovány a investoři se konečně dočkají solidního cenového růstu.

TARO

Poslední z kryptoměn, kterou si blíže představíme, je TARO. Token TARO je nativním tokenem projektu RobotEra. RobotEra spustila předprodej svého nativního tokenu v listopadu letošního roku a prozatím má velmi dobře nakročeno k tomu, že jeho cena dál slibně poroste. Události posledních týdnů totiž odhalily, že investoři začínají více upřednostňovat projekty, které nabízejí možnost vydělat si kryptoměny během hraní her.

Přehled o předprodeji

Hráči jsou v RobotEra transportování na planetu Taro a změněni v roboty, kteří mají za cíl obnovit bývalou slávu planety Taro, která po apokalyptické události byla zcela zničena. Hráči tak budou rekonstruovat planetu tím, že budou kupovat pozemky a stavět různé budovy. Rovněž mohou své roboty NFT a metaverse land si přizpůsobovat a dále vylepšovat s možností následného prodeje.

RobotEra nabízí hráčům i možnost výdělku. Hráči si mohou vydělat prostřednictvím prodeje svých nezaměnitelných tokenů, postavením koncertních hal či muzeí a následném vybírání vstupného nebo stavěním reklamních billboardů. Další výdělky jim mohou plynout z těžby nerostů nebo sázení svých tokenů TARO.

Aktuální vývoj předprodeje

Předprodej tokenu TARO se nyní nachází ve své první fázi, ve které je jeho cena 0.020 USD. Cena se ovšem bude dále zvyšovat, a to s každou další fází. Ve druhé fázi bude cena tokenu 0.025 USD a ve třetí fázi pak 0.032 USD. Do předprodeje bylo dáno pouze 15 % z celkové pevné nabídky tokenů s daným stropem 7 milionů dolarů.

Navštívit předprodej RobotEra

Upozornění redakce Kurzy.cz: Články, jejichž autorem nejsou Kurzy.cz, nevyjadřují názor redakce či provozovatele portálu Kurzy.cz. Využijete-li v článcích poskytnutá sdělení jako investiční doporučení nebo poradenství, činíte tak z vlastního uvážení, na vlastní náklady a riziko.

Okomentovat na facebooku






Zobrazit sloupec 
Kurzy.cz logo
EUR   BTC   Zlato   ČEZ
USD   DJI   Ropa   Erste

Kalkulačka - Výpočet

Výpočet čisté mzdy

Důchodová kalkulačka

Přídavky na dítě

Příspěvek na bydlení

Rodičovský příspěvek

Životní minimum

Hypoteční kalkulačka

Povinné ručení

Banky a Bankomaty

Úrokové sazby, Hypotéky

Směnárny - Euro, Dolar

Práce - Volná místa

Úřad práce, Mzda, Platy

Dávky a příspěvky

Nemocenská, Porodné

Podpora v nezaměstnanosti

Důchody

Investice

Burza - ČEZ

Dluhopisy, Podílové fondy

Ekonomika - HDP, Mzdy

Kryptoměny - Bitcoin, Ethereum

Drahé kovy

Zlato, Investiční zlato, Stříbro

Ropa - PHM, Benzín, Nafta, Nafta v Evropě

Podnikání

Města a obce, PSČ

Katastr nemovitostí

Katastrální úřady

Ochranné známky

Občanský zákoník

Zákoník práce

Stavební zákon

Daně, formuláře

Další odkazy

Auto - Cena, Spolehlivost

Registr vozidel - Technický průkaz, eTechničák

Finanční katalog

Volby, Mapa webu

English version

Czech currency

Prague stock exchange


Ochrana dat, Cookies

 

Copyright © 2000 - 2024

Kurzy.cz, spol. s r.o., AliaWeb, spol. s r.o.

ISSN 1801-8688