Inzerce (Inzerce)
Kryptoměny  |  23.12.2022 11:45:06REKLAMA

2 nové kryptoměny, do kterých se pravděpodobně vyplatí investovat

Investování nebo zhodnocování volného kapitálu je disciplína, kterou lze praktikovat mnoha způsoby a napříč mnoha instrumenty. Jednou z největších investičních chyb, které se nezkušení jedinci dopouštějí, je nedostatečná diverzifikace jejich investičního portfolia. Jak správně diverzifikovat své investiční portfolio je ovšem téma na dlouhé hodiny. Obecně lze však říci, že diverzifikace by měla zahrnovat více tržních odvětví, než pouze akcie, ETF nebo měny. A právě kryptoměnový segment je pro diverzifikaci části portfolia ideální.

Nabízí totiž investorům mnoho možností pro investování do již zaběhnutých kryptoměn, které v letošním roce lze pořídit za výrazně nižší ceny nebo investovat do mladých začínajících projektů, které nabízejí jak potenciál ke zhodnocení, tak i zajímavou vizi do budoucnosti. V tomto článku se podíváme na dva projekty, které splňují obě výše zmíněné podmínky atraktivity - RobotEra a Fightout.

Token TARO

Token TARO je nativním tokenem jedné z nejnovějších krypto her RobotEra. Projekt RobotEra je zbrusu nový metaverzní svět, který je navržen tak, aby svým hráčům poskytl co nejvíce herních příležitostí k výdělku. Nyní se investorům naskýtá jedna z mála možností, kdy si mohou tento token ERC-20 koupit za výhodnější cenu, a to v předprodeji za 0.020 USDT.

Token TARO mohou hráči použít v RobotEra k nákupu robotů, což jsou vlastně NFT postavy, jenž reprezentují hráče na planetě Taro. Hra nabízí celkem 10 000 nezaměnitelných tokenů robotů, které jsou rozdělené do sedmi různých frakcí, jejichž primárním cílem je obnovení bývalé slávy planety Taro. Token TARO mohou hráči dále například využít k nákupu virtuálních pozemků NFT (jedná se o podobný princip jako na Decentralandu, kde se používá k nákupu nemovitostí NFT MANA).

Přehled o předprodeji

Všechny tyto nezaměnitelné tokeny jsou obchodovatelné na trhu NFT společnosti RobotEra. Hráči v této hře kromě nákupu pozemků mohou také stavět různé budovy, vytvářet a zkoumat planetu Taro a dokonce i těžit minerály v rámci projektu metaverse - na základě toho pak následně hráči získávají odměny ve formě tokenů.

Pokud se hráč rozhodne, že tokeny TARO chce využít i jinak, může je použít v DAO (decentralizovaná autonomní organizace) společnosti RobotEra, kde mohou hráči přispívat svými nápady, které povedou jak k zlepšování, tak i udržování celého ekosystému. V současné době se rovněž tato nová kryptoměna nachází ve svém třífázovém předprodejním kole.

Do předprodeje bylo dáno 270 milionů tokenů TARO z celkové pevné nabídky 1,8 miliardy tokenů. V současné době se předprodej, který byl spuštěn v listopadu letošního roku, nachází ve své první fázi.

Aktuální stav předprodeje

V první fázi je cena tokenu TARO stanovena na 0.020 USDT. V každé další fázi poté bude cena tokenu TARO automaticky navyšována. Ve druhé fázi bude cena tokenu 0.025 USDT a ve třetí fázi 0.032 USDT, což značí až 60% cenový nárůst oproti první fázi. Investoři a hráči by tak neměli váhat a tokeny TARO koupit co nejdříve. Aktuálně již bylo v předprodeji získáno více než 590 tisíc dolarů.

Navštívit předprodej Robotera

Token FGHT

V polovině měsíce prosince letošního roku byl spuštěn nový kryptoměnový Move-to-Earn projekt, který si už dokázal za méně než dva týdny získat obrovskou popularitu mezi investory a fitness nadšenci a ve svém předprodeji vybrat více než 2 miliony dolarů.

Token FGHT je nativním tokenem projektu FightOut, který je kombinací M2E a metaverse. Cílem projektu FightOut je vytvoření fitness aplikace Web 3.0 a řetězce fitness center využívající ty nejmodernější technologie. Zároveň jde i o zcela nový krok spojující fyzickou kondici a vydělávání kryptoměn.

Vytyčené cíle

FightOut totiž pomáhá uživatelům nejen zlepšovat své fyzické a duševní zdraví, ale také i jejich finanční situaci. Token odměňuje uživatele za dokončení jejich tréninků a stanovených výzev, získané odznaky a celkový růst komunity.

Uživatelé jsou odměňováni prostřednictvím aplikace, a to měnou REPS. Pokud uživatelé budou chtít vlastnit více REPS, mohou si je koupit za FGHT tokeny nebo je lze vyměnit za zboží FightOut, NFT, vzdálené konzultace s trenéry či bojové vybavení.

Jedním z hlavních rysů, který odlišuje FightOut od ostatních projektů, je to, že uživatelé FightOut dostávají tokeny FGHT i jako odměny za každý svůj krok a fyzickou aktivitu. Celý tento ekosystém využívá pokročilou technologii ke sledování fyzického pokroku uživatele, který se pak odráží v avataru uživatele. Avatar je tzv. svázaný duší s uživatelem a jak se zlepšuje uživatel, tak souběžně s tím se zlepšuje i jeho avatar.

Když už je avatar uživatele dosti silný, může vstoupit do soutěží a bojovat s ostatními hráči, za což získává další odměny. Pro vylepšení image avatara mohou uživatelé použít token FGHT k nákupu nezaměnitelných tokenů, které následně využijí ke stylizaci svých avatarů například formou tetování či netradičních účesů.

I přestože byl předprodej tokenu FGHT zahájen teprve 14. prosince 2022, podařilo se mu už zdolat jeden obrovský milník, kterým je zdolání hranice 2 milionů dolarů. Celkem je k dispozici 10 miliard tokenů FGHT, z toho je do předprodeje dáno 60 %, 10 % bude použito jako likvidita a zbylých 30 % je určeno na odměny a vývoj projektu.

Tokenomika Fightout

V současné době se předprodej tokenu FGHT nachází ve své první fázi, ve které je jeho cena stanovena na 0.016 USDT. Aktuálně se v předprodeji již získalo více než 2,7 milionu dolarů.

Navštívit předprodej Fightout

Upozornění redakce Kurzy.cz: Články, jejichž autorem nejsou Kurzy.cz, nevyjadřují názor redakce či provozovatele portálu Kurzy.cz. Využijete-li v článcích poskytnutá sdělení jako investiční doporučení nebo poradenství, činíte tak z vlastního uvážení, na vlastní náklady a riziko.

Okomentovat na facebooku


Poslední zprávy z rubriky Kryptoměny:

Čt 17:30  Bitcoin roste o 4 % před čtvrtým půlením💥 X-Trade Brokers (XTB)
Čt 12:27  Graf dne – Bitcoin (18.04.2024) X-Trade Brokers (XTB)
St 10:31  Povinnosti CAIs (MiCA) JUDr. Lumír Schejbal (SCHEJBAL&PARTNERS)




Zobrazit sloupec 
Kurzy.cz logo
EUR   BTC   Zlato   ČEZ
USD   DJI   Ropa   Erste

Kalkulačka - Výpočet

Výpočet čisté mzdy

Důchodová kalkulačka

Přídavky na dítě

Příspěvek na bydlení

Rodičovský příspěvek

Životní minimum

Hypoteční kalkulačka

Povinné ručení

Banky a Bankomaty

Úrokové sazby, Hypotéky

Směnárny - Euro, Dolar

Práce - Volná místa

Úřad práce, Mzda, Platy

Dávky a příspěvky

Nemocenská, Porodné

Podpora v nezaměstnanosti

Důchody

Investice

Burza - ČEZ

Dluhopisy, Podílové fondy

Ekonomika - HDP, Mzdy

Kryptoměny - Bitcoin, Ethereum

Drahé kovy

Zlato, Investiční zlato, Stříbro

Ropa - PHM, Benzín, Nafta, Nafta v Evropě

Podnikání

Města a obce, PSČ

Katastr nemovitostí

Katastrální úřady

Ochranné známky

Občanský zákoník

Zákoník práce

Stavební zákon

Daně, formuláře

Další odkazy

Auto - Cena, Spolehlivost

Registr vozidel - Technický průkaz, eTechničák

Finanční katalog

Volby, Mapa webu

English version

Czech currency

Prague stock exchange


Ochrana dat, Cookies

 

Copyright © 2000 - 2024

Kurzy.cz, spol. s r.o., AliaWeb, spol. s r.o.

ISSN 1801-8688