Inzerce (Inzerce)
Kryptoměny  |  09.12.2022 13:03:06REKLAMA

Projekt IMPT - 4 dny před uvedením na burzu získal v rámci ICO už více než 15 milionů USD

Projekt IMPT v uplynulých hodinách zdolal další milník, když se mu podařilo získat v rámci předprodeje už více než 15,8 milionů dolarů. A aby toho nebylo málo, tak za posledních 24 hodin získal 1 milion dolarů. To vše jen potvrzuje jak obrovský zájem mají investoři a obchodníci o tento projekt.

Hlavní myšlenka projektu IMPT

Už v minulém století si mnozí lidé začali všímat některých změn v rámci životního prostředí. Jednalo se především o výrazné snížení zemědělské úrody, rychle se zvyšující hladiny oxidu uhličitého a také neustále se zvyšující hladiny oceánů. Bohužel tyto negativní změny pociťujeme i dnes.

Podle odborníků se jedná o důsledky globálního oteplování, které v posledních několika letech ještě více zesílily i díky kryptoměnám, respektive kvůli jejich těžbě. Podle stanoviska Mezinárodní Energetické agentury dosáhla v roce 2021 celková emise skleníkových plynů 40,8 Gt CO2. To potvrzuje každoroční nárůst, který pak vede k zvyšování teploty na Zemi.

Jedním z mnoha řešení, jak tento negativní dopad na životní prostředí alespoň trochu zmírnit nebo zcela zastavit, je snížení emisí. K tomu by měl dopomoci i trh s uhlíkovými kompenzacemi.

Jelikož si tým IMPT je výše zmíněných problémů vědom, rozhodl se pomáhat jednotlivcům a společnostem kompenzovat jejich uhlíkovou stopu, a to snadným a bezpečným způsobem. Platforma IMPT.io se tak nejen snaží o zlepšení životního prostředí, ale zároveň i bojuje proti globálnímu oteplování.

Platforma IMPT.io poskytuje investorům a obchodníkům možnost nakupovat a obchodovat s emisními povolenkami a rovněž i podporovat vybrané projekty ekologické udržitelnosti po celém světě.

Předprodej tokenu IMPT končí již 11. prosince

Projekt IMPT nabízí investorům svůj nativní token IMPT v předprodeji. Předprodej tokenu byl spuštěn před dvěma měsíci a od té doby sklízí u investorů a obchodníků velký úspěch.

Předprodej tokenu IMPT zdolal během těchto dvou měsíců několik milníků. Například se mu podařilo za posledních 24 hodin získat 1 milion dolarů či do dnešního dne zdolal už hranici 15 milionů dolarů.

Investoři, kteří se rozhodli ke koupi tokenu IMPT již během první fáze předprodeje, ho tak mohli koupit za cenu 0.018 USD. V právě probíhající druhé fázi je už cena tokenu navýšena na 0.023 USD. Předprodej bude ukončen 11. prosince 2022, a proto zbývá investorům ke koupi tokenu IMPT za lepší cenu posledních pár desítek hodin.

Kdy si budou moci investoři své tokeny vybrat?

Investoři a obchodníci, kteří si koupili tokeny IMPT v předprodeji, si je budou moci vybrat 12. prosince 2022 přímo na webových stránkách IMPT.io po připojení své kryptoměnové peněženky. Jelikož je token IMPT tokenem ERC-20, vyhovuje tak standardům blockchainu Ethereum.

Zalistování tokenu IMPT

Zalistování tokenu IMPT proběhne 14. prosince 2022 a to na decentralizované burze Uniswap a dvou centralizovaných burzách LBank a Changelly Pro. Dokonce již byla i stanovena počáteční cena tokenu při zalistování na tyto burzy. Počáteční cena tokenu bude činit 0.0253 USD. Jedná se tak o hodnotu o 8,7 % vyšší než je konečná předprodejní cena tokenu.

Token IMPT nejdříve uvede DEX Uniswap a následně poté pak centralizované burzy LBank a Changelly Pro. Zároveň k tomu uvedl generální ředitel projektu IMPT, Denis Creighton, že v současné době ještě jedná o spolupráci s dalšími sedmi burzami.

Snadná správa emisních povolenek

Projekt IMPT kromě nákupu a obchodování s emisními povolenkami rovněž nabízí i možnost nákupu u vámi vybraného prodejce prostřednictvím widgetu nebo mobilní aplikace. Prodejce poté daruje část z celkové částky vašeho nákupu na prověřený ekologický projekt a vy poté získáte tokeny IMPT.

Platforma však toho nabízí daleko víc. Kromě již zmiňovaného webového widgetu a mobilní aplikace nabízí platforma také tržiště. Na tržišti mohou jak jednotlivci, tak i společnosti vyřadit svou emisní povolenku, a to tím způsobem, že ji jednoduše “spálí”. Ten kdo svou emisní povolenku “spálí”, obdrží následně vzácný sběratelský nezaměnitelný token od uznávaného umělce. Výhodou tohoto NFT je i to, že je obchodovatelné.

Investoři a obchodníci, kteří se však rozhodnou, že své emisní povolenky “pálit” nebudou, si je mohou ponechat a držet je jako investici nebo s nimi obchodovat na tržišti IMPT.

Několik tisíc společností v partnerském nákupním programu IMPT.io

Jak investoři a obchodníci, tak i některé společnosti už netrpělivě očekávají spuštění IMPT.io. Na svém začátku si tým IMPT dal cíl, že by rád navázal partnerství alespoň s 10 tisíci společnostmi z celého světa a to do doby než skončí předprodej. Tohoto cíle však dosáhl daleko dříve.

Přehled navázaných partnerství

K dnešnímu dni navázal partnerství s více než 25 tisíci společnostmi, které oslovila hlavně myšlenka projektu a jeho “zelený” záměr.Tím, že se společnosti připojily k partnerskému nákupnímu programu, umožnily spotřebitelům jednoduše získat emisní povolenky a kompenzovat tak svou uhlíkovou stopu.

Mezi společnosti, které se k platformě IMPT.io připojily jsou i velká světová jména jako Amazon, Samsung, Netflix, Microsoft, Harry Brown, River Island, Tripadvisor, AEG, Dyson, Lego, Bloomingdales a mnoho dalších.

Navštívit předprodej IMPT

Upozornění redakce Kurzy.cz: Články, jejichž autorem nejsou Kurzy.cz, nevyjadřují názor redakce či provozovatele portálu Kurzy.cz. Využijete-li v článcích poskytnutá sdělení jako investiční doporučení nebo poradenství, činíte tak z vlastního uvážení, na vlastní náklady a riziko.

Okomentovat na facebooku






Zobrazit sloupec 
Kurzy.cz logo
EUR   BTC   Zlato   ČEZ
USD   DJI   Ropa   Erste

Kalkulačka - Výpočet

Výpočet čisté mzdy

Důchodová kalkulačka

Přídavky na dítě

Příspěvek na bydlení

Rodičovský příspěvek

Životní minimum

Hypoteční kalkulačka

Povinné ručení

Banky a Bankomaty

Úrokové sazby, Hypotéky

Směnárny - Euro, Dolar

Práce - Volná místa

Úřad práce, Mzda, Platy

Dávky a příspěvky

Nemocenská, Porodné

Podpora v nezaměstnanosti

Důchody

Investice

Burza - ČEZ

Dluhopisy, Podílové fondy

Ekonomika - HDP, Mzdy

Kryptoměny - Bitcoin, Ethereum

Drahé kovy

Zlato, Investiční zlato, Stříbro

Ropa - PHM, Benzín, Nafta, Nafta v Evropě

Podnikání

Města a obce, PSČ

Katastr nemovitostí

Katastrální úřady

Ochranné známky

Občanský zákoník

Zákoník práce

Stavební zákon

Daně, formuláře

Další odkazy

Auto - Cena, Spolehlivost

Registr vozidel - Technický průkaz, eTechničák

Finanční katalog

Volby, Mapa webu

English version

Czech currency

Prague stock exchange


Ochrana dat, Cookies

 

Copyright © 2000 - 2024

Kurzy.cz, spol. s r.o., AliaWeb, spol. s r.o.

ISSN 1801-8688